Mamici de iulie-august 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Neata burtici!

Fetelor ce va recomand eu sa va luati cantarul ptr bebe cu precizie f mare. Noi amluat unul de la chicco si este tare bun. De cantar veti avea mare nevoie. La noi au inceput colicii asa ca a inceput distractia.

Simona stai linistita ca faci depresie si inainte de nastere mai ales in ultima luna si sa vezi depresie dupa ce nasti in primele zile cam la o sapt.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la toata lumea,

vad ca n-a facut nimeni de planton azi noapte, ati fost fete cuminti!!
Eu iar m-am trezit cu noaptea-n cap si cu foamea-n gat!! Nu stiu cum nu va este voua foame, cand eu as manca non stop...??? Bineinteles, nu mancare ci... prostii!! Dulciuri, si tot felul de alte chestii care ingrasa...

Simona, asteptam impresii de la nunta, sper ca v-ati simtit bine!!!

Ancuta, nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme referitor la bebe Alex, cu siguranta el este bine merci acolo in burtica la tine, maricel si grasunel!!!

Monica Elena, eu sper din tot sufletul sa scap de depresie... n-as vrea sa fiu plangacioasa in primele zile din viatza copilului meu... Eu ma stiu cam plangacioasa, dar sper sa nu cad in depresie... acolo cateva lacrimi sunt permise, dar ... atat!!!

Mamini, da fetitzo, poti sa-mi spui tanti !!!

Pupici, astept sa va treziti,

Irina si bebe 35 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Ancutza, felicitari pentru steluta, uite ce bine-ti sta!!!

Monica Elena, eu am cantar electronic , ma voi cantari cu bebe in brate, ce sa fac... sau o sa pun un cosulet, vad eu...

Hai fetele, e 8,30 nu va treziti????

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

'Neata, gagici!
Ati scris ceva in ultimul timp...
Mamini, si eu ma apropiu vertiginos de 31 de ani si ii simt, te asigur . Dar vreau sa-i mai fac fetei cel putin o surioara.
Eu nu mai iau gynipral si nu ma simt deloc in apele mele, ma doare burtica. Azi mergem la control. Am noroc ca sotul meu ramane acasa de acum, va mai merge doar pentru urgente la servici.
In rest, am chefuit si noi putin, ne-am luat adio de la viata boema, cel putin pentru o perioada de timp.
Irinabungau si eu la fel voi proceda cu cantarul.
Va pup, sunt cam dezlanata azi.

Sa auzim numai de bine.
38+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Neata fetele!
Irina eu m-am trezit inainte de 7 ca avenit ieri Adi acasa de la bunici, asa ca nu voi mai putea fi asa activa ca saptamana trecuta. O sa il rasfat putin ca sunt ultimele zile cand e in centrul atentiei ca dupa aceea vine Medeea.
Acdupa cum ziceam mai ales prematurii ii punem pe burtica pentru ca ei au multe secretii in plamani pe care nu le pot elimina singuri si daca stau pe burta se dreneaza mai usor si nu se ineaca. Plus ca pozitia pe burtica e mai buna pentru calmarea durerilor de burtica, si tranzitul intestinal e mai bun. Ei stau si in incubator care e incalzit si caldura la burtica face minuni. OMS-ul nu o recomanda pentru ca sunt mai multe cazurile de moarte subita daca se tin bebeii pe burtica. Dar cum ziceai la noi sunt supravegheati tot timpul, multi sunt monitorizati non-stop.
Eu pe Adi nu am avut curajul sa il pun pe burtica dar cu Medeea mai vad ce fac. Poate o sa o pun ziua cand sunt cu ochii pe ea.
Oricum avand in vedere indicatiile OMS eu nu spun niciodata la mamici sa puna bebelusii pe burtica.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

am revenit si eu astazi la serviciu, sper sa reusesc sa recuperez cat ati scris (sunt de-abia la capitolul 59)...

Felicitari tuturor noilor mamici, sa aiba parte de bebei frumusei si grasunei care sa nu le scoale noaptea prea des!

Sa va zic cateva cuvinte si de mine: sunt in concediu in toata regula, doara ca acasa nu se mai termina treabaaaaaaaaa!
Ieri am montat patutul lui bebe, am aranjat un pic camera lui ca parca au intrat zilele in sac!
Mi-am terminat (aproape) bagajul de spital, pana la urma nici nu sunt asha de multe, am spalat o masina plina ochi de hainute si le-am calcat, mai am vreo jumatate de masina si cateva lucrusoare mici de cumparat.
Merg la control in fiecare marti, de saptamana asta si cu bagajul, si cand o fi sa fie, ma opreste acolo...eu sper sa-l mai tin pe bebe cel putin pana pe 19, daca nu chiar pana in 26, dar mai depinde si de el...
Mi-e dor tare de Miruna care este la munte si sper sa ajung saptamana asta sa o vad, desi toata lumea zice ca sunt nebuna sa ma sui pe tren acum sa merg la Brasov...dar sunt si acolo doctori, la o adica, nu???

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 36 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele,
ce matinale sunteti!!!

Apropo de cantar ,si eu vreau sa cumpar unul saptamana asta...nu stiau exact de care...dar m-a intrept spre ala de la Tefal, cu cosulet..are cineva asa ceva?

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mitub, mama dat fiind conditiile, eu nu m-as sui pe tren..l-as lasa si eu pe bebe sa mai stea...macar pana la 38 de sapt.

AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Ehehe, incepe forfota pe forum, ce bine!!!!

Boga, bine ai revenit, ne-a fost tare dor de tine!!!!!!! Zici ca nu faci nik cu internetul acasa???? Hai, te rugam fa-ti abonament la RDS!!!!!
Parerea mea este ca ar trebui sa stai sa te odihnesti mai bine cateva zile, ca numai maine nu-i poimaine... Dar tu fiind o fire extrem de activa, incerc sa te inteleg....

Dede, pai imediat si nasti, il ai si pe Adi inapoi acasa... o sa ne lipsesti tare mult sa stii!! Ce frumos ca Adi va avea parte de cateva zile de rasfat... merita ca-i un scump!!!

Monai, pai intri si tu in zona celor care sunt luati in vizor... Dede, Lory (de ea se stie clar cand) , Ancuta, tu, ... cine mai este pe lista??? Oricum, tinem pumnii, cand o fi sa fie sa se petreaca repede si cu un travaliu cat mai usor!!! Va tin pumnii!!!

Pupici,

Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput

Am vazut ca si Nicoll Mada se apropie de 38!!!! Chiar, ce-o mai face? Mai stie cineva de ea???

Pupici,
Irina si bebe 35 sapt.

Mergi la inceput