Miresele anului 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

10% din nota de plata de la restaurant, adica daca ai 100 de invitati si meniul este de 30 E (ce bine ar fi sa fie doar atat..., deci nota este de 3000 de E, dai 300 spaga personalului...
E adevarat ca am gasit si restaurante care nu cer taxa asta, iti spun ca dai daca esti multumit, dar sunt foarte putine si stati linistite, ca alea ori au meniul mai scump, ori stiu eu ce alte taxe mai au (inchirierea salii de ex) si tot isi trag ei bani suficienti "cat sa traiasca si ei"
Si, mi-am adus aminte ce restaurante am mai vazut...
La Provence (Barbu Vacarescu), arata foarte bine, select, te duce cu gandul la Franta, dar are destul de putine locuri, cam 60 inauntru si pe terasa vreo 30-40 (asta daca vreti sa impartiti invitatii). Spatiul de dans este in holul de la intrare unde au si barul deci e cam peste mana de ex pt cei care stau pe terasa, ar trebui sa intre prin restaurant si apoi sa ajunga in hol. Deci, destul de incomod.Meniul 35 sau 40, dar te obliga sa iei anumite bauturi de la ei. E frumusel pt cine are mai putini invitati si sunt si locuri de parcare. E si asta o problema.
Mica Elvetie (langa Gradina Iconei), capacitate maxim 70 de persoane, meniul parca 40 E, mai multe nu prea stiu, era prea mic pt ce cautam eu, asa ca restul n-a mai contat.
Cercul Militar - nici n-am apucat sa vedem salile pt ca a aparut un nene tare " amabil" care ne-a intrebat cand e nunta si cate persoane. Am spus cam 150 si a zis ca fara 200 de persoane nu discutam . Nu stiu preturi, dar m-am gandit ca e bine sa stiti la ce va puteti astepta din partea lor. S-ar putea ca voi sa aveti mai mult noroc...
Herastrau (nu stiu exact care, cred ca restaurantul Herastrau, stiu doar ca erau mai multe sali legate intre ele plus vreo 2 terase) Mie una nu mi-a placut, faptul ca se trecea dintr-o sala in alta, plus ca am vazut mesele neacoperite si aratau ca mesele din atelierul de lucru manual din scoala generala Meniul cam 35 E.
Casa Doina mi-a placut foarte mult, gradina mare, multe flori, terasa restaurantului care era transformata in ring de dans era foarte frumoasa si era in contiunuarea salii, deci nu separata, , dar...preturi pe masura...cel mai ieftin meniu 49 E, 60, 73, cam astea erau preturile. Plus taxe pt orice, sampania de la primire cativa E, condusul invitatilor la mese, vreo 2 E de persoana, adica cam jaf la drumul mare...Dar este intra-adevar foarte frumos pt cine-si permite...
Va rog sa nu va suparati pe mine daca am spus si lucruri rele despre unele restaurante, poate unele dintre ele le veti alege pt nunta voastra, este doar parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Merci, Tigrutz... Adica pe langa cei 3000 euro, mai dau 300 euro partea lor... Vai de capul meu!!!!
(Eu sper sa gasesc un restaurant cu un meniu mai ieftin de 30 euro... Asta asa, pe langa discutia de mai sus...)

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

E 3 si ceva dimineata si pentru ca nu pot dormi, am incercat sa pun cateva poze pentru voi...Nu reusesc de nici un fel!!! Sunt tare suparata!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am reusit!!!!!!!!!!!!!!!
Da sau nu??????????????????

Inceputul e mai greu, ca dupa aia...

Ma pricep, nu? Ce ziceti???

Link-ul respectiv ma duce direct la poze... Si pe voi???

Acum sunt multumita, linistita, asa ca ma duc langa puiul meu sa ac nani...

Inainte de asta, va zic (sic, sunt si eu prima o data!!!): buna dimineata!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

V-ati trezit, frumoaselor???
Veste proasta: n-am cumparat ieri biletele
Veste buna: iubi meu a cautat ieri atat de bine, incat a dat peste o oferta ce avea si hotelul pe care-l vroiam noi, insa acum asteapta raspuns de la ei....si eu fierb!!

Intr-adevar, cei 10% se percep din nota de plata facuta la sfarsit, mai exact din ce s-a consumat la fata locului! Tocmai de aceea se face acea marja de +,- 10-15 meniuri, ca sa nu platesti in plus fata de cati invitati ai spus tu la restaurant ca vei avea cu o saptamana in urma.

In alta ordine de idei, mi-am comandat un spray de corp cu cocos, un gel de dus revitalizant si inca niste chestii pentru socrela, si cumnatii mici, ca se apropie ziua lor....de la Avon....hai ca, am intrat iar in cheltuieli!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna dimineata frumoaselor!!!
Frumosi sunteti Ralnied.
Acum lipseste numai Raza de Soare. Asa ne cunoastem mai bine, vorba Kreliei.

Aseara am fost la pizza, eu nu am mancat deloc, nu m-am simtit prea bine.In schimb mi-a luat Clau mere si pere verzi dintr-un pom.Mama ce bune au fost.
Sunt mai mult cu fructele asta e.
Sunt naca, carucioarele care-mi plac costa mult.dar tot as vrea sa-i iau unul mortal, doar e primul bebe si tata-su are bani.Nu stiu zau.

voi vorbiti de restaurante, eu de carucioare.
La noi la restaurant meniul cred ca va fi 30 euro, dar numai mancarea.Noi venim cu bautura, fructele, prajiturile si tortul.Pe langa asta mai trebuie data o taxa de 1 mil/chelner sau bucatar.Care presupun ca e la negru.Ciubucul lor, asta e.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Buna dimineata!

eu sunt aeriana si adormita ac de obicei dimineata!

in sfarsit avem placerea si onoarea sa o vedem si pe Ralnied! tare frumosi erati la cununie!

eu numar zilele pana plec in concediu. mai am 2 zile din saptamana asta si toata saptamana viitoare.

ma asteapta un week-end muncitoresc cred ca si la serv si acasa ca sa pun tot in ordine daca tot Stef e la mare , si nu ma incurca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata dragi viitoare miresici
Am rezolvat cu restaurantul, acum pot sa va spun si voua (adica nu era secret, dar nu vroiam sa vb inainte sa am ceva concret)...este vb de Casa Ardeleneasca Caredy (pe langa Statuia Aviatorilor), zilele astea dam avansul su uite asa am scapat de-o grija. Ba chiar, fratele meu, care de altfel imi va fi si nas, ne-a spus ca da si el jumatate din avans, asa ca o parte din cadoul lui pt noi
Deci, pana acum am nasi si restaurant...
Daca te rog eu frumos, frumos Krelia, ma treci si pe mine pe listuta? Adica pe langa data sa scrii si restaurantul Casa Ardeleneasca si biserica Gradina Icoanei...
Voi cu ce va mai laudati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Tigrutz, bun… platesti 5 euro in + daca difera cursul valutar la anu’. Dar daca nu, ce se intampla, primesti banii inapoi ? E aiurea rau de tot.
Inteleg ca anul asta euro a scazut de la 40 la 35 si au pierdut, intr-adevar, dar e urat sa ceri bani in plus. Adica, ai vazut ca euro creste si scade, fa tata, o suma intre si p-aia aplic-o, nu asa, stai sa vezi, ca eu pierd… In cazul asta, pierde toata lumea.
De ex., face meniul pt. 30 euro si ia marja de 5. Bun. Dar dc. euro va fi tot 30, iti inapoiaza banii dati in plus ?
Oi fi eu mai ciudata, dar asa ar fi corect.
In afara de asta, sunt calici ! Spun ca meniul e in euro, dar in contract / chitanta trec in lei. De ce ? Sa treaca, domne in euro, daca eu asa ii dau sau invers, dar nu sa se joace asa…

Zi-ne cum e rest. la care te-ai hotarat, ca observ ca suntem la fel de pretentioase... Detalii, pls...
Cat despre Club Elite… e frumos, elegant, super-chelneri, pacat de locul de dans si de partea cu circuitul inchis. Cat despre rezervarea pt. 22 iulie… stai linistita, tre’ sa ai pile tari sa intri acolo, dar data e libera. Spun asta pt. ca asteapta si ei ceva… O prietena a facut nunta acolo si stiu ce spun.
Eu am postat in „ Top ”. Daca vrei, citeste si pe unde am fost eu...

De sapt. viitoare reincepem cautarile.

Krelia, tu ce mai zici, cum merg pregatirile ? Ce se mai aude cu Calipso ? Ai gasit J. Iglesias & D. Parton ?

Cu pozele... fata n-are pe pc... scaner n-are la dispozitie... ziceti voi cum sa fac... ap. foto smecher n-am... mobil cu camera nici... Va dura ceva pana-mi veti vedea mutricica...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fete dragi, go pe pizzaepastasrl.ro, dati-va cu parerea... Desi, cat timp sunt de Intermacedonia, ma mir sa gasesc ceva... Dar mi-a fost recomandat si o sa mergem sa vedem... Aici pe site nu se vede ca lumea...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput