Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
Simona R. spune:
Culcat copil...adormit in timp ce bea laptoiul...era frant...
terminat si treaba prin bucatarie...acum program de voie...sau nu....cel mai devreme se poate trezi la o juma de ora de cand s-a culcat...
Vai de mine..in dormitor sunt 30 de grade..dupa ce a baut laptele cald era ud tot...ce era sa fac?sa-l fi schimbat?mi-era sa nu-l trezesc...l-am sters putin cu prosopul pe cap..
Noapte buna va doresc!
http://community.webshots.com/user/simonarida
kity2004 spune:
Buna seara !
Am vizitat si noi in week end bebica ne-am convins ca e bine si ne-am intors tot fara ea . Sincer am reusit si noi sa ne relaxam un pic in ac perioada .
Am urcat cu ea in Poiana BV si a dormit in continuu .
Fetelor am vb azi cu un dc cunostinta care are contract cu noul spital particular din Bucuresti Euroclinic , mi-a spus de ex ca o cezariana costa 2.200 euro si o nastere normala 1.600 euro . Mi s-au parut niste preturi astronomice .Onricum nu se merita .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
BLUE ANGEL spune:
salutare!!!
in legatura cu somnul ..big problem!!!eu una am incercat sa-i schimb programul ...sa nu-l mai las sa doarma dimineata si sa iesim afara ..sa intram in casa pe la 11 sa-i dau papa si sa doarma normal somnul de dupa amiaza ..nu m-am inteles cu el ...cand am iesit afara era marait ...apoi cand am intrat in casa era prea somnoros sa pape si l-am culcat direct si a luat masa la 16 cum zicea si Nicole ...
asa ca am hotarat :cand ii este somn il las sa doarma , cand ii este foame ii dau sa pape(aici mai ajustez eu) si tot asa ..il las sa-si faca singur programul ca altfel nu ne intelegem ...deci program de voie ..probabil ca se va regla singur cu timpul ...
2200 euro o cezariana ??????????? mamaaa da' ce -ti face de banii astia !!!!nu se mai vede taietura ????sau iti scoate copilul gata crescut si educat ...
Oliviaaa, ce faci??
ma duc sa vad ce ati mai scris si pozeee!!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
Felicia , ce papusica scumpa ai tu acolo ..iar tu arati super !!!!
si l-am vazut si pe Stefan in tranzitie de la bebelus la baietel !!!super petrecere ..sa va traiasca !!!
mai unde ati ascuns vinul ala ?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
ANDREEABANICA spune:
Da,Nicole,noi avem programul asta de ceva timp.Eu nu il schimb,uite programul pt o zi:se trezeste la 10,papa fructe,la12-200ml lapte,doarme de la 13-14 pana la 16-17,cum se trezeste ii dau pranzul,iar la 18-19 papa un iaurtel,iar la 21-cina si dupa cina imediat sau la 30 de minute 200ml de lapte,ei ce zici?
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
amironeanu spune:
Buna seara!
Si eu imbaiat si culcat copilul, sotul face curat in urma, ca eu am de lucru (si stau pe DC ).
Andreea, bafta la interviu. Stefi are un singur somn de muuuulta vreme, cel putin 3 luni. Seara adoarme pe la 9, pana pe la 8-9. Apoi are un somn de 2-3 ore de la 11:30 sau 12. Pe la 4 o cam ia cu somn, dar atunci iesim afara, iar ei ii sare somnul instantaneu cand iesim. Mie imi convine pentru ca seara cade rupta, isi bea laptele si a si adormit.
Nicole, cum vezi si Stefi mananca cam dupa 14:30, sunt zile in care mananca pranzul pe la 16 si daca mananca bine nu-i mai dau nimic la 18. Dar ea cam face mofturi in ultima vreme, asa ca pe la 6 ii mai dau un iaurt. Ea isi bea laptele pe la 6 si mai doarme pana la 8-9, pe la 10 mananca ceva fructe si bea ceva suc (dar putin) si mai bea inainte de somnul din timpul zilei inca 120 ml de lapte.
SimonaR, eu n-as schimba-o pe Stefi in acelasi motiv, mi-ar fi frica sa nu se trezeasca. Of, tare cald trebuie sa fie la tine.
Gabriela (leeloo), am vazut poze cu Stefan, ai dreptate, tuns este un adevarat baietzel.
Carmen, pupici pentru Ilinca. Stefi ar manca o punga intreaga de pufuleti daca as lasa-o. Incearca si grisine.
Acum raportul. Azi am ras cu lacrimi! La 6 i-am dat Stefaniei sa pape in parc. La un moment dat a inceput sa prinda lingurita intre dinti si incepea sa rada. Apoi, numai cum apropiam lingurita incepea sa rada si bineinteles improsca mancare peste tot. A ras din tot sufletul, iar eu si tati ei o data cu ea. Apoi am dat-o in leagan. I-a placut la nebunie, am dat-o ceva mai tare decat de obicei si iar a ras. Si asa am vazut ca avem si noi un dintisor nou! Ea are 4, doi jos, doi sus. Eu stiam ca urmatorii tot sus apar, ei nu ea are unul jos in dreapta! Este deja iesit bine un colt. Eu o tot dadeam cu Dentinox sus, dar jos nu mi-a trecut prin cap sa o dau! Saracutza, de asta a plans o ora sambata spre duminica noaptea.
A, si vrea la picnic. Azi mai bine de 20 de minute a tot luat fructe si legume din ladita care o am in bucatarie si le-a pus in lada frigorifica. Aveam si pastai in ladita, le-a luat una cite una. Si din cand in cand se ridica sa vada daca mai este loc , apoi se aseza inapoi in fundulet si o lua de la capat.
Acum am 2 intrebari:
1. Au voie pepene rosu?
2. Este grav daca mananca sapun? In aceasta seara, s-a jucat cu sapunul ei. De obicei ii aluneca printre maini, dar in aceasta seara a reusit sa-l prinda bine si l-a bagat in gura. Au ramas urme de la dintii ei
Eu mai stau un pic, am de lucru si mai trag cite un ochi si aici.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
fetelor...eu is terminata
pupi papa dimineata la trezire lapte, apoi la vreo ora juma fructe cu iaurt si cateodata cereale (oricum mananca asa in lehamite), apoi doarme, si pe la 1 incerc sa-i dau pranzul. ti-ai gasit. si acum a mancat cateva lingurite si gata. nu's ce sa-i mai dau si cum sa mai fac...am niste nervi
acum plange ca eu mu-l bag in seama
philip&andreea
kim222 spune:
Sint aici...este 12 ..acum am deschis si eu PC-ul in lunch fiind...Trei zile am lecture ...deci nici nu am timp sa va citesc....decit in mare...
So, eu mi-s obosita...si tati este in pragul unei crize de nervi...la asta duce... sleep deprivation...din decembrie ne cam ajunge si nou...Cred ca Luca asa o s-o tina ...pina pe la 7 ani...De 3 nopti se trezeste si nu se mai da culcat....nici cu lapte, nici in brate, nici in pat la noi , nici la MP...si dupa ore de incercari sfirsim prin a-l lasa la el in patut sa plinga ..este singura metoda care merge...dar nu mai suportam plins de copil..aseara pe la 3.30 eram in curte ..fumam amindoi ..am ajuns sa avem "auzenii" amindoi auzim plinsul lui Luca si cind nu exista...
Asa ca Nicole....las-o sa doarme si bucurate-te de acest program..la fel si Simona....Da-i si tu mai consistent....
Roxana bine ai venit ...dar nu ne povestesti nimic? Vreau poze..ce daca-s doar cu voi doi....noi aici discutam si despre altceva...:)
Revin ...fug la o tigara cu tati....
pako spune:
Nici eu nu ma stresez cu somnul....Andreea la ora 7-8 bea lapticul , sta 2 ore treaza si pe la 10 adoarme vre-o 3 ore...asa ca la noi urmatoarea masa este pe la 13.Iar cand nu vrea sa manance nu mai insist si nu-mi mai fac nici nervi....si ce bine este.
SimonR, eu ii pun caciulitza subtzire de bunmbac atunci cand vad ca e uda pe cap....
Simona, merci de complimente...
Am invatat-o pe Andreea sa-mi dea pupice pe obraz....ma topesc nu alta....e asa scumpa....
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
amironeanu spune:
Felicia, am reusit si eu sa vad pozele cu voi. Andreea este o scumpica, iar tu arati superb!
Andreea, eu am problema asta de citeva saptamani, nu prea vrea sa manance, rar se intampla sa manance cu pofta, azi de exemplu a luat o gura si apoi gata. Pana la urma a cedat tati (el i-a dat azi sa manance) si i-a dat paine cu almette (branza de vaci) si a mancat ca sparta. Maine dimineata trebuie sa-i fac mancare si nu stiu ce sa-i mai fac ca sa ii placa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare