Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma bucur tare ca ai scris, Anuc. Ma bucur ca e cuminte scuma Ioana. Poate ajunge si ea vreo Madonna sau mai renumita ca ea. Eu ii dau # biberoane de 180 si doua de 150 cu mere si morcovi langa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, ne-am intors si noi de la mare. A fost un succes, vreme super, totul excelent, am avut mare noroc. Lui Tudor i-a placut la nebunie, a facut si baie in mare si in piscinutza lui, a stat gol pe plaja si a fost incantat ca a scapat de Pampers. A mancat si a dormit mai bine. Deci, Shobo, nu-ti face griji, eu cred ca va fi totul bine si la voi. Numai noroc de vreme sa ai ca la cat e de capricioasa...
Vreau sa-ti multumesc mult Oana pt. urarile de ieri si sa ti le intorc astazi impreuna cu cativa . La multi ani draga Seb, sa cresti mare si frumos si sa fii norocos si vesel cum vrea mami. Am apreciat mult ca ti-ai amintit mai ales ca eram plecati. Hai ca am facut si 6 luni! In sfarsit mi se pare ca greul a trecut.

Am inceput si noi diversificarea cu ocazia celor 6 luni implinite. Vad ca pana acum a primit bine mancarea (adica ieri si azi), sper sa o tinem tot asa. Va pup acum ca am de citit din urma.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello, fetelor. Va scriu de la servici ...
este prima zi si este greu....sper sa ma adaptez repede.
Ideea e ca nu imi vine sa cred cind a trecut timpul asta, parca ieri imi luam ramas bun in decembrie...

Tomasa, bine ai revenit. Ma bucur ca v-a priit marea!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La multi ani celor ce au mai adaugat o luna de viata zilele astea. Noi, dupa examenul meu de sambata am plecat cu niste prieteni, la o casa de vacanta, la gratar(in total 15 oameni mari), si cu Andrei 16 (mami din cauza asta a avut portie dubla de papica si dulciuri), si vreau sa va spun ca am fost o nesimitita si am mancat mult... mult de tot ca nu m-am putut abtine de la dulciuri mai ales.
Andrei a fost in centrul atentiei, sau "uitat" in carut, dupa caz (la un moment dat mi-am facut mustrari de constiinta ca am uitat de copil-habar n-am avut de el, atat de cuminte a fost- de fapt dormea la aer curat:).Prietenii se rugau de noi sa le dam reteta sa faca si ei copii asa cuminti, care dorm toata nopatea in timp ce noi dansam si facaem galagie.

Shobo, e cam tarziu cu rapunsul, dar e ok paracetamolul, si daca poti da-ti in gat cu albastru (eu pun cateva picaturi pe o bucata de zahar cubic si nu mai mananc sau beau nimic timp de doua ore), si urina este mai verde.
Amary, astea da poze! Sa fiti sanatosi si asa frumosi si in continuare.
Oana ce te mai miri cu Seb ca nu vrea sa iasa din apa? Pai abia s-a indurat el sa iasa din "piscina" din burtica ta :))
Ana Maria sa aveti parte de vreme frumoasa, si concediu placut. Si cand va intalniti cu fetele transmite salutari si din partea mea.
Tomasa bine v-ati intors; dar cam putin nu?
Anda daca ai timp trimite-mi si mie pdf-ul la salavastru.alina@rdslink.ro

In alta oridne de idei, va rog sa imi spune-ti si mie cum va descurcati voi singure si cu menajul si cu bebe?
Pana acum trei saptamani ma mai ajuta mama mea, dar a plecat la tara pe perioada verii si ma simt lasata balta;
Si nici nu imi vine sa renunt la plecari in week-end si sa stam acasa sa facem mancare, curat, spalat, calcat si cumparaturi.
Oricum la Cora sau Carrefour la sfarsit de saptamana e aglomerat, si risti nici sa nu gasesti ce iti trebuie (am luat sambata ultimul pachet de pamapersi la scandal cu altcineva; sotul meu pusese pachetul jos si se uita sa mai gaseasca unul si un alt tatic poc si pusese mana pe el sa il duca la carut); Si tot sambata m-am foit vreo zece minute sa aleg morcovi pentru Andrei si radacini de patrunjel, si am stat la coada sa le cantareasca, si dupa aceea m-am uitat pe etichete sa vad cat costa, iar la casa, surpiza: punga de Morcovi a fost inlocuita cu alta care nu era innodata si bineinteles necantarita. Asa ca ....No Comment, dar m-am enervat rau:((, iar sotul meu zice ca e vina noastra ca am lasat carutul nesupravegheat, dar daca si pe asta trwbuie sa-l pazesti mai bine bat campii, si il las singur cu aprovizionarea. (dar tot mie nu-mi convine ca asa mai vad si eu ce se mai gaseste si ce noutati mai apar)

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Kita,
e greu sa faci si menajul casei cand nu ai nici un ajutor cu copilul. incearca sa gasesti pe cineva care sa te ajute cu curatenia si cu calcatul. Cat despre cumparaturi, la carrefour e bine sa mergi dimineata in cursul saptamanii cand nu e aglomerat. de vineri pana duminica e groaznic si ai sanse mari sa nu gasesti ce-ti tebuie.
Daca ai nevoie de o femeie pt menaj spune-mi, iti pot recomanda pe cineva.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ma vinde mama pentru piese

Mergi la inceput

Kita, eu m-am descurcat perioada asta fara nici un fel de ajutor, ce-i drept, cam greu...
acum ca am inceput serviciul, voi mai vedea. Oricum ma bate gindul sa imi iau si eu pe cineva, macar sa imi calce, pentru ca nu mai fac fatza, si la 2 saptamini pt o curatenie generala.
Anda, e de incredere doamna? cam cit ia pe zi/ore, nu stiu cum se plateste.
Vreau si eu carticica, pls...danana_me@yahoo.com
merci!

Mergi la inceput

Patricia, imi pare rau ca ai inceput serviciul. Imi dau seama ca iti vine greu, dar macar esti linistita ca sta sotul tau cu Rebecca si nu o lasi pe maini straine.
Kita, da, a fost cam scurt-5 nopti, dar pt. o prima iesire cu un copil atat de mic la mare eu zic ca e suficient. Am fost mai mult in ideea intaririi sistemului imunitar, a aerosolilor si brizei dar iata ca a facut si baitza in mare pana la urma ca am avut noroc de vreme buna, desi nu parea cand am plecat. O sa pun poze zilele astea. De altfel vrem sa plecam zilele astea si in Moldova dar mai vedem, ne mai gandim. Tudor nu seamana deloc cu baietelul tau, el este foarte activ si nu stiu daca rabda atetea ore de drum in "nemiscare":). Nici nu vreau sa-l chinui, plus ca eu ma simt franta, terminata de oboseala si am o leneee imensa sa ma apuc iar de bagaje cand abia le-am despachetat.
Eu am femeie la curatenie, vine o sapt. "da" si 2 "nu", face tot ce i se pare ei ca trebuie facut (ca si cum ar face pt. ea) fara sa-i spun eu sau sa stau de capul ei. Uneori chiar plec cu copilul in parc in timpul asta ca sa nu stau in miros de solutii. E un fel de curatenie generala. In rest incerc sa tin eu casa si nu e f. greu, doar le pun in ordine si spal vasele, rufele le spala masina. Cu gatitul ma ajuta sotul meu care gateste foarte bine si ii si place sa o faca. Si mie de altfel dar nu prea mai am timp in ultima perioada.
Crinuta, am auzit ca ati primit vizite de la fete :). Am vazut pozele, super misto, cred ca v-ati simtit tare bine.
Dana, am remarcat ca te pricepi f. bine la interpretare analize (m-am apucat sa ma uit si eu la ce s-a scris in urma si am vazut cum i-ai explicat lui Shobo). Te superi daca te rog si eu sa ma ajuti cu ceva? Lui Tudor i-a iesit la hemograma de la 4 luni, pe langa o usoara anemie (care e normala din cate am inteles si pe care o tratez in mod firesc cu fier Hausman), ceva gen euzinofile marite, euzinofilie, sau asa ceva, probabil ca ceea ce scriu eu suna hilar pt. cineva de specialitate, dar chiar nu prea am cunostinte medicale iar acum nu am buletinul de analize la indemana. Asa ca te rog mult sa nu razi de incultura mea in domeniu si de felul in care am pocit probabil termenul. Ce inseamna asta de fapt? Ca la spital nu stau sa-ti explice. Mi-au spus doar ca este suspect de giardia si in consecinta i-am facut coprocultura, in mod repetat cum se obisnuieste si nici vorba de giardia. Dupa care nimeni nu i-a mai recomandat nici o analiza suplimentara pt. a vedea ce anume daduse acel rezultat. Totusi faptul ca ii iesise chestia asta ramane, nu? Nu trebuie aflat totusi din ce motiv era analiza modificata? Sau poate imi fac eu griji aiurea si ma lamuresti tu, te rog.
Anda, imi pare bine ca s-au bucurat copiii. Imi cer scuze ca n-am apucat sa vars punga de Nesquik in altceva cum am promis dar tu stii in ce graba am venit la tine. Sa o pupi pe frumoasa ta Irina din partea mea.
Oana, ai un Seb f. dragut! E super haios in toate pozele, mi-ar placea mulot sa il cunosc in realitate.
Megg, ai ajuns la Mara? Sper ca da si ca te-ai intors si tu cu bine.
Shinutza, te asteapta trandafirul galben. Unde esti?

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Fetelor, astazi facem si noi vaccinul de 6 luni, Infanrix+Engerix. Nici nu cred ca ma rabda inima sa ma uit, daramite sa-l tin, imi trec tot felul de ganduri negre prin cap, ca nu o sa stea nemiscat si se rupe acul sa alte grozavii. Doamne fereste! Pe urma tot eu ma incurajez, ca stie doctorita ce are de facut ca doar asta face zilnic, nu? doar nu o sa se intample tocmai la noi vreun accident. Sper ca nu.... Cred ca sunt complet dusa, fara sanse de a ma recupera.

Ma rog, intrebarea mea era pt. cele care le-ati facut de curand, cum ati procedat? Le-ati scos de la frigider cu ceva timp inainte de a fi injectate? Ca eu asa am procedat pana acum dar nu era prea cald afara...acum imi este frica sa nu se strice cumva. Parca am mai multe emotii ca la celelalte vaccinuri, cand era mai mic.

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

tomasa, am pus eu in alta punga:)
patricia, doamna e de incredere, e foarte rapida, ia cam 4-500 de mii pt un apartament mare cu 3 camere dar e ori curatenie ori calcat. Adica daca le vrei pe amandoua o data tre sa-i dai mai mult.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Tomasa, asa este...chiar vorbeam pe aici ca ma simt in siguranta stiindu-l pe el acasa si ce greu mi-ar fi fost daca trebuia sa caut din timp pe cineva. Succes la vaccin!
Ma gindesc la fetele care si-au dus puii de acasa, ce greu trebuie sa le fie...nu as vrea sa fiu in pielea lor.

Anda, multumesc. chiar m-ar interesa. dar d-na respectiva vine in orice parte de oras? eu stau la teiul doamnei. Am o tona de calcat deocamdata.

Mergi la inceput