ce parere aveti despre cersetori
Preoti ne spun ca noi ar trebui sa scapam tara de cersetori sa nu le mai dam ca atunci nici ei nu vor mai cersi, ce parere aveti despre cersetori.
Sa avem incredere in ce ne spun preotii?iri
Raspunsuri
DARAEL spune:
Ma gandesc ca aceiasi preoti spun toata ziua “Da-ne Doamneeeee..... ”, “Da-ne Doamneeeee..... ” si nu se considera deloc cersetori, nuuuuuu, cersetori sunt doar altii care pe deasupra sunt si pacatosi si nevrednici, nu-i asa ???
Evident, asta este doar o constatare ........ si nu are nici o legatura cu lumea reala in care traim !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
irina.c. spune:
quote:Probabil ca asa ti-a spus tie un anume preot,nu cred ca "preotii spun".Fiecare face ce vrea cu banii lui,nu cred ca iti baga mana in buzunar nici preotul,nici cersetorul.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Initial creeata de iri_sori
Preoti ne spun ca noi ar trebui sa scapam tara de cersetori sa nu le mai dam ca atunci nici ei nu vor mai cersi, ce parere aveti despre cersetori.Sa avem incredere in ce ne spun preotii?iri
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
Cristinutza_ale spune:
cred ca sunt doua tipuri de cersetori...cei care nu muncesc din LENE si care au nevoie de bani pentru bautura sau mai stiu eu ce si cersetori care NU pot munci...noi avem prea multi lenesi...
iri_sori spune:
Irina ce pot sa iti spun ca pana acum nu am vorbit niciodata cu un preot in particular , dar ce am auzit despre cersetori am auzit-o chiar de la preot in biserica la slujba de duminica, si am fost uimita de ce am auzit '' nu ma asteptam de la un preot''
iri
Oana spune:
Pai, vedeti, daca pana si preotii au ajuns sa predice in biserica sa nu le mai dam nimic la cersetori!...
Eu nu am auzit de la nimeni, dar oricum aveam aceasta parere. Adica de a nu le da nimic. Poate cine stie, vazand ca nu le mai da nimeni, vor renunta...
Oricum s-au rarit considerabil in ultimii ani, imi amintesc cum era imediat dupa revolutie, aparusera ca ciupercile dupa ploaie...
Ce bine ar fi daca ar exista un program care sa ii elimine de tot de pe strazi, sa nu mai existe nici unul.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by iri_sori
Irina ce pot sa iti spun ca pana acum nu am vorbit niciodata cu un preot in particular , dar ce am auzit despre cersetori am auzit-o chiar de la preot in biserica la slujba de duminica, si am fost uimita de ce am auzit '' nu ma asteptam de la un preot''iri
Presupun ca a spus lucrul asta intr-un context in care si-a argumentat ideea.
Personal,prefer sa dau ceva la oameni pe care ii stiu sigur ca sunt amarati,si nu la cei de pe strada.Apropo,acum vreo trei zile o tiganca care statea la cersit manca cu multa pofta cabanos cu paine proaspata si rosii.Multi dintre cei care lucreaza in invatamant,spre exemplu,au parte rar de asa bunatati.In schimb,am vazut multi cersetori mancand pe saturate,pe alti i-am vazut aruncand cu dispret bani marunti sau paine primita de pomana.Asa ca e mai bine sa daruim in cadru organizat,adica la fundatii care ne inspira incredere sau la oameni amarati pe care ii cunoastem personal.Sau ,de ce nu,sa daruim prin intermediul Bisericii.Irina si bb Ilinca(26apr04)
irina.c. spune:
Acum mi-am adus aminte de o intamplare reala,povestita de un preot calugar din Iasi,apropo de acest subiect.La manastirea lui vine o femeie in varsta,se vedea ca e saraca.Aceea se duce la icoana Maicii Domnului si incepe s-o certe :"Maica Domnului,dar cum ma lasi tu asa,sunt saraca,sunt flamanda,nu ma ajuti deloc".Preotul o aude si o cheama pe femeie : "ia spune,ce ai facut in tineretea ta?barbat ai avut?" "am avut mai multi,nu unul" ;"dar copii tai,unde sunt?" "am,dar nu stiu nimic de ei,i-am dat la casa de copii" ;"dar servici n-ai avut?" "nu,ca mi-a pacut mai mult sa beau si sa petrec" ; "dar la Biserica nu mergeai,stii rugaciuni,etc." "nu,ca mi-am zis ca o sa merg la batranete" ; "pai,femeie,nu ti-e rusine sa vii sa-L iei la rost pe Dumnezeu si pe Sfanta lui Maica fiindca nu ai cele necesare,cand tu ti-ai risipit viata ta,ti-ai batut joc de tine,te-ai lepadat de copiii tai si nici de credinta n-ai vrut sa stii?Acum culegi ce-ai semanat."
Irina si bb Ilinca(26apr04)
iri_sori spune:
sa va povestesc o intamplare de acum 2 ani :
Sotul a vrut sa-i dea o paine unui om care cerea mancare pentru fiul lui si spunea ca e amarat, iar acest om a spus ca nu paine ii trebuie lui ci bani pt bautura(ce eu nu as bea nimic)aceasta a fost replica cersetorului.
Deci in concluzie cersetorul cerea bani pentru el folosindu-se de propriu fiu.
iri
iri_sori spune:
Am citi astazi in ziar ca doi aurolaci fata, baiat au pus bani pentru sinistrati si au intrebat aici se pun banii ptr. cei care nu mai au case din cauza la ape, ce pare aveti daca si ei se gandesc?
iri
iren spune:
quote:
Originally posted by iri_sori
Am citi astazi in ziar ca doi aurolaci fata, baiat au pus bani pentru sinistrati si au intrebat aici se pun banii ptr. cei care nu mai au case din cauza la ape, ce pare aveti daca si ei se gandesc?
iri
Iri, cre ca iar mi-a crescut febra asta imputzita, nu vrei tu, te rog, sa explici ce-ai vrut sa zici, ca io n-am intzeles nika? Merci frumos.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.