Oligospermie(3) - putini da' buni

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Salut Greuceanu-le. Ce zici de tratamentul naturist al Liviei pentru barbati?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50602

Daca nu te convinge asta mai am unul pe care la urmat sotul meu.

Te pui... la tratament?

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Thanks M Oana...da sunt la datorie de ceva vreme...saptamana asta sau cealalata o sa repetam spermograma sa vedem ce scofala am facut...
insa sunt un pic ingrijorata...pentru ca desi ii dau sotului meu MACA, POTENT POWER, BRANCA URSULUI, APILANIL+POLEN+PROPOLIS, VITAMINA E....el nu are deloc energie..dimpotriva e si mai obosit...pe prospectee primelor doua cel putin scrie ca sunt si energizante...etc...dar el sambata a zacut toata ziua...fara kef de nimic...
oare ii dau prea multe?...desi i le-am adaugat treptat..
oare nu se combina bine si bat cap in cap?
sau e el intr-adevar asa obosit si astea nu-s asa puternice sa-l ajute sa-si revina...
si eu iau maca si imi e ok...
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Multumesc de urari, Diciu si Oana, sper sa avem toate vesti bune cat de curand!
Eu am ajuns la concluzia ca nu e totdeauna recomandat sa ne indopam sotiorii cu pastile, cat de naturale si ultra-naturale ar fi ele... Cred ca tratamentele astea trebuie gandite mai adanc, facut un profil hormonal, sau mai stiu eu ce... Noi am hotarat sa nu mai ia nimic de capul nostru, dupa ce a inghitit o groaza de vitamine si naturiste timp de o jumatate de an cu rezultate mai mult decat descurajante...Luam o pauza apoi incercam sa dam peste un urolog-androlog bun care sa ii recomande ceva conform unor analize mai amanuntite...
Cam asta-i parerea mea, voi faceti cum credeti ca-i bine, am auzit si de tratamente naturiste luate pe cont propriu care au avut rezultate...
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

marrina:multumesc pentru informatie.Am studiat problema dar deocamdata urmez alt tratament.In ce consta trat. sotului si ce efecte a avut?Ma pun pe orice numai sa stiu ca da roade.

M Oana:Rezultatul e promitator deja al 70 mil cred ca sunt sanse bune daca nu sunt si alte probleme.Parca am mai prins curaj ca la un moment dat mi se inecasera corabiile.Si cand te gandesti ca numai unul tre sa-si faca treaba...Ma simt bine aici dar m-as simti mult mai bine la rubrica "povesti de succes"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Diciule, pai sa-mi dai mie, iubita mea, niste carti vechi, ca am pasiunea asta, sau sa-mi dai niste cutii de ciocolata de tabla, d-alea de colectie, cum se gasesc prin tari straineze si sa vezi ce energie ma apuca. Cred ca asta cu energia e din creierasul nostru si mai putin de pe la plantute. Cauta sa-i pui in fata ceva ce-l pasioneaza si sa vezi energia cum vine!
Dar uneori asa mult imi place si mie sa ma gandesc la efectul pozitiv al mineralelor pe care le incurgitez, cum ar fi zincul... Si-mi fac in minte niste scenarii demne de spot la Red Bull.
Cre' ca medicamentele asociate cu multa gandire pozitiva si cu un noroc chior, duc la minuni.
Greuceanule, zilele acestea tocmai ai scris introducerea la 'povesti de succes'. Mai ai cuprinsul si-un cuvant de final. Spor la treaba, Petronele!
Salomea, acu' un an, lua al meu sot cam 6 pastile pe zi. Si crestea o speranta in mine de fiecare data, precum aripile de la Red Bull, de care tocmai vorbi cu Diciu. Ma, si ieseau niste analize proaste.... Acum ia maxim 3 pastile pe saptamana si n-avem copii, dar nici analize asa proaste.

Mergi la inceput

asta cam asa e M-Oana...ca la mare avea o energie...dar acasa ce sa-i cer?..sau ce sa-i dau?...dupa stresantul de servici...ca dupa papa...e lat.....spre bucuria catelusei care are langa cine sa se cuibareasca...
acuma deh...toti speram in minuni..
cum ar fi in cazul meu sa creasca tovarasii de la 100 000...la 50 mil?...cateodata imi vine sa si rad...dar noi vom face orice...si unul in plus si viguros e bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

thea-m: am facut niste sapaturi si am gasit un buletin de analize care mi s-au cerut.Iata-le;
-hormon luteinizant
-prolactina
-testosteron total
-hormoni de stimulare foliculara
Mie acestea mi-au iesit in limite normale.Restul de analize sunt imunologice.

M Oana: asa e introducerea n-a fost tocmai grea sa vedem continuarea.Si mai ales happy-end-ul.Totusi nici un doctor nu mi-a spus de vre un tratament naturist.De ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

greuceanule Pai doctorii nu le cunosc. Si nici nu vine nimeni la ei ca sa le faca la plante reclama. Stii cum e cu reprezentantii medicali ... Sau nu?
Despre tratamentul pe care l-a facut sotul meu iti dau amanunte maine. Nu te uit.
Esti un slujitor vrednic de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greuceanule, nu stiu pe unde nimerisi tu pana acum, ca eu pe unde am umblat, am primit pt al meu sotior un pomelnic de plantute si-un pomelnic de medicamente, de goleam si plafarele si farmaciile. Dar acu' m-am lasat de sportul asta, ca s-au speriat analizele de pomelnicele mele si-au inceput sa se indrepte prin partile esentiale.
Natashicoooo, scoate capsorul, fata buna si deschide-ne si noua un nou capitol, ca numai prospaturi suntem pe aici si mai ales io, habar nu am cum se face chestiunea asta.....
Stie cineva?????

Mergi la inceput

mda...medicii nu prea au incredere in tratamente naturiste....sau ma bine zis nu se bazeaza numai pe astea....acuma depinde si de medic...
si eu sunt un pic sceptica...pentru ca ii dau sotului meu naturiste fara recoamndarea unui medic....si dupa o luna....fizic nu se simte mai bine...chiar mai rau...e total fara energie...si asta dupa maca BU..apilarnil...etc..
nu mai stiu ce sa fac...decat sa astept programarea la medic din octombrie...

Mergi la inceput