Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vai ce fata are d-nul Pufulescu!!! Super! Nu ti-a fost frica sa-l lasi singurel?
Carmen felicitari pentru primii pasi...si pentru pufuleti...ce sa zic ...decit nimic...buni sint si aia!
Lia si Uka consuma tot brinzica din comert....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Acus, acus, Andreea, deoarece am program mai scurt la servici am de lucru aproape in fiecare seara. Bafta la interviu, sa ne spui cum a fost!
Gata, ma duc la culcare. O zi buna in continuare la schimbul trei si noapte buna Romania!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Hello!Sunt eu,buhuhaia de noapte care bantuie pe DC;
Am intrat sa va urez:Olivia,servici usor si o noapte mai placuta decat precedentele;
Andreea,inca o data succes la interviu,sa vi maine cu sampania,io-s tot cu beutura in cap;

O zi buna in continuare va doresc si noapte buna!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Fetelor, multumim ca ne placeti.

Lia eu cand faceam branzica in casa ii faceam cu lamaie...ca sa fie cat mai bio
Olivia eu te numesc "mama eroina" de-i ai putut si poti sa-i dai lui Uka numai bio....am incercat si eu odata dar mi s-a parut imposibil.Spor la lecturat!
Andreea, eu ii dau borcanele multe...mai ales saptamana asta i-am dat la greu...ca daca plecam in vacanta sa fie frigiderul cat mai gol.Altfel ii mai fac dar nu zilnic.

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

stati ca apar si eu ...ce, credeati ca ma culc asa devreme cum m-am laudat?
deci voi ziceti s-o las in pace, mie imi convine, dimineata chiar n-as vrea sa ma trezesc la 6-7, iar in astea 4 ore cat doarme ea am timp pentru gatit si lenevit, depinde ce chef am!
moata mananca (mesteca) foarte bine orice i-as da, la o masa mananca aprox 300-350 g (piure cu diverse + 1 iaurt), mai nou am inceput sa-i dau desert cate o piersica, o morfoleste si se spala cu piersica de imi vine s-o mananc, asa frumos miroase, slava domnului a inceput sa bea din nou lapte si chiar foarte bine, 260 ml de obicei ...vineri seara m-a dat gata, a baut 300 ml!
la mine nu-i regula cu mancarea gatita sau borcanase, eu ii dau si si, depinde in ce dispozitie sint sau daca plecam pe undeva normal ca nu ma car cu mancarea gatita dupa mine, sint multumita ca moata nu face mofuturi, accepta si borcanase!

acum sa va zic "altceva" ...a inceput sa faca prea multe boroboate si ma gandesc daca le face de acum ...cand va merge inseamna ca va fi dezastru, astazi ce credeti ca a facut ...se catara pe aragaz, se tinea de bara aia de la cuptor si cu un picior incerca sa se catere pe el, dupa aceea m-a alergat peste tot ca sa bage mana in galeata in care spal mopul, am urcat-o in pat crezand ca se potoleste ...da de unde, arunca cu suzetele in galeata, a asteptat sa termin eu de spalat parchetul la noi in dormitor si cum am iesit din camera a fugit asa pe parchetul ud, bineinteles ca mi-a facut urme si a trebuit s-o iau de la capat, iar ea era uda din cap pana in picioare, vorbeam la telefonul fix si a sunat mobilul, am lasat receptorul pe canapea si am raspuns la mobil ...a luat receptorul si nu va imaginati ce vorbarie era pe ea, prietena mea a lesinat de ras (mai nou tine receptorul exact ca mine si vorbeste la telefon, pana acum doar radea sau se uita "in receptor" sa vada de unde se aude vocea, acum vorbeste si vrea numai ea la telefon), se duce pe balcon unde sint sticle goale de bere si le gusta pe toate, noroc ca sint grele si nu le ridica, ca altfel ar bea picaturile ce mai raman in sticla, mi-a luat o fiola de calciu si a dat cu ea de parchet, bineinteles ca s-a spart si era foarte incantata, ii dau cana cu apa sa bea si ia apa in gura pe care apoi o scuipa, isi plimba carutul prin holul de la intrare, dar nu asta e problema, pe mine ma dispera ca intra cu el in pereti si lasa urme ...sa va mai zic sau v-am convins ca am o fetita cuminte?
si asta e doar asa pe scurt despre ce a facut ea intr-o zi ...

asa ...ce mai vroiam sa zic ...
Danule, Vicu e duracell curat, mi-l si imaginez ...vrem poze urgent si pupaceste-l dulce de la moata si de la mine!!!

Gabi, am vazut pozele cu Stefan si nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut, cred ca petrecerea a fost super misto, mi-a placut mult locatia (unde ati organizat?), iar transformarea de la bebelus la baietel e fantastica ...pupacim dulceeeeee dulceeee!

Felicia, am vazut poze si cu Andreiuta scumpa, e numai buna de smotocit, iar tu arati super bine, felicitari!

Olivia, va tinem pumnii sa se linisteasca Uka, nu va mai stresati ca poate va simte si pe voi, sa stii ca nu e singurul copil care nu doarme toata noaptea la varsta asta, o sa-si revina el candva, numai voi sa rezistati si sa aveti nervi de otel!

Lia, da ce atata chin cu branza, eu cred ca i-am facut de maxim 5 ori branza in casa, moata nici nu s-a dat in vant dupa asa ceva ...dar oricum, mai bine ii cumperi si ai rezolvat problema!

Andreea, ce-mi place de tine cand ne zici ca sotul strange prin casa ...vreau si eu un sot din asta, la al meu a trebuit sa-i arat ca am facut curat si sa-l rog sa pastreze curatenia, daca nu-i ziceam ...nu cred ca observa cum straluceste toata casa!

cred ca mai vroiam sa-i raspund cuiva ...da nu mai stiu cui ...aaa Simo, l-am vazut pe Luca in masinute, mi-a placut la nebunie, trebuie sa ne vedem, iti sau sms cand mai mergem in parc, sa se potoleasca ploile!

cred ca nu sint normala, am uitat sa ma opresc din scris, ce logoree pe mine la ora asta si credeti-ma ca sint franta de oboseala!

pupici!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Nicole parca o si vad pe zgubilitica mica cum face ea nebuniile descrise de tine.....e o dulce.
Luni pe 18 iulie o sa fim in Bucuresti cu putina treaba....poate ne vedem atunci daca vremea o sa fie frumoasa si daca ne sincronizam cu trebili.Am numarul tau de mobil si vorbim.
Stii ceva de Adina?...i-am dat un e-mail dar nu a zis nimic.

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicia – complimente, sunteti doua fete frumoase. Cum a reactionat Andreea la vaccin ? Sper ca sunteti bine si va urez drum bun si fara peripetii.

Andreea (Philip) – iti tin pumnii stransi ! Fii tare si da-i gata pe americani.

Andrea – pentru varsta de un an nu am auzit de nici o interdictie la pepene rosu. Eu i-am dat Alessiei si mananca cu o pooofta… Despre sapun nu stiu ce sa-ti spun, da cat de grav poate sa fie ca doar nu a mancat toata bucata.

Nicole – la noi programul e si mai ciudat, avand in vedere ca nici o zi nu seamana cu alta: cand adoarme inainte de masa de pranz si mananca cand se trezeste, cand doarme in 2 reprize si atunci masa de pranz e chiar la pranz . Nici nu mai stiu la ce ora sa-i pregatesc mancarea, tu cel putin stii cum stai.

SimonaR – incearca sa-i dai laptele mai putin cald, poate nu mai transpira asa de mult. Eu asa fac cu Alessia.

Olivia – fii tare, o sa treaca si perioada asta. Poate il deranjeaza ceva, poate viseaza urat….Cand va incepe sa vorbeasca va fi mai usor, altfel te vei intelege cu el. Iti spun din proprie experienta, ca am trecut si eu prin asa ceva cu Felicia.

Lia – nici noi nu mai mancam branzica de casa, ci din cea cumparata, preferabil Almette.

Hai c-am scris un roman, parca am avut limbarita…. Ma duc sa ma culc ca iar s-a facut “maine”.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Carolina, multumesc de intrebare....parca nici n-am fost azi la vaccin....nu s-a produs nici o schimbare in programul nostru de zi cu zi.Andreea nu a facut febra, a fost foarte vesela, a papat bine....chiar azi a baut pt. prima data lapte de vaca....l-a baut pe nerasuflate.
Merci de urare si de compliment

noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Carolina povesteste-mi si mie ce probleme ai avut cu Felicia....tu esti mai nou pe aici dar noi asa o tragem din decembrie...asa ca sigur nu-l deranjaza ceva...In primul rind are un somn teribil de superficial...aude si musca...ma gindeam sa-l desensibilizez si sa-i pun muzica in permanenta in somn...asa in surdina...
Stiu asa ziceti sa avem rabdare....de aia copii trebuie facuti la tinerete...sa ai rabdare cu ei :)
Nicole ce mi-a placut "o zi din viata Moatei"....hi,hi..si pe mine ma alerga Uka....nu puteam sa -mi fac pedichiura ca vroia si el....nu poti minca nimic ca vrea si el...nu poti avea nimic in general in mina ca vrea si el...daca vorbeste cineva la telefon...evident si el..inspecteaza casa...atunci cind nu-i imobilizat in spatiul lui de joaca...
Andreea B...tu te-ai apucat de bautura ..spune drept!
Felicia bine ca ati trecut si de vaccinul asta....

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ce a facut Uka simbata...am fost in trei ,noi doi si MP la cumparaturi...si ajungem si la supermarket...umplu eu cosu' cu pungi cu fructe si legume ..si o luam printre rinduri sa mai cascam ochii...si uitam de Uka...el in cos se asezase in fundulet (era in picioare) si se servea cu piersici, cu coaja, nespalate...nu din una ..din mai multe...era plin pina la coate....pe gura ,ochi si git ...si fericit....am vrut sa i-o iau dar a protestat asa de tare ca i-am dat-o inapoi...Noroc ca aveau baie si l-am spalat...Si atunci am avut o revelatie...de ce sa ne mai chinuim noi in fiecare dimineata sa transformam fructele in piuree? Asa ca de acum se autoserveste dimineata...

Mergi la inceput