Romanii din Marea Britanie (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza P. spune:

Salutare tuturor,
mada_mxm, din pacate, nu am primit mail.
Fetele,flmingo si Ramy, va multumesc din suflet pentru urari!
Bunica a suportat bine operatia care a durat trei ore,i-a facut anestezie locala si a auzit "doar ciocanele".Acum se recupereaza!!
Sunteti cu toatele de nota 10 !
Ramy, multa sanatate bunicilor!
Distractie placuta, Motanik!
Toate cele bune s sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Hei, hei, hei, miroase bine pe aici sarmale, drumetii, vesti bune. Asa va vreau fetelor....felicitari. Si acum pe rand: Holland park este langa Nitting Hill. Cam pe va fi si carnavalul , la sfarsitul lui august.
Gabitza P. au stiut aia de la Homme Office ca nu-ti trebuie viza sa pleci acasa...sunt ca un fel de ghicitori...ne pot zice viitorul...Mai in guma mai in serios eu ma bucur sa aud ca totul a fost cu bine. Banuiesc ca dupa o operatie nu e totul in roz, dar din moment ce a scapat de cutit...ramane si loc de speranta.
Da Motanik zice bine, fara 1200 chire pt. 2-3 camere nu scapi(cel putin). MAi vine si council tax, plus alte napaste...(gaz, apa, electric, internet, tv,....) ca doar sa avem pardon moncher e Londra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

quote:
Originally posted by motanik
Si intreba cineva, sa nu uit, noi de exemplu platim la studio flat 550 pe luna, council tax inclus si apa.

La casa inainte plateam 866 pe luna la 3 camere si living si gradina, nimik inclus. In general preturile sunt cam 600 luna pt one bedroom, 700-800 2 bedroom, 900-1200 3 bedroom flat..

Zone...nu ma pricep la toata Londra dar te sfatuiesc NU Hackney si Homerton.

Andra

motanik, multumesc pentru informatii. Acuma stiu ca trebuie sa ne "ferim" de Hackney si Homerton. Oricum o sa incercam sa aflam cat mai multe inainte de a face pasu'.

Off topic, sunt curioasa in cat timp o sa se afiseze mesajul...e ceva ce nu stiu sa fac sau si mesajele voastre sunt postate greu? Nu cred, impresia mea este ca la voi apar instantaneu. Ale mele stau "ne-moderate" mult si bine...adica zile.

Numai bine.

Gabi

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza." Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Apropo de carnavalul de la Notting Hill, ca zilele trecute am reusit sa developez un film facut la carnavalul de anul trecut, ca deh nu aveam digital atunci...

Si mi-am adus aminte ziua aia..e frumos, sunt scoli de dans care defileaza in ritmuri excelente, costumatii superbe...DAR daca vreti sa mergeti luati in considerare faptul ca unele statii de metrou din apropiere vor fi inchise, va fi lume ca la nebuni, noua ne-a luat vreo 2 ore sa iesim din aglomeratie numai (CryssUK poate sa confirme)...si in plus daca stai exact la strada cand trec camioanele cu boxele pe ele risti sa ramai fara auz pt ca bubuie extraordinar de tare...

Cu toate astea, parca merita mers o data...

Gabitz, iertare ca nu ti-am urat bun venit printre noi. O fac acum cu si si sa ne scrii des. Ma bucur ca bunica ta e bine, multa sanatate!
Tu unde stai? Si de cand esti aici?

Cryss, da un semn ca ai ajuns cu bine acasa. Crystina, asemenea. Va doresc vacanta placuta fetelor si multa sanatate voua si familiilor voastre.

Gata, fug la facturile mele...weekend placut si distractie la maxim!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

[quote="Motanik"]Gabitz, iertare ca nu ti-am urat bun venit printre noi. O fac acum cu si si sa ne scrii des. Ma bucur ca bunica ta e bine, multa sanatate!
Tu unde stai? Si de cand esti aici?[/quote]

Mergi la inceput

ups! iar mi-am prins urechile si am postat aiurea
Multumesc flamingo si MotaniK!
Motanik, mi-ai urat "bun venit" cand intrebam de trimis pachete in tara.
(am reusit sa trimit pana la urma cu 1.5lire/kg cu Raptor, daca vreti sa trimiteti va dau toate info)
Din pacate , eu stau in Willesden ( gehas sa ocolesti zona asta ca e nasoala rau) de un an si jumatate cand am aterizat pe aici.
Gehas, daca as fi in locul tau, as ramane in Canada. Prietenul meu a trait acolo, in Toronto, si spune ca nu se compara. Aici nu-i place deloc,deloc exceptand banutii!
Depinde ce vrei de la aceasta tara.
Cu chiria, si eu ca si Motanik, stau intr-un studio flat (o camera cu bucataria integrata,mare cat o nuca) si pe care platim tot 55olire/luna cu totul.
Trebuia sa ne mutam intr-altul mai mare, cu gradina, super-oferta(700 lire/luna) dar ne-a dat o mica teapa agentia si am ramas aici.
Impresiile mele sunt putin cam gri, nu vreau sa-ti influentez decizia, dar daca vrei sa mai afli ceva, sunt pe aici.
Restul fetelor, cred ca au experiente mai frumoase in aceasta tara.
Urez tuturor un weekend placut si sper sa nu mai postez aiurea data "aviatoare"
pupici!

Mergi la inceput

Gabizza P.Nasoala zona zici... si eu tot prin zona imi " fac afacerile" poate ne intalnim...Mai cautati si alte agentii daca vreti sa va mutati...am inceput sa-mi piard rabdarea cu agentiile astea...dar cred ca daca nu o sa le mai platesc sa vezi cum o sa-si revina...
Un week-end placut si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare si neaza la toate gagicile

Iaca in sfarsit am gasit si eu timp sa scriu ca nu e nimeni acasa.
Si tre sa o fac repede, ca ma asteapta impachetatul de sarmale la MOTAmiam miam...
Astazi vom fi ca doua, dar si rezultatele vor fi pe masura zic io.

GABITZA P sanatate bunicii tale, sper sa se refaca repede si sa nu sufere prea tare.
FLAMINGO multumesc pt informatii
MADA salutari, ce ai mai facut?
MIRU esti tare bizi...
ROXANA ne vdm maine.

Restul fetelor weekend placut si ne auzim pe luni incolo.

Va pup

Mergi la inceput

fetelor ce ati mai facut? Cum au iesit sarmalele? Yami ,yami. Eu am fost pe la New Look si mi-am cumparat unele altele...astia chiar au reduceri nu gluma....
Pe curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari!

Iata ca a trecut iar cu viteza luminii weekendul si a inceput o noua saptamana de munca..

Cum ati petrecut weekendul? Vremea a fost destul de capricioasa dar per ansamblu ok...care pe unde ati iesit?

Surpriza mea a fost ca Lari a avut weekendul liber asa ca sambata l-am pus la treaba...sa aranjeze gradina. Asta dupa ce vineri seara am mutat mobila. Studio flatul nostru are camera separata de bucatarie si baie asa ca e destul de marisor si am avut ceva de munca pana a iesit cum am vrut.
Si sambata am decis sa intram in balariile din gradina sa le facem de petrecanie..insa asta i-a revenit lui Lari ca eu si Ramy am facut mancarea. Adika sarmalutele si ciupercute cu maioneza si usturoi, ca apoi duminika am facut si mamaliguta cu branza si smantana si ca desert papanasi.

A fost o duminika placuta in compania fetelor, am papat, am ras, am vorbit...timpul s-a scurs imediat..
Cecilia, baga seama sa nu mai fi asa pe graba data viitoare!

Roxana, ati nimerit drumul pana la Ramo?

Sper ca toata lumea s-a relaxat in we, acum va urez saptamana usoara si vreme buna... Partea buna e ca ne-am luat biletele pt vacanta, partea proasta e ca abia in dec pe 24 plecam...

Va pup pe toate, aveti grija de voi, numai bine.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput