La France (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Otilico, eu inainte nu zic nimic, ca sunt superstitioasa! Dar sa sti ca DACA maine nu pot trece pe aici-sunt si sambata si duminica de garda, si e o nebunie cat lucram, cu toti vacanciers care vin in Vendée-deci DACA nu auzi nimic de la mine, sa sti ca voi fi cu gandul la voi acolo, si ii trimit un Mare pupic fetitei tale scumpe.......si sper sa pot sa o pup de-a binelea saptamana viitoare! Deci venim, in orice caz, si multumim mult de invitatie! In nici un caz insa nu pot mai mult, ca ma pregatesc de RO si mai si lucru toata saptamana....Dar s-ar putea sa vin si cu Sybille....am povestit noi un pic, si se pare ca o vom lua si pe ea....sa vedem,........SYBILLE......zi si tu ceva, fata draga, pe aici!

Gata si va pup......ca ma duc la "Numai iubirea"........fetelor, am innebunit de tot cu TV-ul romanesc!

Mirunda

http://community.webshots.com/user/mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Ne-am mutat in Franta......URAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!
Mama da ce ati mai scris!!Lipsesc si eu o zi si uite ce discutii se incing pe aici!!
Eu m-am plimbat azi la Paris,am fost la ambasada(lume nu prea multa si a mers destul de repede) Pe urma m-am plimbat cu Georgiana si Irinuca mica!!Cuminte copilul asta,merge de minuta sau pe linga noi si nu pleaca !!Anna mea nu stie sa mearga de minuta si cind vede ceva o ia la fugatrebuie sa fii pe faza sa poti alerga dupa ea!!!
Doruletz felicitari pentru fetita!!
Adélie la multi ani!!!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si cuminte!!!
Pupici la frantuzoaice!

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Vreau si eu canal de televiziune rominesc !!
Vreau si euuuuuuuuuuu!
Daca ne luam si noi un terminal dinacela numeric cu parabolica ,ce ziceti putem prindre ceva de la romanica?

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Mai va scriu si eu doua vorbe, ca prea umpleti paginile si eu nu mai apuc sa ma tin la curent!!!
Peste doua zile intru in luna a saptea, cu o mandrete de burtoi pe care abia il mai car! trebuia sa sarbatorim 5 ani de casatorie cu "draga barbatul chèri" (cum se autointituleaza), dar si-a luxat glezna prietena mea care trebuia sa se ocupe de copii si ... a ramas pe alta data! Pregatisem aproape tot, pe tema "noce de bois" si fleosc! am fost tare dezamagita, dar mi-a trecut.
Mai am doua saptamani de munca si dupa vine vacanta cu trenul din Franta. Dupa intru in concediu de maternitate, pana in februarie anul viitor... abia astept.
Din cauza de burtoi supradimensionat nu vom pleca deloc in vacanta (ca nu vreau sa nasc la un colt de cotitura), dar cum zona in care locuim este destul de interesanta n-o sa ne plictisim! oricum eu dupa 10 minute de mers pe jos arat ca si cum as fii alergat 10 km (ceea ce n-am facut niciodata in viata mea, dar imi imaginez cam cum as arata)
Cama sta e pe aici. Astept vizita de luna a saptea sa-mi vad capodopera la televizor (cum zice fii'mea) si sper ca totul sa fie ok
Otilia, incerc sa trimit maine felicitarile de rigoare, dar... nu pot promite nimic (desi tare as vrea)

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Bonsoire,

La multi ani Adélie! Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familia ta.

Fetelor si noi am sarbatorit ceva azi!
Avem 5 ani de la casatorie.
Nici nu ne vine sa credem ca au trecut deja 5 ani de la nunta si mai mult de 9 de cind suntem impreuna. Uauuu, ce trece vreme, ce mai imbatranim.

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mik, am uitat sa iti multumesc pentru adresa.

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Fetelor, nu-mi vine a crede!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si noi tot 5 ani de casatorie sarbatorim in septembrie!!!
Didita, esti mortala cu povestile tale cu burta etc. La multi ani pentru cei 5 ani (ce productivi ati fost! )

Ce zici, nu te urci si tu in avion sa vii la intilnire?

Chiar, cine mai vine, Lu, Geo... fetele din Paris (doruletz, oLo, Georgiana, Fabi), nu dati o fuga pina-n Bretagne cu avionul ca-i colea, o aruncatura de bat. Sunt aeroporturi la Nantes sau la Lorient. Hein?

Sibylle, tu taci milc! Vii sau nu impreuna cu Mirunda?

Mirunda si celelalte fete care veniti, trimitet-mi n° voastre de telefon (fix, portabil...) pe PM ca sa tinem legatura!!!

Mmmmmmmmphuah mppppppppphuah mphuahhhhhh!!! ()

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Draga Otilia, LA MULTI ANI Adelitei !!! POate ca o s-o vedem cum danseaza in week-end-ul urmator, nu? Noi am veni cu drag, o data cu Mirunda, de ce nu ? Dar avem unde dormi? Avem saci de dormit, loc sa fie. Unde stai exact, adica in ce localitate ?

Eu va citesc de câteva zile si vad ca toate aveti ceva de scris. Sunt o lenesa si de asta nu scriu... am vazut ca a mai aparut o fata din Nantes, am invitat-o la noi pe lista. Apropo de ce zicea Aurelia, intotdeauna am trimis mailuri când am vazut ca cineva e din Franta...dar, din pacate, am primit chiar si raspunsuri arogante...mai bine sa ne bucuram de cei care vin pe lista, iar la cei ce nu vin, sa nu ne gândim deloc.

Eu lucrez si mâine dimineata...mi-e cam lene, dar ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci la toata lumea de urari si felicitari!

La Multi Ani, Adélie! , sa cresti mare si frumoasa si sa fi fericita!

Otilia, merci de invitatie, chiar mi-ar face placere sa vin sa ne vedem plus ca am mai fost noi o tura prin Bretagne si mi-a placut tare mult regiunea. Poate venim in august. in weekendul asta prelungit de 14 iulie ne gandisem sa facem o mica escapada prin Alsacia, ca am zarit altadata din fuga masinii niste satucuri tare pitoresti si am tot zis ca om ajunge si acolo odata si odata. Acuma, ca nu putem pleca spre alte orizonturi mai tropicale asa cum aveam de gand, ar fi o ocazie sa vedem cate ceva din Franta.
Pana acuma kg in plus (de pe burtica si nu numai, din pacate) nu mi-au facut probleme prea mari, am incercat sa mentin acelasi ritm de viata, sa merg la fel de des la piscina, sa nu renunt la excursii chiar daca nu am mai plecat peste mari si tari asa cum planuisem (in schimb m-am catarat pe Etna - uite dovada si am mers pe jos km intregi prin oraselele si sub soarele Siciliei...) prin urmare un drum pana in Bretagne ar fi floare la ureche. Sper ca forma fizica sa ramana neschimbata si luna viitoare.

Noi facem 6 ani de la casatorie la sfarsitul lui iulie. vad ca luna iulie a fost benefica pentru multa lume acu' vreo cativa ani! Multi ani fericiti in continuare la toti sarbatoritii!

Azi dau eu de baut: am obtinut promovarea + o marire semnificativa de salariu (cel mai important!) asa ca la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

LA MULTI ANI ADéLIE!!!!!!! SA FI SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!!!

LA MULTI ANI FETELOR CARE VA SARBATORITI ZILELE ASTEA 5 SAU 6 ANI DE LA CASATORIE!!! MULTI INNAINTE!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput