Dragi parinti,
Am un baietel de 2 ani si 8 luni si vreau sa il dau la gradinita in toamna. In octombrie va implini 3 ani. Am mai multe dileme la care va rog sa imi raspundeti in masura in care aveti timp si puteti:
1. Stiti vreo gradinita de stat in Militari, zona Apusului sau Gorjului? Cel mai bine ar fi sa fie probata si mi-as dori sa imi dati voi cateva detalii despre ea.
2. E oare prea mic pentru gradinita? Mi-l primeste? Mai ales ca inca nu s-a dezvatat de pampersi si nici nu manaca singur.
Va multumesc mult de tot si astept raspunsul vostru!
Tanasescu
Noi am fost la gradinita 274,cea de langa Clubul de sanatate DORIS,este de stat si imi convenea ca este in drumul meu spre servici.
Are program lung de 8-9 ore si seminternat(duci copilul LUNI si-l lasi pana VINERI),are mai multe parculete.
Mancarea este foarte buna,nu am avut probleme la acest domeniu,gradinita este destul de dotata,se face engleza,gimnastica si calculator,dar se platesc separat.
Ziua de gradinita a costat 55.000 lei/zi.
O veste proasta e ca perioada de inscriere la gradinite s-a cam incheiat!!!
Copilul nu e mic pt.gradinita si Rebecca a avut baietei cu pampers si nu s-a intamplat nimic.
O alta gradinita buna este cea din Uverturii,vis-aa-vis de Teatrul Masca.
Mult succes iti doresc.
Multumesc din suflet pentru raspuns! Stiu ca perioada de inscrieri s-a terminat, dar poate cu o atentie la directoare, reusesc. Ce crezi?
Tanasescu
Avand in vedere ca suntem in RO(unde mita este la loc de cinste)orice este posibil,iti doresc mult succes!
Cary, unde e acest club de sanatate DORIS??
multumesc
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin
Pe b-dul Iuliu Maniu,o statie mai sus dupa Liceul Tudor Vladimirescu,in sensul de mers spre Gara.