Sabina - la 6 luni intre viata si moarte
Raspunsuri - Pagina 12
ancuta06 spune:
Cosmina, iti spun ca sigur este asa cum am zis. Asta ca sa nu-ti pierzi timpul iarasi pe-acolo. Nu ti-i pot da tie, pt ca nu sunt pe numele tau, nu ii poate lua sora ta, ca sunt trimisi in Romania. desi fizic ei nu sunt trimisi, s-ar crea incurcaturi daca i-ar da, si oricum, sistemul lor nu permite. Singura solutie este anularea transferului si apoi sa-i trimita corect.
Iar daca vrei totusi sa verifici, cauta nr de tel de WU, care ar trebui sa fie pe chitantele pe care le ai, de la alte transferuri, si suna si intreaba, decat sa te duci pana acolo.
Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
mamacita spune:
lucia cs,am pierdut eu niste mesaje sau cei din Scotia nu au postat inca nimic pe pagina Sabinei?Ma refer la cei de la clinica,in special dr.Pritchard si m-ar interesa dg.exact ca stadializare si tip histopatologic,ca sa-mi creasca credibilitatea in postari si in prognosticul favorabil pe care i-l putem asigura sabinei cu atat de putin ajutor.
Te intreb asta pentru ca si mie mi-a fost adresata aceeasi intrebare de catre cineva pe care incercam sa-l angajez in actiunea de ajutorare:si ce sanse ar avea cu cancer?I-am explicat ceea ce stiam si eu,adica exista forme fara metastaze,cu anumite diferentieri celulare,care pot fi tratate chimioterapic si apoi operate,eventual urmate sau nu de transplant de ficat.Si mi-a dat replica,sceptic:si tu de unde stii ca are o asemenea forma?Sincer,pe mine nu m-a interesat care ar fi sansele pe viitor,oamenii aveau nevoie de ajutor acum si eu am sarit,dar daca as putea convinge si scepticii,s-ar strange mai repede banii...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
vikinga spune:
Trebuie sa prezentam cazul cit mai transparent si cu toate datele posibile ca sa convingem si pe cei mai cei sceptici, avem nevoie de donatiile fiecaruia.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
lucia_cs spune:
mamacita, toate documentele sunt in mesajul cu documente postat mai sus. Acolo ai sa gasesti scrisoarea dr Pritchard catre ambasada Marii Britanii. In acea scrisoare este prezentat cazul foarte frumos, si sunt trecute si sansele de tratare a acestei boli, care este intre 70-80%, un procent destul de mare as zice eu.
Orice alte documente crezi ca i-ar convinge, poti gasi pe pagina de web, sau i le poti cere Cosminei.
La rugamintea doctorului Pritchard, am sters adresele lui de e-mail precum si numarul de telefon mobil. Daca doriti sa cereti informatii despre Sabina, va trebui sa sunati pe numarul clinicii:
0131-536-0000
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
crisflo34 spune:
Saptamana viitoare speram sa avem ceva randuri si de la Dr jon.
Am vorbit cu modearatoarea de la OTV si teledonul s-a incheiat aseara. Astazi in emisiunea de la ora 13. vor da rezultatul teledonului.
Cosmina, matusa Sabinei
Anuc spune:
70-80% sanse sunt foarte mari dupa parerea mea. De fapt, si pentru 5% sanse ca un copil sa traiasca merita sa lupti pana la capat.
Anuc si Ioana (6luni)
crisflo34 spune:
Au dat cei de la OTV rezultatul. 302 apelurix5 EUR = 1510 EUR.
Miltumim fetelor care au tinut treaba cu teledonul fierbinte.
Cosmina,matusa Sabinei
desprecopii spune:
am primit si noi 100 euro de la un donator DC special pentru Sabina- sa luam legatura sa intrati in posesia lor! Cineva din Bucuresti vi-i poate da deja.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
lucia_cs spune:
Multumim tuturor celor care au sunat la teledon, s-a strans o suma atat de frumusica, cand te gandesti ca au sunat mai mult de 300 de persoane... care nu au putu sa ramana indiferenti la suferinta acestui micut ingeras.
Multumim donatorului de pe .
Deci pana acuma s-au strans in jur de: 6.710 Euro.
_
Un bebelus de 6 luni are mare nevoie de noi.
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
motanik spune:
Vikinga, multumesc pt pm-uri, pana la urma iti trimit in pliculet cred ca luni.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...