Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 7
Bebe Beca spune:
Am nevoie de cnp si de adresa pentru ca trimit banii prin transfer bancar si pe ordinul de plata trebuie sa apara aceste date.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
lucia_cs spune:
Pagina de web a Sabinei:
Romana
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm
Engleza:
http://sabinac.netfirms.com/
Aici puteti gasi acte, nume de contact, poze, etc.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
ancuta06 spune:
Lucia, pot dona si pt Sabina prin paypal? Ca mi-e mult mai usor asa.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
lucia_cs spune:
Ancuta, pt Andrei am deschis un cont PayPal care a fost fara comision pana la prima acceptare a unei donatii de pe Credit Card, asta a dus la transformarea contului ca unul de Credit care este cu comision, am tot platit comisioane, si nu stiam de ce. O parte din comisioane le vom suporta noi, dar de aceea acel cont, pana cand nu-l facem din nou cont de debit, nu o sa-l mai folosim.
Maine va deschide sotul meu un alt cont, dar va dura vreo 24 ore confirmarea Cartii de Credit.
Duminica pleaca niste prieteni in Romania, prin ei am sa trimit si banii lui Andrei, daca vrei, poti sa-mi spui suma pe care doresti sa o donezi, eu voi pune de la mine, si dupa aceea ne descurcam noi.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
vikinga spune:
Sperantele sunt foarte mari! Faptul ca Sabina a reactionat bine la tratament si ca tumoarea s-a micsorat e felul ei de a cere dreptul la viata. Oameni buni, ea mititica ne cere ajutorul! Haideti care mai cititi, hadeti sa ne unim, sigur se poate!E tare mititica, numai 6 luni, saraca si ce indura!Ea dovedeste ca are taria sa traisca sa depaseasca boala, numai lipsa banilor ii conditioneaza viata. Offf banii astia..e cel mai crunt lucru pe lumea asta, sa nu ai bani sa-i dai sanatate copilului cind exista sanse atit de mari de reusita. Bine ca parintii au gasit bani pentru prima sedinta. In urmatoarele luni trebuie sa stringem restul de bani, cam 40.000lire sterline.Trebuie sa ajutam.Teledonul mai e valabil pina miine seara?O sa trimit si eu 100€ in contul parintilor. Am sa printez povestea ei sa le arat si prietenilor.Haideti fetelor, stringeti de la prietenei cite 3-4 euro nu conteza cit, dar daca ne unim facem ceva.FETELE DIN EUROPA, daca va vine mai usor, haideti sa facem iar operatiunea pliculetul, trimiteti la mine prin plic sau in cont(taxele sunt numai de citiva centi in UE), trimiteti cit puteti voi, maruntisul din buzunar nu conteaza, mai luati si maruntisul de la sot, puneti-i in plic si trimiteti catre mine. Fac eu cheta si pun imediat in contul din Romania. Ca si data trecuta. Dau adresa pe PM, astept doar sa o ceretiDoamne ajuta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Ancuta sunt si fete din Olanda care ajuta, data trecuta cind am facut cheta pt 3 cazuri am primit bani si din Olanda, sunt fete care vor sa-si tina numele anonim. Poate doar au interpretat pe moment gresit. Sunt sigura ca ni se vor alatura si alte fete si de acolo si din toata europa.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
zuzunaki spune:
vikinga
astept pm cu adresa ta.
Dumnezeu s o ajute pe Sabinutza!
Nicole-mami de pici cu lipici (19.03.2005) http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
People see God every day, they just don't recognize him.
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Bine ca parintii au gasit bani pentru prima sedinta. In urmatoarele luni trebuie sa stringem restul de bani, cam 40.000lire sterline.
Teledonul mai e valabil pina miine seara?
Vikinga
Am o mica rectificare in ceea ce priveste suma care este nevoie sa fie stransa. Parintii au imprumutat suma pentru avans, suma fara de care nu erau admisi in spital, nu stiu exact data, dar ei vor trebui sa inapoieze aceasta suma.
Din pacate teledonul este valabil numai pana maine seara. O sa incercam sa vedem cum se poate face "rost" de un altul, pentru ca tare util este.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Ancuta sunt si fete din Olanda care ajuta, data trecuta cind am facut cheta pt 3 cazuri am primit bani si din Olanda, sunt fete care vor sa-si tina numele anonim. Poate doar au interpretat pe moment gresit. Sunt sigura ca ni se vor alatura si alte fete si de acolo si din toata europa.
Vikinga, Ancuta se refera la asta:
http://www.romanians.nl/post7663.html#7663
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
ancuta06 spune:
Ah, scuze ca nu m-am exprimat clar, Vikinga, nu ma refeream la fetele din Olanda, de pe DC.....ci la link-ul dat de Lucia.
Lucia, pot dona 20 euro. Sa-mi spui doar cand sa o fac.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn