Sabina - la 6 luni intre viata si moarte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Mai oameni buni, pai daca Sabinutza este atat de bolnava, ce Dumnezeu ati facut atata timp? de ce nu ati postat aici? se mai strangeau ceva bani...Oricum, faceti un cont, si apoi vedem noi cumfacem sa va ajutam, ca doar de aceea suntem aici la ajutor umanitar, dar timpul este exagerat de scurt...
Deci, va duceti si va deschideti cont inainte sa plecati ..si, cu Dumnezeu inaine. Odata intratiin spital,nu va mai dau ei afara...
Stimate mamici de pitici, va rog din suflet , cand se deschide contul micutei Sabina, sa facem un mic efort sa ajutam si acest mic sufletzel...nimeni nu trebuie sa treaca prin asha ceva...hai, voi deschideti contul, si dar din dar , von face raiul...Doamne Ajuta!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

deocamdata 2 vesti bune:
1.Am obtinut viza!!
2.Ne-a vizitat OTV-ul.Emisiunea este sambata 16 iulie ,orele 13.00-14.00
Revenim cu detalii si eventual cu un cont ca acum suntem pe fuga!
Multumim tuturor din suflet.
Florentin Cimpeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bravo!
Sa mearga numai bine, asta va doresc!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

O mana intinsa catre Toni

Mergi la inceput

Maine dimineata plecam ,la ora 10 avem avion!
Doamne ajuta pe toti copiii in special pe cei suferinzi !
Speram sa fie bine si sa va dam vesti bune.
Multumim pentru incurajari.
Florentin Cimpeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Drum bun, sa va intoarceti sanatosi! si mai ales, sa ne tineti la curent.
Cu Dumnezeu inainte!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Revin cu ceea ce am uitat si era mai principal(din cauza faptului ca plecam in sfarsit cred)si anume conturile :
Lei cod IBAN RO87RNCB5064000103030002
Euro cod IBAN RO33RNCB5064000103030004

Un numar de contact din Romania va fi al sorei sotiei mele :0723305762 Cosmina Neagoe.
Multumim si nu ne uitati pentru ca continuarea tratamentului depinde de asta.

P.S. multumiri speciale pt. witchie .Am fost vizitati de doamna Irina Reisler de la Povestiri Adevarate .Probabil ca miercuri sau joi va fi emisiunea cu ingerul nostru.
Nu avem cuvinte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

...imi pare nespus de rau ca treceti prin asemenea momente cumplite...stiu ce inseamna lupta cu cancerul (tatalui meu i-au mai ramas doar cateva luni de trait...deja are metastaze: una pe ficat si mai multe pe unicul plaman. celalalt i-a fost extirpat. a avut si cerebrala, l-am operat anul trecut si acum au aparut altele).. Ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa putem invinge boala.
Va voi ajuta si eu cu o suma de bani si cu rugaciuni. Un copil atat de mic TREBUIE sa traiasca.
Doamne ajuta!

Mia

Mergi la inceput

sunt Cosmina ,matusa Sabinei si am promis ca voi tine au aceasta linie deschisa .Sabina a ajuns cu bine la spitalul din Scotia.A trecut cu bine peste zborul cu avionul,care ne ingrozea.Astept si eu vesti de la ei si lupt in continuare sa ii pot ajuta sa duca drumul pina la sfarsit ,cand se vor intoarce sanatosi acasa
Mia si tatal nostru a murit la 59 de ani de acelasi cancer de care sufera si taticul tau si indiferent de varsta este ingrozitor.Sunt cu gandul alaturi de tine si iti doresc sa ai putere multa.

Mergi la inceput

Revin cu precizarea ca maine intre ora 13 si 14 se transmite emisiunea cu Sabinutza la OTV.
poate daca reusesc sa anunt cat mai multa lume ..... reusim ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Teledon donatii la OTV 0900.9000.50 (5euro + TVA)

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput