Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, nu merge site-ul cu retelele. Help..

Fetelor, in legatura cu slabitul, la mine merge regimul mancatului aiurea, adica, dimineata nu mananc nimic( asa m-am obisnuit de ani de zile), doar cafeaua nelipsita ( sunt dependenta de cafea), iar apoi mananc cam ce vreau, dar fara paine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Au iesit 3 linguri mari de branza din 250 ml lapte Dorna rosu.
Asa da, e destul de convenabil. Am gustat si eu, e foarte buna.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Buna ziua mamici...
Am aparut si eu putin pe-aici...si incerc sa pun cateva fotografii recente in albumul meu de pe websots,dar nu ma prea pricep. HELP ME!

Coca si dragalasa Teodora (6 luni si 2 saptamani) http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabiu, o sa-ti spun asa pe scurt si cat mai simplu doar chestiile care sunt mai importante si cu efect imediat: in prima faza nu ai voie paine, cartof, mazare, fasole, orez, paste si in general tot ce ti se pare tie ca aduce a fainos/amidon etc. Nu ai voie nici mamaliga sau porumb, iar sfecla de zahar o papi coapta sau fiarta doar singura, nu alaturi de fripturi. Tot ce ar putea contine faina devine un dusman si la fel zaharul sau mierea. In afara de asta si f. important nu adaugi faina in sosuri sau mancare (asta e normal ca doar am zis ca fainosul e dusmanul) si nici delicat, Knorr in mancare si nu bei nici un strop de alcool. Nu papi dulciuri, doar fructe. Mai e o regula imp. care spune ca fructele se consuma numai inainte de masa cu cel putin 1/2 ora si doar cu 3 ore dupa o masa ca sa se fi digerat mancarea. In rest nu prea ai restrictii si chiar slabesti daca respecti doar ce ti-am spus mai sus. Dimineata poti manca omlete bune (fara paine din pacate) si oua de orice fel, cascaval, smantana, iaurt, mezeluri, la pranz orice fel de fripturi (chiar si prajite) cu salata, peste, etc. Sear poti manca iaurt cu fructe sau fara, o salata, fructe, sau chiar friptura la gratar daca simti nev. de ceva mai consistent. Prietenele mele sunt in relatii excelente cu urmatoarele garnituri la friptura: telina fiarta cu putin ulei de masline, salata de varza alba, varza gatita, salata de rosii cu ardei gras si castravete, etc., salata de cruditati (telina rasa cu morcov si chiar cu putina maioneza), dovlecei, in principiu cam orice legume nu au fost enumerate mai sus gatite dupa pofta inimii. La un mom. dat iti intra in reflex ce ai si ce nu ai voie. Daca mori dupa o bucatica de paine sau niste paste sau orez sau cartof, le papi simple, chioare. Cartofii sa nu fie prajiti, doar fierti si nu garnitura la friptura sau cu altceva de origine animala. De-aia zic eu ca e un regim disociat si asta.
Pt. rezultate mai spectaculoase in prima faza poti sa papi fripturile doar la gratar sau fierte iar ouale fierte, adica sa elimini prajelile, dar merge si asa, doar ca putin mai incet. In orice caz in regimul asta dusmanul nu il constituie uleiul sau grasimile si fainoasele si zaharul. Sper sa-ti fie de folos. Eu cred ca daca esti om normal, nu ca mine care mananc toata ziua nu e greu de tinut.
V.Erica am multe cunostinte si prietene care-l tin, unele doar asa de mentinere ca sunt slabe dupa parerea mea. Au slabit si 20 de kg. cu el. Ma rog, cele care au de unde ca e si lume nebuna care tine regim doar de fitze sau ca sa se afle in treaba. Iar astea nu mai prea au ce sa dea jos asa ca slabesc mai putin. Stii si tu cum e, o vezi pe cate una de 45 kg. si se plange ca ce s-a ingrasat!!! probabil ca sa i se spuna cat de bine arata.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Tomasa, multumim pt info.
Si eu tot 20 kg as vrea sa slabesc ca sa ajung exact ca inainte de a ramane insarcinata cu Ruxi si cu Eric (57 kg/167 cm). La primul copil mi-am revenit f. repede la dimensiunile initiale. Cand Eric avea 6 luni, eu aveam 57 kg ca inainnte de sarcina. Am o gramada de binevoitoare pe langa mine care `ma incurajeaza` in genul `draga, dupa al 2lea bb, n-ai sa mai pupi tu forma dinainte`, dar pe mine tocmai asta ma incranceneaza mai tare... Dar sunt constienta ca nu-mi va fi usor, s-au mai adaugat si niste ani, cu toata bunavointa mea, de gimastica nu prea am timp acasa, darmite sa mai ajung si la sala (bine, un pic tot fac, dar nu cat mi-as dori)... De-aia mi-am propus 9 zile de disociat (ca sa dau repede jos niste kile), apoi trec si eu pe Monti...
In alta ordine de idei, eu sunt tare suparata cu ploile astea ca mi-a ajuns apa la intrerupatorul de la baie. Stau la 4/4, terasa e refacuta de vreo 3 ani, insa a ramas o pb pe la gura de aerisire, pe care am tot reclamat-o administratorei de vreo 3 ori si m-a tot amanat. Acum nu dau de ea, cica ar fi la tara si mi-e poa` sa-mi faca poc oricand... Individa asta isi ia salariul degeaba, ca nu misca un deget dc nu-i `iese` si ei ceva, am auzit c-ar vrea s-o repare iar TOATA TERASA.

Am vb cu mama si la Draganesti este este iar inundat centrul. Trec doar masinile mari, tractoarele.
Meeegggggggg, Bestutzzzzzzzzzaaaaaaa iar stam cu sufletu` la gura sa aflam vesti de la ai nostri.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

dragele mele, eu asa m-am ingrasat de cand nu mai alaptezzz.....Voi nu?

Coca si dragalasa Teodora (6 luni si 2 saptamani) http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Tomasa, ti-am vazut odorul. Chiar e minunat!

Cocolino, vazut toate alea ale lui `Bibicu`... Da` unde-i Bibicu`?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, asa este...dar, nu am avut incotro.
Mi-este destul de greu sa ma adaptez, mi-e dor de ea, ieri ce sa mai spun...a fost oribil, un sentiment de nostalgie, ca trece prea repede timpul, astea 6 luni in care am stat acasa mi se par deja ca un vis lasat in urma....

Kita....nici mie. o sa iti dau, dar cu ploile astea...sa speram ca vor trece.

Oana, sa dea D-zeu sa iei cea mai inteleapta decizie. Eu nu iti pot spune sa faci "asa" sau "asa", tu le stii cel mai bine, ce vrei de la viata, de la viitor, pentru tine, copilul tau si familia ta. Trebuie oricum sa luati impreuna hotarirea, si dupa ce cintariti toate variantele foarte bine.

Crinuta, astia cu internetul de bloc stiu ca trag niste cabluri pe afara, nu stiu daca pun si in scara ceva. Dar s-ar putea sa aiba voie si pentru atita lucru de la admin.
Eu cu rds ...mi-au promis de data asta ca pina la mijlocul saptaminii ma rezolva. Pina acum imi spuneau ca nu se stie. Vreau sa vad. daca nu, renunt si eu la sf. lunii. sint curioasa cit imi va veniu romtelecom. Tie cam cit iti venea?

Tomasa, bine ca ai trecut cu bine de vaccin.

Voi dati suc fructe/fructe doar o data pe zi (pe la 10-11) sau si mai tirziu (de 2 ori)?
eu am facut brinza cu calciu: din 200 ml si 2 pastile mi-a iesit cam 1 lingura plina. e suficient, zic eu, si e si buna la gust.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna! Buna!

Oana, m-a intristat problema pe care o ai si parearea mea este ca daca-l iubesti pe George, ramai alaturi de el oriunde (aici sau acolo), oricat de greu ti-ar fi. Nu gasiti o cale de mijloc? Un compromis. Probabil ca voi ati analizat problema pe toate fetele, dar cred ca daca vreti, veti trece peste impasul asta si nu este neaprata nevoie sa ajungeti la despartire. Va doresc din tot sufletul sa va fie bine la toti 3.

Ixxi, am vazut pozele cu voi in parc si mi-au dat lacrimile ca de obicei cand ma uit prin albumele voastre. Vorba ta, ca ieri vormeam de piticii din burtici si uite-i acum! nu-ti vine sa crezi...

Shobo si mamicile care ati facut hemograma, ati facut-o la sfatul pediatrului, ati avut probleme? Noi avem 2 medici pediatrii si nici unul nu a pomenit de asa ceva pana acum. As fi si eu curioasa sa vad cum sta fetita mea cu analizele. Intrebare: cum le-a luat sange bebeilor? nu au plans? au stat cumintei? a mea plange la vaccin de mama focului si nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa-i ia
sange...

Voi ce suplimente de vitamine le dati copiilor? Ca? Vit C?

In alta ordine de idei si apropo de , azi e a doua zi de disociat (sunt la legume-fructe). Trebuie sa dau jos 10 kg. Sunt f hotarata ptr ca nu mai am cu ce sa ma imbrac si asta ma motiveaza foarte tare :)

Anuc si Ioana (6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am pus poze de la mare si de la primele mese! Sper sa mearga ca am vrut sa fac link-uri smechere.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput