Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Doamne, cand se mai opreste ploaia asta ? intr-una de aseara.
Am vazut la stiri(aseara) ce s-a intamplat la Voronet, Elena. Si am inteles ca era doar un parau, cel care a facut ravagii. Mie imi dau lacrimile cand vad oamenii aceia care raman fara agoniseala de o viata. E foarte trist ce se intampla !
Adriana, am vazut ca au fost tornade la mare, parca in Mamaia, sapt. trecuta.
Iri, este super site-ul vostru !
Monica si George(puiul Elenei), insanatosire grabnica ! Noi avem doar o raceala usoara.
syd, se pare ca atractia dintre voi este foarte puternica daca v-ati despartit si totusi o mai puneti de una mica. Eu, una, n-as putea accepta asa ceva !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
or fi fost si prin mamaia dar de doua zile daca ploua nu am mai ajuns pe acolo.oricum toata dobrogea e amenintata de inundatii.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
syd spune:
Iri,zici ca-mi potoleste hormonii,da de unde...mai tare imi face chef
Emma ar fi imposibil sa nu aiba pe cineva,am vazut ca si-a luat camasa murdara la pachet,cred ca cineva i-o spala..mi-a spus si se simte ca atractie fizica exista dar atat. A inceput sa-mi spuna ca uite unde m-am ingrasat,sa ma pipaie,nu voiam..dar cand am vazut ce hotarat este si ce pasionat,nu ma puteam abtine
Imi zburau idei prin cap,Nina ce mai vine la mine dk are deja alta,dk as putea sa fiu considerata doar distractie,etc..dar s-au disipat repede,pana la urma de ce sa nu ma simt bine
Ca rar se intampla si de cand ne-am despartit e mult mai bine
Monica o zi buna si tie aici nu ploua dar bate vantul de te ia pe sus.
Si cum spuneam,Emma, in fiecare luna trebuie sa-mi caut de munca ,cel putin 4 cautari si sa le transmit somajului.Acum imi spune ca pe luna iunie n-am trimis si nu-i adevarat.Asta de cand i-am spus ca am nevoie ca somajul sa plateasca jumatate de salariu pt inceput.Asa cred eu ,ca nu le convine.Mai degraba m-ar sanctiona sa plec de la ei,ca n-am cotizat dar vreau cursuri.
piticasigogosica spune:
Iri,zici ca-mi potoleste hormonii,da de unde...mai tare imi face chef
...mie imi spui,parca mai stiu pe cineva.
Ema merci de parecieri si pentru restul fetelor.
Deci va place?Ca vroiam o parerea obiectiva!
Sotul meu nu prea e incantat,deh'nu e ca al lui,plus ca daca nu il priveste direct si personal si nu si-a pus si el amprenta...
poze
Iri si Iris
HelleneC spune:
Buna dragelor!
George e mai bine, am dormit si eu un pic asta noapte, macar nu a mai facut febra! Poate noaptea asta ma odihnesc mai bine!
Iri, am vazut site-ul, e super profesionist, nu ai ce comenta, am aratat si la sot si la colega... e ok! Si vorba lui Syd, ia arata ce are "husband"... ca sa dam o parere!
Syd, nasoala treaba cu somajul, si eu cred ca si tine, se fofilesc ei, ca sunt smekeri... Iar faza cu sotul, bine ca te simti tu bine, am auzit pe multi afirmand ca dupa despartire relatia sexuala e mai buna (atunci cand se intampla din greseala)... Nu ma chinui sa caut explicatii ca indata ma despart si eu!
Nina, multumim de urari, asemenea si Cristinei!
Adriana, e aiurea daca nu e frumos la mare! Si de sot, nici o grija, nu iau sotul nimanui Dar un schimb de case uneori as cam vrea... de asta si am scos apartamentul al vanzare, e timpul sa fac schimbari majore
Monica, sanatate si tie!
Ema, ce se mai aude cu hotii? A facut ceva seful tau sa evite alta faza urata pe viitor? Chiar sunt curioasa foc! Si bine ca "tiranul" e de domeniu trecutului!
Fug la bebe, e bine dar vrea mereu cu mine, pana scriu un mesaj pe forum, trece trenul!
Numai bine, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
SYD, nu stii ca asa e statul:cand e vorba de dat bani se fac ca ploua, dar cand e de dat sunt primii.eu m-am obisnuit cu autoritatile.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
syd spune:
Adriana am pretentii de la Elvetia.Sa faca bine sa gaseasca foaia,le-am explicat prin curier ca am depus-o,dk nu ma plang de consilier,ca nu vrea sa ma ajute
monica-elizabet spune:
fetelor, parca, parca ma simt un picutz mai bine dar numai cand imi iau "drogul" adica picaturile de nas...ca altfel...e jale...va multumesc din suflet ca va ganditi la mine.
syd...apai daca si acolo se intampla sa se piarda acte...ce sa mai vorbim de romania...nasol momentul ...bafta sa se rezolve in favoarea ta.
elena, ma bucur ca gerogica e mai bine
irina felicitari...cred ca sotul e gelos hi hi pe site-ul tau
nina, sanatate si voua si
ema, ce-as fii vrut eu sa fie asa cum zici tu...dar cred ca de la febra pe care o aveam eram asa ametita.
pupici si sa aveti o noapte buna si frumoasa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
emma27 spune:
buna,fetelor!!!am mai incercat sa postez si ieri,dar cred ca nu s-a trimis mesajul ,pana am inchis ie.
apropo de ce intrebai,elena.nu au gasit nimic,nu au mai acuzat pe nimeni,in schimb nici sefii nu au mai facut nimic.si de ex,de azi raman singurica pt cateva zile.acum chiar ma rog sa nu navaleasca clientii si sa nu ma taie burta.in schimb mi-au marit baza fixa cu un milion.n-am pricepit cum sta treaba,dar cum eu la cheltuit bani sunt experta.saptamana trecuta mi-am bagat,la propriu,mainile intr-o boxa auto si am spart-o.asa ca,am marirea de salariu ,ca sa o platesc.
iri,mai obiective ca noi,cine sa fie??!!!chiar da adresa de site al sotului,sa-l desfiintam.
syd,toata admiratia pentru hotararea pe care o ai.si eu as proceda la fel.in loc sa te ajute,nenorocitul!!!!
cat despre probe cu barbatelul,oricum nu mai aveai nevoie.ti-a dat destule.e tare greau pt el sa te vada asa fericita si independenta.l-ai mai primi,dc s-ar intoarce?ar fi o intrebare retorica in alte conditii,dar la cate ii rabzi tu.....maaaaare suflet trebuie sa ai.
monica,hai de joi se face frumos.trebuie sa te insanatosesti.chiar ,copiii cum sa simt?
Ema
Picnic-ul mult asteptat
Calatorie