Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, voi chiar va faceti de cap...unde ati fugit toate?
am vazut poze frumoase foc cu matei cel mergaret, cu dintoasele-gagicoasele de lia si alexia, pe roxi bautoare de bere la turcaleti si multe altele, prea frumoase care m-au fascinat de am si uitat de ele. eu mi-am pus puiul la nani si aveam chef de vorba, da' nu prea am cu cine...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare! La cafea ..cu voi ..ca deobicei..
Vad ca ati inceput care mai de care sa va laudati cu nazdravaniile puilor vostrii..ce -mi plac aceste povesti!
Mp este foarte speriata si ca sa evitam accidente de tot felul ...Uka are spatiul lui bine delimitat si de acolo nu iese...Incearca si el sa se catere pe Tv...mai nasol este ca Tv nostru este un TV care sta direct pe podea...incorporat in mobila...asa este el deci nu se pune la inaltime...Il aprinde si si-l inchide...in rest am ridicat toate decoratiunile interioare...De citeva zile are o noua manifestare...ne da miina la o parte daca sintem in calea unui obiect dorit de el...sau daca atungem ceva ce el nu vrea sa fie atins decit de el..este asa de dragut!
Monica ce m-ai distrat cu oia! ..hi,hi...
Si Vic vad ca-i pus pe sotii....
Andreea ...tin pumnii....
Roxi ...nasol cu fazele astea de copil mare....si pe noi ne ameninta MP....cu Uka care o sa -si manifeste zgomotos dorintele...Trebuie sa fii ferma si sa nu-i indelpinesti toate cererile...si ce-a mai buna metodA este sa-i distragi atentia cu altceva...Perioadele bune ...pot tine si - o saptamina....au tinut si mai mult...oricum este mai bine..mult mai bine...Eu inca mai suport..tati nu...la plins ma refer...hi,hi..
Eli ...deci ati defintat patul...si salteaua lui Stefan este pe jos ca si patul vostru?
Daria ..cum mai este Giulia....Ce-i cu depresia?
Carolina...multumesc pentru povesti ...la asta ne-am gindit si noi...poate viseaza si atunci are nevoie de cineva linga el...Sper si eu ca vorbind sa fie altfel....
Gabriela....ce bine -i sta tunsulica! So, cum ramine cu turta...ai mai fetelor....chiar nimeni nu m-ai taie motul?
Ma duc sa vad pozici...

Mergi la inceput

L-am vazut pe Andrei Stefan....ce mindru este tati...au si tricouri la fel! Dar unde-s pozele din concediu.,..eu nu le vad! La multi ani, Andrei!!!
Marcela Lia este o draguta...
Alexia este si ea o scumpa!
Roxi...super poze...ce frumos este....mi-ai facut pofta de concediu Mai vreau poze!!!Si mai povesteste-ne despre micul suedez....Tu incepi serviciul in 2 saptamini? Tot acolo?

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca le-am vazut inca de ieri pe frumoasele nemtoaice...felicia, ce spui, ne incuscrim?

philip&andreea

Mergi la inceput

fetelor, n-am primit nici un telefon si biblioteca s-a deschis de o ora...

philip&andreea

Mergi la inceput

Poate-i prea repede? Andreea eu te-as sfatui pe tine sa suni..Cind mi-am gasit eu al doilea job la un spital...la fel mi-au spus ...ca ma suna ei...si au trecut deja trei zile...si am pus mina pe telefon si am intrebat....iar sefa...am avut senzatia ca s-a decis pe loc...si mi-a spus ..da esti angajata....

Mergi la inceput

hmmmmm, ei mi-au spus ca daca nu primesc nici un telefon azi sau maine inseamna ca nu m-au angajat. in mod normal, ieri trebuiau sa termine interviurile, desi nu stiu cum, pt ca au avut 23 de aplicanti si eu la ora 4 eram a opta. mai rog...mai astept pana maine

philip&andreea

Mergi la inceput

am socoti acu...la juma de ora cat fu interviul, n-aveau cum sa-i termine ieri. cred ca mai au si azi o runda. asa ca mai am sperante

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna seara fetele de la schimbul III.

Olivia,ce faci,sa inteleg ca a fost un pic mai bine azi-noapte?

Andreea,astia vor sa te tina in tensiune,de nu te-au sunat azi.

Noi am fost un pic pe afara,sa facem piata,dar este frig si bate un vant rece,zici ca-i toamna la noi,nu luna lui cuptor.
In schimb m-a sunat tati si mi-a dat o veste de m-am mai incalzit un pic,plecam in Grecia 10 zile pe 27-august,de abia astept.
Moama,da tre sa slabesc vreo 10kg,pana atunci,neaparat,gata greva foamei fac.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Fetele multumim de aprecieri;eu cred ca fiimea chiar o sa aiba strungareata,fiindca si tasu' are si si mama soacra-mi avea,cand ma gandesc,poate o sa arate caraghios.

Hello,unde sunteti?

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput