INTALNIRE, INFIINTARE ASOCIATIE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

In final, am ajuns si la ziua cea mare...Avem un total de aproximativ 15 participanti, rezevarea este confirmata si nu mai ramane decat sa ne vedem la 6. Ca punct de reper, la etajul 1 in cafe Piano, ma veti vedea pe mine...SUNT IN COSTUM PORTOCALIU si am parul roshu si ochelari...ok?
Toate mamicile din provincie, vor fi luate in considerare la formarea acestei asociatii si ca atare stati linistite..se va face un rezumat al intalnirii..
Va sarut si va asteptam...in caz de probleme,
sunati ma la 0744 311 471

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Buna!
Gabi,imi pare foarte rau dar nu pot veni astazi din cauza entorsei la glezna ptr. ca merg f.f. greu si ma doare foarte tare. dar astept cu nerabdare sa aud ce-ati propus si vorbim.Imi pare tare rau ca nu pot veni.Bafta si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Va rog sa ne povestiti ce ati discutat si la ce concluzii ati ajuns .Daca se poate azi ,ca eu nu mai am rabdare ,stau ca pe ghimpi ca n-am putut sa vin .

Si ,fara suparare ,data viitoare anuntati mai din timp sau propuneti o data si vedem daca poate veni toata lumea care vrea ,daca nu o schimbam ,ca sa fie bine pt. toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Din motive obiective nu am putut veni azi la intilnire, dar ne intereseaza cum a fost si ce ati discutat... in urmatoara luna mai mult vom fi plecati din Bucuresti, insa chiar sper sa ne intilnim si sa vedem ce se poate face cu aceasta asociatie. Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Nici un semn?
Nu vrea nimeni sa ne povesteasca ce si cum?

Fetelor, Briantis are dreptate. Cand se fac intalniri de genul asta se propune o locatie si o zi (respectiv o ora) si apoi fiecare zice daca poate. Asa cum de altfel s-a facut pana acum. Cel putin mie una imi este foarte greu sa imi schimb programul asa repede. Chiar imi pare rau ca nu am putut participa dar sunt tare nerabdatoare sa imi povestiti.

Va pupic pe toate,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mai, ca n-am somn, va spun eu repede una-alta, cu scuze de omisiuni.
Am discutat proiectul de statut facut de Oana, a ramas sa-l modifice si sa ne arate noua versiune. Urmeaza ca Viorel sa faca siteul asociatiei, trebuie sa ne gandim si sa propunem cuprinsul si textele. Pentru cine doreste sa fie membru fondator se asteapta datele personale, pentru a fi trecute in statut, nu mai retin care e data limita, va scrie desigur Oana. Membrii asociatiei vor plati o taxa de inscriere si o cotizatie anuala (nu s-au stabilit sume). Anumite informatii vor fi oferite gratuit de asociatie, pe site si pe telefon, alte servicii vor fi taxate (iar nu s-a stabilit care si cat). Am discutat putin si despre copiii adoptati la varsta de peste 1 anisor, putin despre ce mai fac copiii nostri :), putin despre temerile viitoarelor mamici, putin despre cateva probleme de care va trebui sa se ocupe asociatia. Cateva fete s-au oferit sa apeleze la relatiile pe care le au.
Am stat de la 18 la 21 si am descoperit ca avem foarte multe de vorbit si de incercat sa facem.
De aceea cred si sper ca aceste intalniri sa se repete, sa vorbim atat despre asociatie cat si de-ale noastre si de-ale copiilor nostri.
Mintea mea atat isi aminteste la ora asta, desigur fetele vor veni cu detalii mai precise. Va pup si sper sa ne revedem in curand, zau ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna seara ! Rozi a spus in mare ce s-a discutat .Cu termenul nu s-a hotarat inca definitiv dar se pare ca va fi in jur de 15 august .

mami,tati si cu printesele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Salve,
una pste alta s-a stabilit in mare cine este si cine nu membru fndator, si pentru ca sunt mamici care nu au putut participa, s-a decis ca termenul limita sa fie de 10 august ca decizie, cine este si cine nu este embru fondator, urmand ca pe 15 august, intr-o zi de luni sa mergem la semnat. Deci datele personale se pot trimite Oanei, pana pe 10 August. Pot sa spun ca Oana a factun super statut,iar Lilianei ii multumim ca se ocupa de infiintarea asociatiei. In mare a zis Rozi tot, cu mentiunea, ca sa ne intalnim toata lumea, nu cred ca este posibil. Mereu cineva o sa aiba o tura, o treaba, sau cine stie ce. Ne-a parut rau ca n am fost mai mult mamici, dar cu sigurantza, data viitoare o sa fim mult mai multe. A fost o placere sa ne intalnim si sa stam de vorba.
Oana o sa va comunice si ce modificari se fac in statut, ce mai punem, ce mai stergem si tot asha..
Noapte buna..si pupici la pitici

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, pana acum am pastrat tacerea....dar cum vad ca au zis si alte fete pot zice si eu. Daca mai facem intalniri sa le facem cu totii.
Mie mi-a fost imposibil si timpul si locul asa ca am preferat sa stau deoparte.
Asa cum am zis la intalnirea precedenta, din parc, unde am putut veni si cu copiii (scuze dar simt o nuanta de snobism in stabilirea intalnirii la Mariot) eu sunt pentru infiintarea acestei asociatii.
Nu am renuntat total la idee, dar sunt inca in dubiu.
La subiectul deschis de Oana, Rozi isi exprimase niste temeri/nedumeriri la care ma aliniasem si eu. Dar de atunci tacere din partea tuturor.
Asa ca, in spiritul celor care au termen sa se hotarasca pana pe 10 august sau cat o fi, rog fetele care au ceva de spus sa ma lamureasca:
- ordin de marime al taxei de inscriere, ca la cotizatie nu cred ca e cazul. Da, recunosc fara rusine ca nu dispun de bani cat as dori asa ca orice decizie iau e legata si de asta:
- practic, ce voi avea de facut ca membru (fondator). Ca site-ul inteleg ca il face sotul Oanei si acolo sau la telefon (al cui, de unde???) se vor da informatii. Deci ce am eu de facut, in afara de plata cotizatiei? Intreb pentru ca asa cum am mai zis, eu sunt legata de copil in sensul ca nu prea pot pleca de acasa. Asta nu inseamna ca vreau sa fiu membru doar cu numele, ci, din contra, vreau sa fiu membru activ.
- tot ziceti de relatii. Si aici trebuie sa repet, uite ati avut onoarea sa intalniti un om care nu are relatii. Deci nu pot sa imi asum partea asta de raspundere si sa zic: "vorbesc eu cu ala sau cu aia...."
Scuze, am impresia ca am ramas singura in locul lui Gica-contra dar simt ca discutiile au avut aceeasi finalitate (mai putin faza cu statutul) ca si data trecuta. Deci sunt in pom. Adica nu s-a stabilit nici taxa, nici raspunderea/atributiile fiecaruia, lucrurile care mi se par mie importante.
In speranta ca veti intelege corect ceea ce am vrut sa zic, astept cu interes un raspuns.....sau mai multe.

Andrada, am citit articolul. Noi, toate de aici stim deja asta, din pacate la intalnirea facuta de Adriana nu s-a rezolvat nimic si se pare ca nici nu exista interes sa se rezolve situatia. Desi e jennant, chiar si prieteni de ai mei se mira cand le spun cat de greu gasesti un copil. "Cum, ca sunt atatia???" A si eu, cu gura mea, am descurajat-o pe sora mea care ar vrea sa adopte o fetita....i-am zis sa mai stea sa vedem daca se trezesc astia la realitate sa schimbe legea...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput