nu pot intra pe chat, help
E functionabil sau nu pot eu intra pe el? Ce sa fac in cazul in care e vorba doar de nepriceperea mea?
Mira si fetita dulcika
Raspunsuri
Oana_B spune:
Poti sa dai ceva detalii? Apesi pe butonul "chat" si...ce se intampla?
Poate ai vreun pop up blocker care nu te lasa sa deschizi o fereastra noua sau alte internet securities, firewall, antivirus..
Oana_B
mira_m spune:
Scuze pentru intarziere, a fost din motive obiective.
Referitor la chat, cand incerc sa intru pe el, intru pe forum! Si sunt atenta unde postez cursorul.
Imi scapa mie ceva?
Mira si fetita dulcika
Oana_B spune:
- Incearca sa tii tasta "ctrl" apasata cand selectezi camera sa intri pe chat.
- Sterge cookies - daca folosesti internet explorer: tools/internet options/delete cookies, daca folosesti alt browser nu stiu ca nu ma pricep:))
- Daca ai pop up blocker instalat pune la optiunile lui sa lase sa-ti deschida ferestrele de la www.desprecopii.com ; daca folosesti internet explorerul care are pop up blocker incorporat: tools/pop up blocker/ pop up blocker settings, daca ai alt browser nu stiu:))
-Selecteaza security level la browser mai jos (asta daca folosesti IE, la altul nu stiu): tools/internet options/security/custom level/reset custom settings, pune-l mai jos de medium, medium low sau low.
- O alta metoda, la care drepturi de autor are iubibubi:
quote:
1. apesi pe "chat", selectezi camera unde vrei sa intri si apesi pe "intra" - asa iti asiguri intrarea (figurezi ca facand parte din conversatie, dar pagina n-o vezi, deci nu poti participa la discutii);
2. pasul urmator este sa accesezi link-ul direct spre chat, pe care-l salvezi undeva in computer ( http://www.desprecopii.com/chatnew/desprecopiichat/goChat.asp ).
Cam astea sunt metodele ce s-au folosit pana acum cand utilizatorii au avut probleme cu intrarea pe chat. Poate altii care folosesc alte browsere si au probleme stiu sa mai zica cate ceva.
Incearca metodele pe rand nu toate deodata, vezi daca merge vreuna si sa vii sa zici ca sa stim sa indrumam cand or mai fi probleme
Oana_B