Un alt subiect arzator pentru mine, care trebuie sa ma duc in octombrie la servici este ce sa fac cu bebelul. M-am uitat pe site-uri dupa niste gradinite in Iasi care l-ar accepta la doi ani dar nu am avut succes. La cresa nu prea am incredere sa-l dau iar sa caut o bona potrivita s-ar putea sa fie cam tarziu. Stiti ceva despre acest subiect, ma refer la gradinite de la 2 ani?
de ce e tarziu pentru bona?? eu ma gandesc ca o voi folosi la inceput si cand il voi da la gradinita - ca sa incep cu un program scurt...
am gasit-o de pe 1 februarie si pe 23 mai am inceput serviciul.
daca optezi pentru cresa, stiu de la o doamna care lucreaza la directia de crese (Iasi) ca au o cresa f. buna, prin zona Podu Ros, unde "si-ar da si ea copii".
amanunte nu stiu, dar poti intreba fetele de la "prieteni din-totdeauna" - "cu dragoste, din Iasi".
intre timp incerc sa dau de dna respectiva si sa fac rost de adresa si telefonul cresei.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Eu as opta pentru bona.Mi se pare prea mic la 2ani sa-l duc la cresa sau la gradinita,unde se va imbolnavi cam des la inceput.Numai de servici nu-ti va arde cand il vei vedea bolnavior in fiecare saptamana.Si din cate stiu eu nu sunt acceptati copii asa de mici la gradinita.
Hana
eu as opta pt. cresa, ca nu-i asa de grav ca pe vremuri, si o bona de rezerva.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta