sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
quote:
Initial creeata de teodoran
Dupa ce am vazut mirajul celor 2 liniute, am fost la eco, transvaginal, si...nu se vede. Am avu ultimul cicli in data de18 mai, si aveam un ciclu normal la 30-32 zile. Voi ce pareere aveti sa se insele doctorul?Luni m-a programat la eco Doppler pentru a vedea fluxul sanguin, sau asa ceva. Ideea de baza ca 99% e extrauterina, si au zis ca in functie de ce iese la co, ma si opereaza. SUNT DSPERATA!!!!!!!!!!Ce sa fac?Imi vine totusi sa le sun sa mai astepate ca pate se inseala.Sunt intr- o stare asa proasta, de imi vine sa mor odata si sa scap de toate, nu mai suport.La cate saptamani se vede la eco transvaginal?Cica e uterul marit si endometrul dar nu se vede nimic acolo, va rog ajutati-ma.
daca mergi azi la eco transvaginal, ar trebui sa se vada embrionul. bafta

38+
Laura Ioana spune:
Teo suntem langa tine si ne rugam sa fie bine. Mai cere parerea si unui alt doctor!
Oana, imi pare tare rau ca ai patit asa ceva! Cu ajutorul lui Dumnezeu va iesi soarele si pe strada noastra.
Laura
andicu spune:
Teo, imi pare fosrte rau pentru tine,stiu prin ce treci,eu am 2 saptamani de cand am eliminat o sarcina extrauterina prin laparo (a2a).Daca te duci azi la echo ar trebui sa se vada,chiar daca nu e in uter! La mine la 3 sapt si vreo 2 zile de la ovulatie, se vedea punctuletzul pe trompa. Cu cat te duci mai repede, cu atat poti sa rezolvi problema mai usor si mai sigur ptr tine ! Nu amana, ca nu e de glumit!
Eu m-am luat dupa un asa zis doctor prima data si am asteptat,si era cat pe ce sa nu mai fiu cu voi acum;urmarea,m-am ales fara trompa si cu taietura clasica (ca de cezariana)dupa care amtras mai mult d e1 luna ! Iti tin pumnii sa fie bine!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Chi spune:
Offf, Doamne!
Am tremurat si eu intr-o luna si mi-a ajuns pt un veac, asa ca stiu prin ce treci.
DAR, cu cat mai repede afli adevarul si te decizi, cu atat mai bine.Gandeste-te ca trebuie sa salvezi ce se mai poate.
Bafta!
Andicu, nu e vorba nici de reclama , nici de antireclama.
Cine e incompetentul?
andicu spune:
Pai prima data a fost Boteanu (Constanta)si inca un medic de garda de la Urgenta,si atunci noroc cu Ioana Lutescu care m-a vazut intr-o sambata la 11.30 pm (asta inseamna sa fii OM)si m-a trimis de urgenta cu internare ptr a2a zi,dar din pacate,am scapat fara trompa.
A2a oara(dupa 8luni)a fost alt medic din Cta,Dehelean,care a vazut,dar nu s-a complicat sa-mi confirme,tot asa, ma chema dupa inca 1 saptamana,dar nu m-am mai lasat eu dusa si am fugit la Bucuresti a2a zi. Din pacate,chiar daca am scapat de sarcina la timp si prin laparo,trompa cealalta era si ea bolnava si nu mi-a salvat-o decat partial.Asa ca pe fruntea mea scrie FIV.
Acum am inteles de ce trebuie sa actionezi imediat si daca se poate,undeva unde sa te duci la sigur,in cazul meu,la Bucuresti.M-am lecuit sa ma mai tratez in orasul meu natal!
Scuze, ca am scris atat,dar povestea mea s-a lungit in timp.
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
utocatalina spune:
Andicu scumpa uff...mereu te citesc si mereu ma intristez ca ai trecut a2-a oara prin experienta asta...dar sunt sigura ca, chiar daca prin FIV, vei reusi! Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
catty spune:
Teodora, uite ce le-am scris astazi fetelor care raspund la unul dintre subiectele mele. O sa vezi ca nu esti singura, si eu stiu cum este. Eu insa mai sper, sper ca vineri sa imi fie confirmata o sarcina normala si sa scap de durerea asta, mai ales ca am niste greturi de zile mari, si as suferi tare mult daca as pierde si o a treia sarcina.
“Buna fetelor,
As vrea sa va dau o veste buna, dar din pacate nici eu nu stiu ce sa mai cred. Vineri dupa cum stiti am fost la ginecolog, care dupa o eco intravag. Mi-a spus ca e sarcina extrauterina ca si ca partea stanga a uterului am un chist de 7 cm. Bineinteles ca am simtit ca a cazut cerul pe mine. Am plecat la serviciu, am plans pe strada si la munca, iar apoi mi-am luat inima in dinti si m-am dus la al doilea ginecolog, pe care l-am sunat in prealabil pe mobil, si plangand am rugat-o (caci e femeie) sa ma primeasca si pe mine chiar daca nu am programare. Femeia m-a primit, dar inainte de control m-a linistit cum a putut si apoi a trecut la controlul propriu-zis. Nu era sigura daca sa imi confirme primul diagnostic sau nu, asa ca a mai chemat un al doilea ginecolog care era de garda si apoi m-au dus la eco, unde iarasi a chemat doi medici, asa ca in total in jurul meu erau 4 medici care incercau sa vada sarcina aia extrauterina. Dupa vreo 10 minute, am descoperit care era cauza sarcinii asteia extrauterine: la mine dupa operatia de acum 2 ani uterul cand s-a cicatrizat s-a “tuguiat” ca sa zic asa catre partea stanga, unde de altfel a fost si taietura. Deci, bietele femei, caci toti medicii din jurul meu erau fete, au spus ca ele nu se pot pronunta daca este sarcina sau nu pentru ca este prea devreme, dar m-au asigurat ca o extrauterina nu este, asa ca mi-au dat un tratament si vineri saptamana asta ma duc din nou sa vad daca se pot pronunta concret.
Oricum, week-endul asta am fost plecati din oras la o nunta la Ploiesti, si apoi am mers la socrii mei la tara. Treaba este ca dimineata am vrut sa beau apa, si dupa prima inghititura am avut senzatia de voma. Apoi au aparut alte senzatii: nu am suportat mirosul de mamaliga, cu toate ca imi place la nebunie, mirosul de aer inchis m-a facut sa am senzatia de voma, am mereu aciditate in stomac si de cate ori incerc sa deschis gura si sa scap de gaze am senzatia de voma.
Nu stiu ce sa mai cred sau sa mai fac.
Singurul lucru sigur este ca trebuie sa astept pana vineri sa vad exact.
Soacra mea spune ca e sarcina, la fel si unele prietene care sunt deja insarcinate".
daca vrei sa vorbim da-mi un mail si poate reusim sa ne ajutam reciproc.
Te pup si sa ai grija de tine
catalina
thea_m spune:
Oana, Andicu cat de bine va inteleg!!! Ce as fi dat si eu sa nu trec prin asa ceva, dar nu am avut norocul asta!
Catty, Teo sper ca un alt eco sa infirme diagnosticul de sarcina extruterina.
Si la toate sa va dea Domnul puterea de a merge mai departe!
Teodora