Mamici de iulie-august 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
sau geaninaelena..o fi nascut?
AniS
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
anis ai dreptate ca si eu vreau un bebe mare, dar intrucat stau oricum cu sufletul la gura ca ma internez (asta o data pe saptamana, la control), ma gandeam sa profit de timpul dintre 2 controale, sa o mai vad pe scumpi de Miruna
irina noi suntem pe Astral si nu se paote sa-mi puna RDS, de-aia am si amanat. Am un nr de retea locala dar n-am vorbit. Insa, sper sa iau placa de modem de pe calculatorul mamei si macar prin Romtelecom sa ma pot conecta la voi...simt asha o frustrare ca nu pot tine pasul cu toate mesajele voastre...
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)
mitub spune:
albinutza nu te lasa sa dormi ca sa stai cu perna aia de nisip pe burta si sa se retraga bine uterul, e foarte important ca sa se curete inauntru complet, ca altfel trebe sa te cureteze si e cam neplacut.
La cezariana vin doctorii si te apasa pe burta de zici ca te invinetesc, dar oricum te trezesti cand te apasa

Scuze ca raspund cu asha intarziere dar poate mai intereseaza si acum raspunsul...
irinabungau spune:
Boga, too late!!!
este deja cu bondarelul drag!!!
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andatudor spune:
'neata burtici!!
Bella ,Laura-superbi bebelusi!! Mi se pare ca sunteti mamici eroine!! Mie mi-e frica cu unul ,dar voi cu doi?!!!!! Multi
Adriana-felicitari pt. caderea buricutzului si prima baita.Incet-incet va faceti baieti mari!!
Ancutza-stai linistita!! Nici eu nu am burtica mare-asa mi se pare mie-dar nu conteaza asta.Poti sa ai ditamai "burtoiu'" si un matz de bebe sau poate sa fie mica si bebe mare,asa ca nu e o regula!!!
Bogdana-ai grija cu trenul,ca nu e de glumit!!Dar ,oricum tu iti cunosti mai bine corpul si stii ce ai putea sa faci si ce nu.Dorul de Miruna mica nu te poate tine departe ,nu?
Delia-ma bucur ca-l ai pe Adi deja acasa.Oricum nu poate fi vorba de rasfat pe ultima suta de metri!! La cat de grijulie si iubitoare esti,sigur nu se va simti ostracizat!!
Eu sambata am fost plecata toata ziua de la 10,30 dimineata pana la 12,00 noaptea.Am fost undeva la tara la o vila de protocol de la serviciul sotului meu cu toti colegii lui(vreo suta de pers.) cu muzica ,mancare,dans,biliard ,joc de carti etc.
M-am simiti ffff bine desi cand am ajuns acasa eram terminata.Dupa 11 ore de stat pe scaun !!!! Ieri am lenevit toata ziua,ca nu eram in stare sa fac altceva.Am intrat ,v-am citit ,dar n-am mai putut sa si scriu.
Azi iar am progran de plimbareala.Merg cu sora mea sa-i ducem televizorul lui mamaie la tara (de la reparat) si dupa aceea merg cu tati sa-i luam si carut lui bubu mic!! Asa ca o sa cam absentez si azi!!!
pupici,
Anda si
buburuzu' din burtica 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mitub spune:
Oau Albinutzaaaaaaaaaaaa dar nu te vazusem pe lista cu mamici!
Sa-ti traiasca bondarelul si sa fie mare si mancacios!!!Bun venit pe lume, puiule drag!
Uite asha mai aflu si eu noutatile... dand cu bata in balta, dar sper sa ma intelegeti, o fac cu buna intentie hihihi
KULTA spune:
Mamini, multumesc pentru raspunsuri si pupici.
Irina, n-am mai avut puterea sa bintui prea mult azi noapte. Eram rupta de oboseala.
Oricum, iar n-am dormit azinoapte, am visat ca mi s-a rupt apa, ca aveam contractii si m-apuca groaza cind ma gindesc, ca ar trebui sa mai rezist macar 3 saptamini pentru ca bb Sebi sa fie ok.Mi-e frica.
Am vazut ca vorbiti de virsta. Eeeeeeee, eu anul asta in Iunie am implinit 31 asa ca, sunt mai batrina ca voi
. Concluzia, tre sa-mi spuneti tanti Paula
.
K34
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Bai tanti Paula, eu i-am implinit in martie!!!!! Asa ca...
Te cred ca visezi tot felul de chestii... si eu visez mereu cate ceva legat de nastere, de bebelina... dar de cele mai multe ori visez urat... nu-mi place...
Boga, asa-i cand lipsesti o perioada... a fost super cool cu Albinutza, nasha ei ne dadea vesti la fiecare cm de dilatatie, super
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
truli-luli spune:
Buna dimineata burticilo, mamicilor, beblusilor si, nu in ultimul rand, dragi tanti........
Boga bine ai revenit, ne-a fost dor de tine. Intr-adevar ai multe evenimente frumoase de recuperat. Ai grija de tine. Te cred ca ti-e dor de Mirunica, e un copilas asa dulce. Cand/daca mergi sa o vezi da-i un pupic si din partea noastra 
cami si zuza mica din burtica 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
mitub spune:
irina, paula, se pare ca suntem leat...eu urmeaza sa-i fac in septembrie...important e ca bilantul sa fie pozitiv, nu???
anis am notat numarul MireleiV. Si voi da sotului instructiuni sa va scrie, in caz ca raman maine la spital...sau in orice alt caz. Eu am cantar din acela romanesc, la Miruna am facut pe la 3 luni proba suptului ca manca doar 10 minute (dar s-a dovedit ca sugea si 200 ml in timpul asta). Oricum, daca cantaresti copilul saptamanal este suficient, eu sper sa nu dau in boala cantarului...
simona eu fac aproape sigur cezariana si tot mi-a facut analiza de streptococ B...a iesit absent, dar banuiesc ca atata timp cat exista posibilitataea ca copilul sa intre in contact cu sange sau altceva de la mama in timpul nasterii, trebe facut!
Fetelor, as vrea sa-mi ziceti si mie azi care sunt tarifele pentru chestiile obisnuite din spital. Adica injectii, toaleta de seara si dimineata, asistente neo-nato, doctor neo-nato. Apropos, am descoperit ca sotia unui coleg de-al sotului meu lucreaza la neo-nato la Filantropia, si deja am bombardat-o cu intrebari. Pana acum, am hotarat sa nu-mi iau rezerva cu plata ca nu se merita, par a fi bani aruncati degeaba (700 mii pe noapte doar pt toaleta si Tv la care oricum nu cred ca m-as uita...)