Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEABANICA spune:
Lucia tu ai mare dreptate,eu inafara de banuti am mai facut ceva,am trimis pe e-mail povestea Sabinei impreuna cu conturile si nr teledonului,mi-am pus la semnatura povestea ei si am incercat sa postez la cat mai multe subiecte si in cele mai variate forumuri si poate in felul acesta vede si ajuta mai multa lume.
Ioana pt ce iti trebuie codul numeric personal?
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
motanik spune:
Sunt si eu aici. Ajut cu ce pot.
Am sunat la spitalul din Edinburgh si mi-au confirmat ca Sabina si parintii ei sunt acolo...asta ca sa risipim orice urma de indoiala.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
O mana intinsa catre Toni
crisflo34 spune:
Multumesc pt tot ce faceti. am avut o zi plina si am reusit sa strang in cash 1849 Eur si 3.000.000 lei. Telefonul inca suna si multi au depus in cont,care nu ii vad inca .In cont pe la ora 14 erau 2.700.000 lei.
Nu va trebuie codul numeric dar daca aveti nevoie il dau.
Pt cei care trimit prin Western Union:
Cosmina Ruxandra Neagoe- Bucuresti.cu rugamintea sa imi trimita prin mesaj numele,localitate,suma exacta si mtc. Altfel eu nu pot ridica banii.
Imi pare bine ca s-a verificat spitalul si sunt convinsa ca Luni o sa scrie si doctorul cateva randuri.
Am primit o poza de la cele doua suflete ingenuncheate de soarta. E o poza de multumire speciala pt voi ,dar eu nu stiu sa o pun aici. O sa o trimit pe un mail cu rugamintea sa o puneti aici. Am facut afise si am pus in cateva magazine si am incercat sa trimit mailuri cu povestea lor la cat mai multe companii mari. Nu stiu ce sa mai fac.Astept cu sufletul la gura sa se faca ora 22 sa ii pot suna si transmite tot ce se intampla aici sa le mai ridic moralul.
Daca as mai putea sa fac ceva si nu imi dau seama va rog sa imi dati idei.
Cosmina,matusa Sabinei
Anuc spune:
Slava Domnului ca a scazut tumoarea! Asta e semn bun. Sabinuta e o luptatoare.
Ma gandesc si eu cum sa va ajut.
Lucia, o mie de pentru tine!
Anuc si Ioana (6 luni)
Witchie spune:
Draga Lucia,
emisiunea mea e vinerea viitoare, cand teledonul nu va mai fi pentru Sabina. E incurcata treaba asta cu teledonul pt ca e valabil doar o saptamana pt fiecare caz:(
Cat despre colegii mei jurnalisti, usile pe care le puteam deschide le-am deschis. Nu zic ca nu mai fac nimic, pot eventual sa ii sun pe parintii Sabinei in timpul emisiunii mele, pentru ca RRI se adreseaza diasporei. Dar mai mult de atat .... din pacate cu banii nu stau bine :(
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...
ancuta06 spune:
Lucia_cs, am vazut ca ai incercat sa sensibilizezi romanii din Olanda, postand pe forumul lor. Nu te mai deranja, pe viitor, ca n-o sa vina niciodata nimic de acolo, in afara de bataie de joc si dispret, dupa cum ai vazut. Mie, una, acum, mi-e rusine ca sunt unul dintre romanii din Olanda. Nu scriu acolo, ca n-am ce....calitatea oamenilor e tare dicutabila.
p.S. Am facut si eu asta, odata, pt Cristi al Adelinei, si mi-a parut rau imediat.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
pashosha spune:
vad ca vestile sunt din ce in ce mai bune...este tarziu daca pun bani in jur de 5 august?
va pup
off topic: lucia, ai mesaj pe subiectul meu, pe pm, pe yahoo..
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Draga Lucia,
emisiunea mea e vinerea viitoare, cand teledonul nu va mai fi pentru Sabina. E incurcata treaba asta cu teledonul pt ca e valabil doar o saptamana pt fiecare caz:(
Cat despre colegii mei jurnalisti, usile pe care le puteam deschide le-am deschis. Nu zic ca nu mai fac nimic, pot eventual sa ii sun pe parintii Sabinei in timpul emisiunii mele, pentru ca RRI se adreseaza diasporei. Dar mai mult de atat .... din pacate cu banii nu stau bine :(
Poate ca resusesti sa publici cazul pe alte forum-uri, sau poate poti sa-mi recomanzi ceva forum-uri in care pot publica cazul Sabinei.
Adresa mea de mail:
lucia_csoma@yahoo.com
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
lucia_cs spune:
ancuta06, mi-a parut rau cand am citit ce am citit acolo. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca exista astfel de oameni care nu cred din oficiu, fara sa incerce sa verifice. Sotul meu a mai incercat sa calmeze spiritele "arici", dar eu am sa ignor.
In cazul lui Andrei mi-au venit bani de pe forum-uri in care nici macar o persoana nu a raspuns, asa ca eu incerc sa nu-mi pierd increderea. :)
Pashosa, nu e prea tarziu sa pui banii in cont in august. Este adevarat ca trebuie sa ne grabim pt ca in curand cei de la spital vor cere runda a 2-a de bani, dar in august nu e nici o problema.
pentru toti
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Numarul la care a sunat Andra este: 0131-536-0000. Oricine poate suna pe acest numar si cei de la clinica dau toate detaliile cu privire la micuta.
Daca cineva doreste sa ajute si are semne de intrebare, poate suna. Am rugat doctorul sa scrie ceva despre Sabina pe pagina de web a clinicii, speram sa fie de acord si sa se gandeasca ca doua randuri de-ale lui pot salva viata acestei micute.
Parintii vor cere permisiunea spitalului pentru a deschide niste conturi pentru Sabina, astfel multi oameni pot dona direct in contruile clinicii. Speram ca vor accepta. Va tin la curent.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny