Naturiste si Homeopate (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna dimineata fetelor,
BAFTA Costi si Fabya azi la teste. Va asteptam cu detalii si vesti numai de la minunate in sus. Tin pumnii stransi.

Mai am ceva de spus: ieri 14 iulie am avut o pacienta in operatie. Mai stiti? Pacienta s-a operat ieri laparoscopic.
Insanatosire grabnica. Refacere completa. Doamne ajuta si o asteptam cu drag inapoi.

Mishu tie iti urez toata rabdarea din lume. Nici nu mai indraznesc sa-ti mai spun ceva. Doar

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Cicuta,daca sora ta are reactiile alea adverse, de care spui tu dupa ce ia tinctura de zmeur,eu zic ca ar trebui sa nu mai ia deloc. Cred ca fiecare trebuie sa vada pe propria piele ce-i face bine si ce nu. O fi bun, dar depinde de organism. Mai sunt si alte variante. Vezi la arhiva in formula As ,prin iunie parca ,scria de ceai de frunze de zmeur, cretisoara si pulbere, poate nu-i prieste extractul hidroalcoolic, mai sunt si comprimate de frunze de zmeur. Nu cred ca-i de glumit,nici cu plantele,adica vezi ca ti se face rau si iei in continuare numai asa ,ca trebuie!indiferent de risc?

Fetelor de frunze de zmeur puteti face rost f. usor(si ieftin) rugand pe culegatorii de fructe de padure din piata, sa va aduca o sacosa de frunze ,iar cei care locuiesc la casa, au si-n gradina.

Pentru prolactina marita f. bun ceaiul de salvie,coada soricelului.

Fabya, nu fi necajita ,o sa vezi ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Buna fetelor!pentru fiecare!Jubica,tu ai mai continuat sa iei tincturile care iti dadeau senzatia de sufocare sau le-ai intrerupt?Multumesc pentru fiecare raspuns.

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna dimineata!
Am facut testul!
Mare scofala, a iesit "ca-n tren".
Binenteles ca a doua liniuta n-a iesit, dar...dupa mai mult timp a aparut liniuta de evaporare(dupa 20-30 minute)mai accentuata la capete. N-o iau de buna ca mi s-a mai intimplat odata.
Dar ciclul n-a venit, nu are de gind, n-am nici un simptom de ciclu, dar ma simpt cam "naspa".
Mucus cremy, iar colul nu mai este tare.
Cu temperatura am lasat-o balta de mult.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Costi da doamne sa se lase cu bb.luna asta si la tine,eu zic sa mai astepti o zi doua si sa refaci testul.
Fabya astept vesti de la tine.
Mironica azi este ultima zi de scirbici inainte de concediu,trebuie sa fii tare fericita.Iti doresc un concediu minunat cu mult soare si sa te intorci cu bateriile incarcate.Unde mergeti?

Pup toate fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!
Costi eu imi mentin parerea ca e dubios ce ti se intampla...Poate ar trebui repetat poimaine pentru siguranta cum zice Jubica si daca tot negativ e inseamna ca e o dereglare (sau o reglare) de la tratament(apropo,si eu tot duminica dimineata il fac,asa ca nu vei fi singura!)
Fabya cum e testul? L-ai facut?
Mironica rabdare am,dar numai pana duminica,ziua in care ar trebui sa-mi vina...Stiu ce vrei sa imi spui si nici eu nici nu indraznesc sa ma gandesc...Dar daca nici barza asta...
Daca nu ne mai "vedem"- concediu placut si poate vi chiar tu cu o veste buna,ce zici?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Mishu, test am sa fac sper doar sa fie bine.
Pt mine 2 liniute inseamna minune iar ciclu este semn bun.
Acum care din doua o sa fie ramine de vazut, macar sa apara un semn bun.
Am si o curiozitate: la o zi, doua dupa contact se mai elimina "miscareti"- nu-mi pot explica din cind in cind secretia mucilaginoasa.
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Jubicace remediu ai luat de la Energy?
Eu am luat 3 luni de la Energy un remediu homeopat, care a fost destul de scump, dar la mine nu a avut nici un efect.
Lilicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Mishulina si Costi,bafta la liniute!Eu sunt in a 8-a zi a ciclului;din trei in trei zile,ca sa nu ratam ovulatia.La ciclul meu de 45 de zile nici nu mai stiu cand/daca ovulez.Continui cu tratamentul homeopat,poate ma dau pe brazda...
Intrebare:Sunatoarea este contraindicata cand urmezi tratament homeopat?Stiu ca menta e interzisa,nu stiu de sunatoare.
Va pup!
Luminita

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari de la Iasi.
Eu ziua 2 a CM. Acu inghit ceiut Napraznic, MACA si BU(doar cateva zile).
Costi eu tin pumnii la fata.
Fabya pupicei dulci. Sper sa ai vesti bune.
Pacienta, sanatate multa, refacere rapida. Te asteptam sa ne povestesti.
Miro, concediu placut daca nu ne mai auzim. Sa vii odihnita si cu forte proaspete.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput