SI LIBER SI CASATORIT?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mai exista, desigur, si posibilitatea ca toate astea sa fie pentru el o faza trecatoare. Adica la un moment dat sa se maturizeze de la sine si sa o lase mai moale, si sa se transforme in ceea ce astepti tu de la el. Dar sunt slabe sansele. Probabil ca cercul de prieteni are o mare importanta in atitudinea lui. De acolo i se trag aerele de "baiat dur". Majoritatea or fi singuri si alearga dupa fuste, si el compara cu faptul ca el e insurat... Bine,a stea nu sunt scuze, trebuia sa se gandeasca la asta inainte sa va casatoriti.

Nu cred ca aveti vreun viitor, dar e usor sa dai asemenea sfaturi din afara. Incearca sa te distantezi o perioada, macar sa vezi daca iti simte lipsa si din alt punct de vedere decat faptul ca nu ii mai face nimeni menajul .

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Kiss mie doar atat imi vine sa zic : fugi sa nu ti mai vada calcaiele !!!!!!!!

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice13 spune:

hei, cred ca vedeti lucrurile mai negre decat in realitate - pe care eu nu o pot deduce in intregime din cateva mesaje.
pai eu daca as citi asa raspunsuri transante nici nu stiu ce-as face...

kiss, am vazut la "evenimente" ca ati implinit de curand 2 ani de casnicie.

poate aveti doar o problema de comunicare...
poate ai luat lucrurile mai in tragic si datorita aniversarii...
nici eu nu am o viata ca-n filmele cu happy-happy-end, dar exista iubire, exista respect.
oricum, CEVA trebuie facut.

mai spune-ne, unde te-ai ascuns???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Alice 13 ai mare dreptate, intr-adevar situatia nu e chiar asa de neagra, e doar gri.
Desi apreciez sfaturile voastre nu sunt pregatita pentru o ruptura definitiva. Imi doresc ca aceasta relatie sa continue, iar in urma unor discutii avute am ajuns la concluzia ca fiecare dintre noi are partea de vina si ca incercam sa remediem ce se poate. Marea problema este si cred ca nu numai a noastra este comunicarea. O noapte de discutii poate lamuri multe lucruri.

Lucrurile stau asa cum v-am spus, dar exista si perioade mai bune (toamna si iarna cand nu poate merge cu motorul).
Iar de cand eu sunt ocupata cu voi nu mai am timp sa despic firul in patru.

Multumesc

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leoaica spune:

Draguto....
Eu am 12 ani de casnicie.
Sa nu crezi ca sotul meu a venit in fiecare zi cu flori ,dupa servici direct acasa sau ma dragaleste in fiecare zi.
Te-as intreba daca in putinele momente de tandrete ale sotului tu ai raspuns pozitiv; daca nu ai facut-o sa stii ca ele vor fi din ce in ce mai putine.
Sa nu crezi ca sotilor nu le pasa de problemele sotiilor,ei nu se arata (am testat eu asta).
Sa mai stii un lucru nu toti barbatii iubesc la fel si nu toate cuplurile sunt perfecte.
Cauta-i punctele sensibile cum ar fi soacra, mancarurile preferate, sex-ul s.a.m.d.
Bate-l cu propriile arme!
Chiar daca vei divorta sansele sunt destul de mici sa gasesti barbatul perfect.

Mergi la inceput

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Esti suparata, Kiss? Ce s-a mai intamplat?

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Nu sunt suparta, chiar trec printr-o perioada buna si mi-e frica sa nu ma deochi si nici la calculator nu prea mai am loc.

Mihaela inca nu s-a pus problema divortului, dar din cand in cand ma mai apuca cate o criza

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

Sper ca daca vom avea un copil totul se va rezolva, dar problema este ca se poate agrava si nu stiu daca sunt dispusa sa risc.
NU! Nici gand! Un copil va darama si echilibrul precar stabilit intre voi (de catava vreme, din cate vad). Iti spune o femeie (28 ani) care are un copil si a divortat din cauza iresponsabilitatii barbatului meu. Nu venea tarziu, ma iubea, si-a dorit copilul, dar iata ca am ramas singura cu un copil si nu pot sa nu ma gandesc de multe ori ce bine ar fi fost daca nu as fi avut un copil, mi-as fi refacut viata imediat.
Tot dupa o relatie de lunga durata - 6 ani - ne-am casatorit, am rezistat 4,5 ani impreuna, am facut copilul, ne iubeam insa el si-a jucat apartam. la cazino si ne-a lasat in aer (pe mine si pe bebe de o luna). In mom. ala nu m-a interesat cat de lunga a fost relatia naostra sau ca avem un copil si abia asteptam sa scap de el, sa nu imi mai fie teama de ziua de maine.
De fapt, ce vroiam sa subliniez: desi si-a dorit un copil, mi-a promis ca o sa fie un tata model, dupa ce s-a nascut Matei parca a innebunit. Ruleta a fost amanta vietii lui si cea care i-a distrus-o (si pe a noastra, numai pt ca traiam pe langa si pentru el).
Motociclismul este la fel, o amanta foarte periculoasa. Mai periculoasa decat o femeie! Nevoia de adrenalina pt unii barbati e foarte mare, asa ca nu se va potoli niciodata. Iar copilul nu va face decat sa ii puna piedici. Adica, spune-mi cum suna: motociclist tatic?
Nu spun sa divortezi, asta e, ai un coleg de apartament, cum tu ziceai. Insa fii deschisa, poate intalnesti pe cineva mai potrivit si atunci il trimiti cu tot cu motocicleta lui unde vede cu ochii.
DAR! Te rog nu face un copil, pentru binele copilului si al tau. Mai asteapta, esti inca tanara, 27 ani. Eu la 28, cu un copil de 9 luni nu mai pot sa spun ca traiesc, doar supravietuiesc. Am toate perspectivele taiate deocamdata, nu arm pe nimeni sa stea cu copilul in afara de bona, 8 ore pe zi.
SI fii mai egoista! nu merita sa te sacrifici pt nimeni, pt ca vei regreta mai tarziu. Nu-i mai gati atata, ia sa manance cu prietenii la terasa....

ra_mata

http://photos.yahoo.com/ra_mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ra_mata
Adica, spune-mi cum suna: motociclist tatic?

nu suna chiar rau; eu chiar am vazut poze de la intalnirile motociclistilor; am vazut si tatici cu copii, oricat vi se pare de incredibil...
stiati ca la intalnirea lor de la Ploiesti s-au strans jucarii pentru copii orfani?

dar asta e off-topic; nu trebuie sa generalizam, dar majoritatea motociclistilor sunt oameni normali, sa stiti...

daca sotul meu nu avea treaba la servici mergeam si noi la intalnirea de la Bacau, ca ne place adrenalina.

revenind la problema in discutie...nu prea stiu ce sa zic ca sa fie bine...poate sa o intreb pe kiss de ce nu-si gaseste si alte preocupari; sa nu mai umbli doar cu el; cat mai esti "libera" (adica fara copil) iesi si tu cu prietenele (sper ca nu ai facut greseala ca singurele tale prietene sa fie ... prietenele celorlalti motociclisti).

insista sa iesiti si in doi - la inceput macar o data pe luna...

de gatit gatiti impreuna...sau va trimit cele doua soacre mancare gatita?!!

nici sotul meu nu-si exprima dorinta de a avea un copil; dar cand acesta a venit, s-a dovedit ca era pregatit.

tu inca nu poti risca, dar iti doresc succes in pregatirea terenului!

mai vorbim! (s-a trezit copilu'!)

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput