Bebelusi de nov-dec 04 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, DIdutza, sa va traiasca bbe-ii sanatosi si voiosi!

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani, puiutilor carora nu le-am urat de cateva zile incoace, sa creasca mari, frumosi si cumintei.
Eu mai am ceva de lucru inca vreo 2 zile, n-am avut timp sa scriu, da de citit v-am citit, ca nu m-am putut abtine.
Intrebare pentru cei care posedati dintisori: dupa ce-au "mijit", cam cat a durat pana au si cresut maricei?
Va pupam pe toti si sa aveti o zi reusita,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dutzi, au crescut imediat. LA noi in citeva zile....

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Merci Luminita...inca ceva...ce bors ai folosit? FAcut de voi sau cumparat?

Simona si David (10 nov)

Mama mea face bors in casa si din asta folosim. N-am cumparat niciodata.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!!
Vad ca la noi minunea a mai tinut o noapte. Sper sa nu tina doar 3 zile .
Miki chiar de nu doarme nu face urat. Important e sa aiba companie si sa nu o lasi singura.
Cuscra vad ca s-a mai linistit putin, sa nu o deochi.
Ieri a reusit sa pice si din premergator ( s-a blocat roata in patura care era pe jos). Deci in ultima luna a reusit sa se loveasca de 3 ori la cap.Am impresia ca in ultima vreme e pusa rau pe nazbatii....ca sa nu mai zic de cum se loveste de genunchii, coatele noastre.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

paxela, nu bare legatura cu asta, ciu cu ereditatea: voi cum sunteti: mai grasuni sau mai slabuti?

fetele, azi ioachimu a inceput sa mearga in jurul patutului! nu imi vine sa cred! am impresia ca e asa de precoce datorita ilenei, pentru ca fratii mici au tendinta de a-i copia pe cei mari, iar el numai cand o vede salta in scaun sa alerge ca ea! acum ile il da in leagan si rad amandoi de nu mai pot!

ma enerveaza ca nu ii place in premergator, mai ales ca ile a mers in el mult mai devreme, poate din cauza ca era mai usor, era unul d-ala chinezesc, acum avem chicco care e ditai magaoaia, cre ca nici io n-as putea sa-l imping:))

cat despre ridicatul in picioare (mama ce tipa amandoi de bucurie! ile il si invarte, are ioachimu o mutra nedumeritaaaa) si ioachim are un piciorus mai intors inauntru si cam am emotii, parca si paxela avea aceeasi problema: stiu ca trebuie facut masaj pe glezna si rotatii de talpa, numai ca am cam neglijat... acum am reinceput!

si mai e o chestie care ma termina de ras: ioachim mananca fructele singur, altfel nu vrea deloc: nu pasate, nu faramite din mana mea, nu sa muste din mana mea... doar sa muste din mana lui!!! e mortal, ca ii cade piersica din mana si urla, pentru ca altfel nu vrea, decat el... numai cand i-o dau la loc se calmeaza...

cat despre pampersi, stiu, parerile sunt impartite
eu v-am dat parerea unei dr psiholog care scria inainte de a se inventa pampersii, deci nu e nici o reclama otilia, ai incercat sa schibmi firma, sa ii dai libero? personal, consider pampersul o bataie de joc, am folosit de curand, la mare, ca ramanesem fara libero si diferenta e colosala pampersul se umpleau imediat, am crezut ca are cupilu ceva, plus ca, din cauza ca nu au elastic, se lasa in jos si arata f urat si incomod pt copil

cat despre ile, ii mai dam si acum doar noaptea

ideea a fost, in ce v-am povestit aseara, copilul sa fie constient si sa ceara el la olita, atunci cand are acea nevoie

in fine, fiecare face cum crede, stiti voi, cate bordeie atatea obicee!

ma doare capu de la vremea asta... ehhhhh tensiunea!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetelor va multumesc si uitasem ca azi a mai adaugat o lunisoara.Azi a facut si baietul meu primii"pasi" de-a busilea !!!
Vio Alex are inlocuita masa 2 (fructe) de mai bine de 3 sapt pentru ca el mananca foarte bine fructele si mananca multisor.Insa dimineata, dupa ce le mananca ne mai bagam in pat amandoi si ne alintam mai ales pe vremea asta....iar de 2 zile trage de maieu, imi dezveleste tzitzi si se repede la ea sa mai suga un pic desi e satul.Dar ii place sa o morfoleasca din 4 labe, catarat pe burta mea.Si eu ma bucur pentru ca avem o legatura asa speciala...te pupam si mai lasa si pentru altii.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vio, Paxela,Sabinuta mea are 6,900g la 6luni si jumatate. Mananca putintel,dar eu sunt multumita ca e foarte activa si curioasa. Asta e, unii copii papa mai mult, altii mai putin, ca si noi de altfel. Mama mea imi spune ca daca ar fi mancat fata mea ca mine cand eram mica...jale! Si acum se intreaba cu ce traiam! Eram foarte mofturoasa si nu mancam mai nimic, dar eram un zgamboi!
Intre timp mi-a mai trecut...

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata fetelor,

Acum ca doarme Dariuta putin incerc sa scriu si eu cateva randuri despre ea. E dulce foc si cumintica. Doarme si adoarme singura in patutul ei, rareori o tin de manuta sau ii pun muzica de la o jucarie sa ii cante. Ea are un obicei la somnul de peste zi: trebuie sa ii acopar fata cu ceva, de obicei cu un scutecel foarte subtire. Daca nu are fata acoperita tare greu adoarme. De trezit noaptea a avut si ea o perioada (cam 1 luna) cand se trezea des dar vad ca am trecut de asta; acum se trezeste pe la 04-05 sa manance dupa care doarme pana pe la 07.30 - 8; cand se trezeste sta cuminte in patut si se joaca. De mancat nu ne plangem ca mananca bine si fructele si legumele si carnita. Legumele e musai sa fie cu o lingura de smantana altfel face fite. Nu prea vrea sa bea apa sau ceai peste zi decat daca e f cald afara, altfel nu simte nevoia. Prinde f bine in mana jucariile, le muta dintr-o mana in alta, le pune jos le ia inapoi, sta bine in fundulet. Am pus-o si in modul vreo 5 min si i-au placut mai mult jucariile decat faptul ca se poate misca in voie.
Referitor la olita e adevarat ca sunt multe opinii si fiecare cu sfatul lui. Eu imi permit sa spun din experienta pe care am avut-o cu Ana. Pe ea am pus-o pe olita pe la 7-8 luni dar nu am fortat-o si nici nu am tinut-o pana a facut neaparat ceva. Scopul a fost sa o imprietenim cu olita si pe la 1.5 ani a inceput sa ne spuna cand vrea la oala. Nu am scapat de pampers mai repede decat ceilalti copii: pe la 2.2 ani ii puneam numai la somn sau daca iesema, pe la 2,4 ani numai la somnul de noapte si de la 2.7 luni nici noapte nu ii mai punem.

Va las acum ca ma de facut papica pentru Daria si pentru tati care vine la pranz la masa acasa.

La Multi Ani! Victor (Vivian); Denis si Daria (Didutza) si Alexander (Mikimi).

http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacico, sa stii ca si eu m-am gandit ca Mihnea e mai precoce din cauza ca e stimulat de ce vede la Bianca. De ex, Bianca s-a ridicat singurica in fund (din pozitie culcat) pe la 8 luni si ceva,Mihnea la 7 luni, in picioare s-a ridicat pe la 9 luni, Mihnea pe la 7 luni jumatate, si de atunci da ture de pat de parc-ar fi iepurasul Duracell. Sau or fi baietii mai mobili, in timp ce fetitele sunt mai rapide cu inteligenta (Bianca a vorbit f.f devreme, iar la 1 an si 4 luni spunea primele poezioare scurte), Mihnea cred ca va fi tare lenes la vorba dupa cum se arata...

La multi ani, Miki, Didutza, sa va traiasca puisorii!

Miki, felicitari pentru mersul de-a busilea!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput