bancuri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun.

Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare.

Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile:

- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Nebunii sunt dusi in excursie cu avionul... dupa vreo 30 de min de la decolare, pilotul simte ca nu mai poate controla avionul care incepe sa se balanseze! Speriat, trimite stewardesa sa vada ce fac nebunii.

Acestia alergau, se bateau, se imbranceau... ce mai, se comportau ca maimutele! Insotitoarea de zbor incepe si tipa la ei incercand sa faca ordine, tipete la care nebunii reactioneaza imediat! dupa care insotitoarea isi vede de treburile ei...
Dupa 20 de min... iar! Acelasi lucru! Insotitoarea ii calmeaza din nou, cu tipete!

Si tot asa de vreo 4-5 ori. La un moment dat, se enerveaza si stewardesa, le arunca o minge si inchide usa!

De atunci, tot drumul a fost cat se poate de linistit. Inainte de aterizare, insotitoarea de zbor intra la nebuni sa ii
pregateasca pt aterizare. cand deschide usa... gol avionul!!!!!

Dar, vede pe unul in usa avionului... abia se tinea.
Alearga repede la el si il intreaba:
- Unde-s restul ma?
- Afara! joaca fotbal!
- Doamne fereste!... si tu? Ce faci aici?
- Eu stau in poarta!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Moare un programator si, după moarte, ajunge în Iad. După o săptămînă, sună Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, aleargă prin tot Iadul şsi strigă în gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?".

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

2 elevi termină gimnaziul si unul intră la informatică, altul la auto. Peste 50 de ani se întîlnesc.
Cel de la auto:
- Mă, eu am făcut masini superbeton, viteză maximă, etc.
Cel de la informatică:
- Mă, eu am firmă de calculatoare mare... si să stii că dacă făceam eu masini erau de 10 ori mai bune decît ale tale!
Cel de la auto:
- Dacă tu făceai masini, cînd puneai frînă, masina te întreba: "ARE YOU SURE YOU WANT TO DO THIS?"

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreste liftul, se uită cochet la el, îsi da jos bluza si sutienul si le aruncă pe jos.
- Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie.
Bărbatul se gandeste putin, îsi dezbracă cămasa, o aruncă pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o.

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Cineva bate la usă. Tipul deschide usa, se uită în stanga, nimeni. Se uită în dreapta, nimeni. Se uită în jos, atunci vede melcul pe stergător. Îl prinde si-l aruncă pe partea cealaltă, în iarbă.
Trec zece ani, iar bate cineva la usă. Tipul deschide usa, pe stergător melcul, care întreabă:
- Auzi, ai ceva cu mine?

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Ardeleanul la scoală îi spune profesorului că el vrea să învete ebraica. Profesorul:
- De ce tocmai ebraica?
- Păi cînd am să mor si am să ajung în Rai, să pot vorbi cu Dumnezeu.
- Si dacă ai să ajungi în Iad?
- Păi română stiu bine!

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

In sala de operatii, pacientul este gata. Anestezistul intreaba pe chirurg:
- De care anestezie ii facem? Straina sau romaneasca?
- Straina, ca e cumsecade.
- Aaaa...nu mai avem straina, spune anestezistul dupa cateva minute.
- Atunci fa-i una romaneasca.
- Nani, naniii...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

La o casa de nebuni se vopsesc gardurile in rosu.
Ziua urmatoare vopseaua de pe gard dispare: o mancasera nebunii.
Se mai vopseste odata gardul si acelasi lucru. Ziua urmatoare dispare.
Directorul nu-si poate explica ce se intampla si mai incearca odata. De data asta gardul este vopsit in verde.
A doua zi dimineata merge sa verifice si ii vede pe nebuni sezand
de-a lungul gardului si stand asa.
- Ce asteptati ma, in fata gardului???
- Asteptam sa se coaca.

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Meseria de educator este atat de frumoasa... Simti ca daruiesti atata.... Desigur, avantajele sunt nenumarate, iar rasplata mai presus de orice. Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis: "Doamna, dar sunt puse invers..."
Intr-adevar, erau pe picior gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand iar cizmulitele erau incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis:
"Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!"
In loc sa strige la el:"De ce nu mi-ai spus??", educatoarea si-a
muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: "Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi."
Acum ea nu mai stia ce sa faca...Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
"Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!"
Raspunsul? "Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pierd..."

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput