Cu dragoste,din IASI (15)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
quote:
Originally posted by acvi
Fetelor,vars o halba de berepe tastatura
sa sarbatoresc cu voi:AM LUAT EXAMENUL DE CONDUCEREEEEEE!!!!
Dupa lupte seculare am reusit si eu scap de dosarul de la scoala de soferi(nu stiu de ce dar de fiecare data mi-l dadeau inapoi)
Abia astept marea destrabalare!!!
Ma duc sa ma alcoolizez,dar am vrut sa impart si cu voi aceasta bucurie!!
Pupici!!
Gabi,proaspata soferitza!!!
Bravo, felicitari! Plizzz sopteste si mie ce ti-a cazut la testul de la sala? Intrebari din renumita carte galbena?
In august SPER sa dau si io examenul.
(nu uita sa ne dai de baut he he he
![](icon_smile_big.gif)
Adela
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Gabi, felicitari! Sa inteleg ca ma deplasez cu tramvaiul cand vin in Iasi?. Bravo tie, ai scapat!
ghinetz, nu stiu ce examen ai dat dar stiu cum e, asa ca felicitari din toata inima! O sa fie bine, ai sa vezi.
ella, o sa venim in august, punem de o intalnire mare atunci, si cu Adeluta si Raluca, daca o fi in Iasi. Dau eu de stire, numai sa ma vad ajunsa ca am un stres cu drumul... de plozi e vb, ca-mi fac capul patrat pana la destinatie... Intre timp a crescut si piticul si e un smecher si cu niste figuri...
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
Cristina de-abia astept sa ne vedem. Io is aici si mai am de staaaat.
pupici,
Adela
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Felicitari Gabi!
Felicitari Oana!
Gabi ,zi aici tot ce-ai facut la examen,intrebari,traseu,tot...
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Fetele cu scoala de soferi, este o carte albastra care mie mi-a folosit enorm, numai cu teste, da` i-am uitat autorul, daca-mi amintesc va zic...
Adela, inseamna ca io n-am ce cauta acolo, in Pub25
Cristina, de mult tot vroiam sa te intreb daca mai veniti anul asta in tara...
Carmen,Ilinca
&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ralucami spune:
Vin si eu cu o veste buna pt familia mea: astazi a luat si frate-meu carnetul. In sfarsit, ca era a 3-a oara cand incerca!!
Adela cica intrebarile sunt din cartea aia galbena, groasa. Dar am inteles ca i-au picat vreo 2 intrebari cu raspunsuri multiple si a avut si o intrebare cu nici un raspuns valabil. Lui cica i s-a parut aiurea sala. Traseul a fost usurel. Spor la impachetari!
Cristina eu iar nu am bafta sa ma vad la o intalneala cu tine Si asta pt ca pe data de 30 iulie mi-am facut rezervarile. Chiar astazi m-am dus si am platit si biletele( Dumnezeule ce s-au scumpit!
)
Aa! intrebare: unde pe Pub 25? In ce zona?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mia_tincu@yahoo.com spune:
Buna ziua, fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in gasca, ca doar sint ieseanca de-a voastra!
V-am descoperit cautind un pediatru bun (nu c-as fi avut nevoie, dar am trecut in agenda cu sfaturi utile si solutii de urgenta).
V-am citit pe sarite, dar i-mi sinteti tare dragi, si as vrea sa va cunosc, asa ca daca va hotariti la "cuconiada"...
Noi avem un bb de 6,5 luni, si nu pre mai am timp de"computator"(il vad mai mult cind il sterg de praf!!!), ca eu mi-s si mama, si bona, si sotie, si fata in casa...asa ca timpul meu liber e...NU E!CINE STIE CUNOASTE!
Deocamdata va pup, nu stiu cit de des voi intra, dar...tin aproape!
acvi spune:
Felicitari ,Oana!!!
Multumesc fetelor,imi sinteti tare dragi.
Raluca,scuze dar aseara am avut probleme cu niste pahare de bere..asa ca nu am mai intrat pe net,oricum FELICITARI fratelui tau!!!!Multi km ,fara evenimente!!!
Cristina,nu-i nevoie sa mergi cu tramvaiul,ca eu voi circula numai prin zonele obscure
ale orasului...nu ma ambalez eu la centru
...pe acolo numai cu tramvaiul.
Pt fetele interesate..testele sint usurele (eu am facut 25 pct.)95%au fost din cartea galbena..sa va spun ca duminica am facut odata testele din cartea galbena ..si atit.La traseu,l-am rugat pe Doamne Doamne sa nu cad cu Minea..care m-a picat ultima data..e dornic de afirmare...si pica la greu.Am cazut cu Simion un tip super dulce(daca mi-a dat carnetul...il laud
),s-a plecat de la Sala Sporturilor...eu am mers din parcare la hotel Moldova pina in parcarea de la universitatea Petre Andrei(vis-a-vis de WTC)...m-a pus sa fac o parcare cu spatele si gataaaaa(parcarile m-au omorit pina acum de aia va recomand cu caldura sa exersati parcarile inainte de examen).Am avut mari emotii ca nu fusesem niciodata pe traseul asta si era aglomerat..am prins toate trecerile de pietoni pline...dar a trecut.Aseara deja am avut cosmaruri ca trebuia sa mut masina din fata blocului singura ..si nu aveam curaj
.
Pupici!!!
Gabi.
Elena I. spune:
felicitari Gabi! e o veste minunata! sa conduci mult si bine si sa nu ai parte de accidente never! ce bine imi pare ca nu ai renuntat!
felicitari, Oana! ai avut examen de titularizare? unde au mai scos posturi?- in ultima vreme, tare putine posturi au fost. la noi, la germana, din 2001 nu a mai iesit nimic pt. concurs, desi ore sint in oras.
Veve, sa-mi spui neaparat daca si-a facut efect Elidel-ul. eu is disperata, nu stiu cu ce sa tratez dermatita Ericai si refuz sa bag cortizon in copil!!!
noi am fost putin bolnavi, de-aia n-am dat nici un semn.
Adela, unde e pub25? de la ce ora sa inceapa destrabalarea?
Adriana, inclin sa cred ca Ilinca vine de la Ileana, dar poate ca gresesc.
in orice caz, (Elena) I. vine de la Ilie si dam de baut virtual.
o zi buna tuturor!
GabrielaG spune:
La multi ani Elena (virtual, de sfantul Ilie).
Pub 25 e fostul Ecstasy, in Tudor, doar ca am eu impresia ca e la etaj...N-am fost niciodata, dar stiu ca asa se vede din strada. Deci la desdrabalare cu noi...yeees.
Carmen, ziceai ca ai sub 25 ani si nu te primesc? Zici ca vii insotita cu mama(eu) si sa vezi ca nu se mai comenteaza...sac.
Adela, eu zic sa faci rezervaruile, doar sa ne transmiti ora, ca sa lasam copilasii in siguranta.
Fetelor, stiti cumva despre un subiect postat demult, in care era un calendar si in functie de luna si anul in care se naste copilul stii daca e baiat sau fata. Stiu ca am vazut acum cativa ani subiectul si s-a potrivit pt amandoi baietii mei.
Oana, felicitari si multa bafta la repartitii!
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii