sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!!

sunt disperata!!!!!!!!!!!!!!! | Autor: teodoran

Link direct la acest mesaj

Dupa ce am vazut mirajul celor 2 liniute, am fost la eco, transvaginal, si...nu se vede. Am avu ultimul cicli in data de18 mai, si aveam un ciclu normal la 30-32 zile. Voi ce pareere aveti sa se insele doctorul?Luni m-a programat la eco Doppler pentru a vedea fluxul sanguin, sau asa ceva. Ideea de baza ca 99% e extrauterina, si au zis ca in functie de ce iese la co, ma si opereaza. SUNT DSPERATA!!!!!!!!!!Ce sa fac?Imi vine totusi sa le sun sa mai astepate ca pate se inseala.Sunt intr- o stare asa proasta, de imi vine sa mor odata si sa scap de toate, nu mai suport.La cate saptamani se vede la eco transvaginal?Cica e uterul marit si endometrul dar nu se vede nimic acolo, va rog ajutati-ma.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Teodora,imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta dupa atata chin si (in ultima vreme) speranta! Eu nu stiu ce sa-ti zic decat ca sunt sufleteste alaturi de tine...Poate e totusi o "alarma falsa" ! Eu stiu ca bebe se vede la echo la 40 de zile de la data ultimului ciclu,adica ar fi trebuit sa se vada....Extrauterina,zici? Dar ai avut ceva dureri sau sangerari? Au vazut ceva pe vreuna din trompe? Hai sa mai asteptam pana luni si sa ne rugam sa fie bine. Doamne-ajuta!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

nu am avut sangerari, nu sm avut nimic, decat niste dureri de ficat (pentru ca am probleme cu ficatul) ast a e tot.nu pot nici macar sa-i spun sotului, sunt disperata, sincer, nu stiu cum o sa mai rezist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Calmeaza-te... in tot timpul asta ai repetat testele de sarcina? Ai facut vreo analiza de sange betahcg? Poate nu e sarcina, am avut si eu o luna in care testul de sarcina era pozitiv (vag, e adevarat), la eco nu se vedea decat endometrul ingrosat ca pt sarcina si de fapt mi-a venit ciclul cu intarziere de 18 zile. Eu zic sa te duci luni la prima ora si sa faci analiza de sange, daca un test din urina se poate pozitiva aiurea, ei bine cel de sange nu minte (stii ca si la extrauterina hormonul de sarcina este prezent dar intr-o cantitate mai mica decat la o sarcina normala).
Daca testul de sange iti iese pozitiv, atunci... poate totusi e o sarcina uterina, poate ai avut ovulatie tarzie si inca nu se vede, normal la eco TV ar trebui sa se vada sacul gestational la 40 zile de la um, dar asta in cazul unei ovulatii 'clasice' in ziua 14... la tine ar fi ziua 53 (daca nu ma insel, de la um). Oricum, la 25 zile de la conceptie ar trebui sa se vada.
Si in ultimul rand, daca testul de sange iese pozitiv si sarcina nu se vede in continuare la eco, abia atunci poti sa iei in considerare ca este extrauterina...
Pt. asta sa stii ca exista si alte solutii in afara de operatie (inainte sa 'plezneasca' trompa, daca e pe trompa, ca exista si extrauterine abdominale...), respectiv stiu pe cineva care a avut extrauterina si a facut la prescriptia dr. niste injectii care i-au oprit din evolutie SE si nu a mai fost nevoie de operatie.
Daca se confirma ca e SE si ai nevoie de detalii despre acest tratament, iti pot da pe pm nr. de tel. al medicului respectiv.

Sper sa fie bine pt tine

PS: Oricum, pana luni mai incearca niste teste din urina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

am facu t 2 teste beta hccg
-la primul a iesit valoarea 8600 - asta pe data de 01.07.2005
- la al dioilea aiest valoarea 22600 - pe data de 06.07.2005. Mi emi se pare ca valoarea e destul de mare.
Probabil ca nu meritam asa o bucurie........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu exact cum se calculeaza varsta sarcinii, poate este prea mic ca sa se vada ceva, poate o fi fost vreo implantare tarzie. Cate analize beta de sange ai facut? Din valoarea si timpul lor de dublare isi dau medicii seama daca e pericol de ectopica sau nu.

Imi pare rau ca treci prin asa ceva, mai ales ca ai asteptat atatia ani, te inteleg ce simti, mie ieri mi-au facut methotrexatul pentru eliminarea sarcinii. Am avut UM 23 mai. La mine au suspectat din analizele beta: 149, 257, 740, 2529, 3194 dupa ultimul beta la ultrasound nu s-a vazut nimic in uter, nici macar o umbra, n-am avut dureri nici sangerari, am amanat inca doua zile, alt ultrasound, tot nimic in uter, li s-a parut ca vad ceva in trompa dreapta si am cedat nervos si am facut injectia de eliminare. E cumplit sa simti ca te nasti si ca mori intr-un timp atat de scurt

Doamne ajuta sa fie doar o alarma falsa la tine, se pot insela si medicii. Poate mai ceri si opinia altui doctor. Am gasit un site http://www.misdiagnosedmiscarriage.com/ plin de povesti cum se pot insela doctorii.
Doamne ajuta

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Oooo, nu e bine deloc ... Avand in vedere ca valoarea betahcg trebuie sa se dubleze in sarcina la 48 ore (asta e indiciul ca sarcina evolueaza bine), am facut un calcul si... pe 6 iulie ar fi trebuit sa fie peste 80.000... In SE hormonul creste mai incet... Ar trebui sa urgentezi, luni sa mai faci o ecografie... si sa iei masuri... nu astepta sa 'cedeze', pt ca e mult mai rau... Imi pare nespus de rau Fii tare!

OANA, chiar ma intrebam ce mai faci, stiam ca ai facut inseminarea, dar apoi... Nici prin cap nu mi-a trecut sa patesti asta... Offf, de ce oare trebuie sa trecem prin atatea ca sa avem si noi copilul nostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aveam salvate prin favourites niste site-uri despre beta, poate sunt utile:
http://www.betabase.info/ nu este oficial, datele sunt bagate de utilizatori, e un fel de statistica, are diferite optiuni pe bara de sus;
si al doilea: http://www.perinatology.com/calculators/ect.htm

Teodora, iti tin pumnii sa fie totuk bine
Carmen, multumesc pentru gandul bun.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teo iti tin pumnii sa fie bine...eu stiu ca la 40 de zile de la ultimul cm se vede bebe daca ai ovulat in a14-a zi la un cm de 28 de zile...daca ai ovulat mai tirziu se lungeste perioada...Sa dea Domnul sa fie bine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Draga mea imi pare foarte rau sa citesc asa ceva. Ma bucuram asa mult pt tine, pt cat ti-ai dorit sarcina.
Daca totusi se confirma extrauterina nu sta sa astepti.Mama mea a avut 2 extrauterine si nu astiut si s-a chinuit tare rau.Asa ca mai bine salvezi trompa pt o alta sarcina decat sa astepti sa se rupa.
Pe de alta parte nu ar strica sa incerci alt eco cu alt dr si sa nu uiti ca exista Dumnezeu.
Iti tin pumnii stransi si ma rog sa fie bine pana la urma!

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Cand am fost suspecta de extrauterina, intai am fost la eco, nu s-a vazut nimic. Dr m-a trimis la analize de sange si BHCG a iesit ff mic si am rasuflat linistita. O prietena avea 20000 la 5-6 saptamani de sarcina. Si la un eco mai prost in uter nu se vedea nimic. Pt linistea ta, repeta eco in alta parte, la unul performant. Pana nu stii nimic sigur nu face operatia; iar daca o faci, macar sa fie laparoscopic pt ca in cazul celei clasice e f putin probabil sa salvezi trompa si nu ai voie sa mai ramai insarcinata timp de un an.

Eu iti tin pumnii sa fie o sarcina normala

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput