Oligospermie(3) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Titelule, iti recomand o pasta de dinti, care poate fi folosita in tratamentele homeopate. E cu argila, de la Genna Dent (cred ca am scris caorect- cand ajung acasa verific si eventual ma corectez), aprox 27.000 lei. Eu o folosesc de ceva timp (nu fac tratam homeopat) pt ca imi sangerau gingiile ingrozitor la spalatul pe dinti.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Am sa intreb la vreo farmacie naturista,daca afli numele si este sigur ca o pot folosi spune-mi numele,si multumesc anticipat.Ce nu inteleg,cu ce influenteaza pastele de dinti,menta,coca cola,tratamentul homeopat.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Stati putin. Nu inteleg. Pe durata tratamentului homeopatik sunt interzise produsele mentholate? Mie de ce doktoita mea nu mi-a spus nimik? Si doar am vorbit o gramada.... Lamuriti-ma , va rog!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare si tuturor!
Titelu,am scormonit pe la naturiste si am gasit o pasta de dinti ETERA care contine catina si echinaceea ;costa in jur de
35 000 si este recomandata in timpul tratamentelor homeopate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Musete, sunt interzise, dar unor homeopati li se pare atat de normal acest lucru, incat uita, sa mai specifice fiecarui pacient. Si daca ai fost la el de vreo 5-6 ori, deja i se pare ca ti-a spus de prima data si n-are sens sa se mai repete.
D-aia e nevoie de unul cu pasiunea la el tot timpul.
Se spune ca menta anihileaza efectul plantutelor, acum n-am verificat personal, dar asa spune targul. Daca tot luam plantute, sa nu le anihilam cu tot felul de chimicale si antidoturi nocive si care se bat cap in cap cu plantutele.
Si targul mai spune, Titelule, ca orice pasta de dinti din comert, chiar si cea pt copii, cu capsunici si alte fructe, e permisa la homeopaticii alcohoolici de weekend. Adica la aia care nu pot scapa de marea lor iubire. Hai noroc, coane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Nu mai inteleg nimic OANA sa fie mahmureala de vina?Endo mi-a dat o lista cu ce sa NU fac si sunt interzise pe durata a 3 luni de tratament:cafea,menta sau produse aromate,pasta de dinti de orice fel,sucuri garbogazoase,coca cola,guma de mestecat,si mai ales Alcool (de aceea ma opintesc greu sa incep tratamentul),deci cum ramane cu pasta de dinti?

Mergi la inceput

Ba, Titelule, palincuta ta si berica mea se-ncurcara pe tastatura mea.
Da, coane, scrisai de pasta de dinti din comert, dar frusai sa zic ca ''orice alta pasta de dinti, decat cea de, sau cu, sau din produse menthooolate, se poate cumpara, conasule''. Ca-n comertul nostru democrat gasesti muuuuulte alte produse care n-au menta si cu care se spala omul pe dintisori, ca sa nu dea de necaz cu vecinii, altfel decat cei virtuali.
Hai ca printre randuri, daca a expirat alcoholul din tine, tot o pricepi, ca vorbim de lipsa de mentol din alimentatie si d-aia mai turnam si niste alcohool peste subiect , sa ne simtim bine, cu tontii.

Mergi la inceput

Si Titele, acu' vazui, de guma mea de mestecat cu aroma de capsunici sau bananene sau alte arome apetisante sa nu te iei, ca mentooooholul dauneaza la plantutele homeopate, nu mestecatul altor arome.

Mergi la inceput

Ma, sa nu te duca gandul la alta guma de mestecat...., ca cum o dau , tot imbibata in alcohool iese.
Acu' faci ca homeopatul tau, ca poate are el o explicatie cu pasta lui de dinti si cu tooooate gumele de mestecat,explicatie pe care creierasul meu nu a gasit-o INCA.
Sa ma luminezi si pe mine, dar s-o faci cu argumente solide, nonalcooholice.
Vezi ca exista si pasta de dinti cu aloe vera, care vindeca si de gingivite si alte bube locale, dar e PASTA DE DINTI, deci la plantute dupa regula pe care ai prezentat-o.
Insa ALCOOHOLUL, tot ploaie acida ramane pt plantute!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Titelu, pe tubul meu de pasta de dinti scrie asa GennaDent Homeopatic- pasta de dinti naturala cu argila activa si plante.
In Iasi se gaseste la toate chioscurile naturiste.
Te pup si ai grija de tine

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput