sunt nebuna?
Raspunsuri - Pagina 2
mara03 spune:
sheherezada, chiar ma intrebam ce mai faci...
imi pare tare rau ca treci prin momentele astea. nu esti in nici un caz nebuna. ceea ce simti e firesc avand in vedere experientele pe care le-ai trait.
din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau dar orice sfat ti-as da eu sau oricare alta fata de aici, cred ca tot tu singura vei gasi pacea si impacarea de sine.
eu pot sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si sper sa aud vesti bune cat mai curand.
Andreea & Tudor (9 dec 2003)
Elise spune:
sheherezada, nu esti nebuna - eu personal consider normala reactia de moment.
Si sufletul nostru se apara, ca si trupul.
Asta e modul in care se adapteaza acestei traume.
Probabil in timp o sa se diminueze si o sa iti treaca.
Elise
clauditzadennis spune:
Nu ma hazardez sa-ti dau sfaturi. Vreau doar sa-ti povestesc ceva din viata sorei mele. Pe parcursul a 7 ani a pierdut cinci sarcini...si, cu fiecare dintre ele sufletul ei a murit putin...insa nu si speranta.Acum are o fetita superba...Mi-a spus intr-o zi ca singurul lucru care a ajutat-o sa mearga mai departe a fost explicatia "dura" a unui medic, care i-a spus ca in primele luni de sarcina natura isi face datoria si, prin selectie naturala, embrionul cu probleme este eliminat...Habar n-am daca e adevarat, dar asta a ajutat-o pe ea sa spere ca intr-o zi va naste un copil sanatos! Stiu ca e infinit de greu (imi amintesc ce greu ne-a fost mie si surorii mele mai mari cand, insarcinate fiind, am aflat ca Ana a pierdut din nou, copilul...), dar incearca sa nu-ti pierzi speranta! Putere multa iti doresc! Sunt alaturi de tine cu sufletul!
Claudia,soacra frumoasei Oti
thea_m spune:
Sheherezada imi pare atat de rau ca nu ti-ai vazut visul cu ochii acum! Dar chiar daca acum esti disperata, nu renunta la lupta! Va veni si pentru tine ziua in care iti vei tine puiul in brate si te vei bucura de zambetele lui, iar atunci iti va fi drag sa ai si alti copii in jur care sa iti umple sufletul de bucurie. Stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar gandeste-te ca in aceasta incercare trista nu esti singura, noi suntem alaturi de tine acum ca si atunci cand erai doar aspiranta si iti vom fi alaturi si in momentul in care vei deveni mamica.
Teodora
Album
Anca Wish spune:
Sheherezada, e ingrozitor ce ti s-a intamplat. Dar se zice ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce.
Cuvintele mele poate sunt de prisos. Nu am trecut printr-o asemenea tragedie. Pot doar sa-mi inchipui ce simti.
Dar roaga-te la Dumnezeu. Acolo vei gasi puterea sa mergi mai departe!
Iti suntem toate alaturi!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
ardit spune:
sehe io am incredere in tine, am incredere ca o sa-ti revii si o sa continui lupta noastra, cu alte aripi poate, dar si cu puteri noi, oricum sa stii ca sunt langa tine
eu ma chinui de.. off, 8 ani, au trecut deja 8 ani cu SE-u, cu FIV nereusit, intrebari, ganduri, dar stii ce? speranta mi-a ramas neschimbata si convingerea ca vom reusi, hai pui ca orice suparare nu face bine la bb-u, si gandestete ca este bine ca voi si familia voastra sunteti intregi si sanatosi si asta este un inceput foarte bun pentru o noua lupta
Medeea76 spune:
Shehe, cum sa renunti? Am intrebat ieri de tine la aspirante, ca nu mai stiam nimic, desi mi-am imaginat... Eu am pierdut 5 sarcini. Cum sa renunt? Daca renunti, inseamna ca sufletul tau nu-si doreste de-adevarat copilul, ci a fost doar un moft, o ambitie sau cum vrei sa-i spui! Nu vreau sa cred asta! Esti doar intr-o perioada in care simti ca nu mai ai forta sa lupti, atat... O sa treaca! Orice rana trece, crede-ma. Peste ani va ramane o mica cicatrice pe care n-o sa o mai constientizezi, si asta pentru ca vei fi fericita cu bebele tau in brate, vei fi uitat de mult, ai sa vezi...
Medeea