SI LIBER SI CASATORIT?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Daca tu simti ca merita, LUPTA.
Tu stii cel mai bine.

cu bine!

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello! cum mai stau lucrurile?!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ce ai mai facut cu sotul tau, ce cale ai luat?

Asteptam vesti de la tine.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari, nu mai am internet dar sper sa-mi pun cat de curand.
V-am mai spus ca sunt superstitioasa, dar multumesc lui Dumnezeu bine. Au fost de bun augur discutiile cu voi.
Am fost 8 zile intr-un concediu minunat (cu motocicleta bineinteles) Iasi-Lacul Sfanta Ana-Sovata-Sighisoara (festivalul medieval)-Sibiu (intrunire de motociclete)-Transfagarasan-Mamaia-Iasi.
Nu stiu exact motivele schimbarii, poate si eu m-am mai relaxat, am devenit mai tandra si mai atenta cu el, iar el mi-a raspuns in acelasi mod.

Va tin la curent.

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Daca il iubesti eu zic sa ai rabdare.
Sotul meu este radioamator, in fiecare an are concursuri de radio ultra scurte si scurte, la unele mergea pe munte, la altele lucra din atelier.Dupa ce ne-am casatorit mai bine de un an a stat inchis in atelierul lui de radio nopti intregi, zile intregi...oh...si duminicile... pana am ajuns la disperare!! Si in fiecare vineri avea intalnire la clubul de radio...nici nu trecea pe acasa de la servici era direct acolo...si il apuca noaptea la club...
Acum in schimb imi vine sa rad de acea perioada...si vai...ce la-s mai goni de pe capul meu macar cate un pic sa mai stea inchis acolo in atelier!
Si el iesea "la o bere cu baietii" chiar postasem mai demult un subiect care devenise foarte controversat...multe fete de atunci l-au facut chiar "betiv" dar a trecut!
Cand sa nascut Stefan a fost cel mai fericit tatic si intre timp hobby-ul a ramas pe locul 2, pe locul I fiind eu si Stefan.
Tu stii cel mai bine ce este in sufletul fiecaruia dintre voi si daca il mai iubesti si aveti momente minunate impreuna eu zic sa gasesti solutia pentru a va salva casniciia.

O solutie: Cauta sa aveti cat mai multi prieteni casatoriti, chiar si cu copilasi, asta ajuta pentru ca de regula parintii nu isi permit sa stea atat de tarziu in oras, si sa iesiti impreuna in oras.
Cat despre copilas, eu nu stiu ce sa zic...sotul meu, chiar asa cu hobby si "gargauni" in cap, cu WE la pesti "cu baietii" si-a dorit copilasul, la speriat schimbarea, dar nu regreta nici un minut ca il avem.Practic viata noastra sa schimbat, dar nu poate fi valabil si la tine!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicodoh spune:

in nici un caz un copil nu ar rezolva ceva! Iti spun din experienta. Acum aproape un an am ramas insarcinata (nu ca as fi intentionat asta)si ce a facut sotul meu??? Au inceput spriturile, iesirile repetate cu prietenii pana la miez de noapte, petrecerile de 3-4 ori pe saptamana la care mergeam si eu pt ca nu puteam sa-l las singur. Iti inchipui cum stateam pana dimineata in picioare si in miros de tigara. Acasa era acelasi lucru. Eu faceam mancare, curat , spalam etc. Toata ziua trebuia sa-i culeg sosetele de prin casa ca le arunca peste tot. Nu ma mai puteam apleca din cauza burtii si il rugam pe el sa le ridice dar imi spunea: "mai tarziu " si tot acolo ramaneau. Dupa ce a aparut copilul a fost la fel. Aparitia celui mic nu l-a schimbat cu nimic. Acum treaba mea s-a dublat iar el ce face? NIMIC. De parca as fi facut singura copilul. Si cand ma gandesc cum era inainte.... Imi vine acum sa urlu cand imi dau seama cat m-am inselat. Ce actor bun a fost.

Mergi la inceput