Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 3
miag spune:
...o sa fac donatia de pe firma (Total Consulting Proiect) luni sau marti cand voi ajunge la banca.
Multa sanatate si astept vesti bune.
Tatal meu inplineste pe 5 august 60 de ani si sper sa reziste macar pana la revelion , desi initial ne-au mai dat 3 luni...acum ne chinuim cu raze si citostatice.
Va pupam.
BB Roli (8 luni) si mami Mia
crisflo34 spune:
Multumim mult pt ca in durerea ta te mai poti gandii si la altii. Sa va Ajute Dumnezeu in drumul pe care il aveti de parcurs pt ca este unul ffff greu. Noua ne-au dat doctorii pt tata 2 luni si din pacate atat a mai fost, indiferent ce am incercat noi sa facem. Singurul lucru pt care ne-am rugat si s-a indeplinit a fost sa nu sufere si sanu fie constient in acel moment groaznic. Suntem de 9 ani fara el si cateodata ni se pare ca s-a intamplat ieri.
SABINA de azi incepe investigatiile la inima si la rinichi si in urma rezultatelor va incepe o noua runda de citostatice.
Miercuri vor fi dati pe postul ACASA la POVESTIRI ADEVARATE.
miag spune:
buna Cosmina...scuze ca nu am ajuns azi la banca. am fost prinsa rau cu niste probleme...maine ajung 100 %
sanatate multa.
Mia
lucia_cs spune:
Pana la ce data este valabil teledonul?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
crisflo34 spune:
Nu stiu despre teledon nimic,dar am sa-i sun azi pe cei de la Otv sa-i intreb
Cosmina,matusa Sabinei
miag spune:
Buna Cosmina,
am fost la banca si am trimis 4.000.000 lei. Probabil ca, dupa amiaza, ii vei vedea in cont ptr. ca am trimis din BCR in BCR si transferul se face repede.
Peste vreo 2 sapt. voi mai trimite niste banutzi.
Pupici si multa, multa sanatate.
Asteptam vesti bune.Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste momentele astea.
BB Roland si mami Mia
Witchie spune:
Cred ca teledonul e valabil pt Sabinuca pana vineri seara.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...
lucia_cs spune:
Ce rau imi pare ca doar atat de putin timp e valabil teledonul.
Sotul meu s-a apucat de o pagina de web pe care noi o sa o putem actualiza mai des, ne inchipuim ca e greu pentru familie sa mai poarte si grija paginii de web.
Pentru ca la o biserica de aici ne-am intalnit cu neincrederea in Romania si in actiunile ei umanitare, ne-am gandit ca ar fi de foarte mare ajutor daca spitalul din Scotia ar publica undeva 2-3 randuri despre Sabina, la care noi putem sa facem link. Numai numele, cazul in 2-3 cuvinte si numele doctorului.
Am vazut ca cei de acolo sunt foarte de treaba si poate vor intelege ca acest lucru o va ajuta enorm pe micuta Sabina.
Ceva vesti despre Sabina? Cum se simte? Cum au ajuns in scotia?
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Pt pagina de web am avea nevoie de copii scanate a cat mai multe documente medicale, am inteles ca e posibil sa se trimita si mail-urile catre dr din Scotia, daca ni le dati si pe acelea ar fi perfect sa fie pe site.
Trebuie sa ne miscam cat mai repede!
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
crisflo34 spune:
Multumim mult pt toate gandurile si ajutorul vostru. Chiar oamenii astia nu sunt singuri pe lume.
Au ajuns bine in Scotia , a facut multe teste sia azi asteptam cu nerabdare rezultatul de la RMN. Dupa acest rezultat se pare ca va incepe citostaticele.
Va multumesc si pt paginile de site. Intradevar sunt f multe de facut in timp f scurt. Florin se pricepea la multe din pacate eu nu sunt asa dibace ca el ,dar trebuie sa invat si sa nu scap nimic din ce ar putea sa le faca lor bine.
Voi incerca sa scanez actele si voi ruga medicul din Scotia sa scoata cateva randuri.Eu cred ca o va face.
La 19.30 emisiunea la Acasa
Va dau vesti cum le primesc si eu