Mamici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- nu vazusem dar nu am citit inca, banuiesc despre ce e vb, dar e in bulk si nu ma lasa sotul sa-l cites pana nu vede el daca are virusi! Multumesc mult! Scuze!

Mamini- este exact ceea ce simt si eu! Mi-as dori sa putem lega prietenii durabile aici macar pe DC daca altfel nu se poate! Chiar ca pare cea mai tare "adunatura" de "burtoase". Am mai intrat si eu la alte subiecte si se cam cearta fetele pe acolo!

Kulta- imi doresc sa ajung in 39 daca e sa ma intrebi pe mine! Multi pt incurajare! Cum sange?????????? Pai si nu te-ai dus la dr??????? Ce ti-a zis ieri la neuvola de gat?

Simona si Mario 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Andre_ea, cred ca e metalic blue sau asa ceva ... Intensitate nu mai stiu ... 2 parca ...

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 35+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta,pasare de noapte, chiar, vorba Simonei, ce ti-a zis cu gitul ieri?
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, ce face Eva? e nerabdatoare sa vina bebe? ce zice? sora-mii (avea 4 ani cind m-am nascut eu) ii tot spusesera ca o sa ii aduca un bebe, sa aiba cu cine se juca etc si cind m-a vazut cind m-au adus de la maternitate m-a studiat cu atentie, a vazut ea ca nu fac nimic, dorm, papa, kk si nici nu are voie sa ma ia in brate, sa faca nimic, a fost cam dezamagita si i-a spus bunica-mii:"hm, mai bine imi cumparau o papusa!" dupa care a incercat sa o convinga pe maica-mea sa ii dea ei paturica mea noua,si sa o iau eu pe a ei veche, "ca eu sunt mica si nu stiu".si apoi m-a acceptat si ma iubea si era pe post de bebe monitor-o striga pe maica-mea prin curte: "hai, draga, ca s-a pisat copilul!". Eva ta e mai mare, probabil si mai usor se va adapta si te va ajuta...
M34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Frumoase pozele cu Bondarelul!
Iar Albinutza nu vi se pare ca doar a asistat la nastere, asa vioaie e? Eu cred ca de fapt l-a teleportat pe bondarel din burtica! As vrea si eu sa fiu asa vioaie dupa nastere, dar la cezariana cre ca voi fi groghi...

Pupici,
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai ca va intreb de efecte in loc sa vorbim de lucruri importante.

Deci: Irina sa nu mai mananci niciodata fructe pe stomacul gol (poate doar banane), pentru ca iti cresc aciditatea in stomac. Acu' ceva timp am patit-o si eu exact ca tine, dar exact. Eu una ma tratez cu mancare: paine, biscuiti, cartofi, ceva care sa absoarba aciditatea. Nu prea sunt adepta medicamentelor, ca tot de la ele m-am "defectat".

Kulta, si eu am patit asa acum aproape 2 sapt. Nu mai mult de 3 picaturi. Dr. mi-a zis ca "mi se pregateste ceva", dar ca spera sa mai stam 1 sapt. si jum. Si am stat. Cred ca el stia ca nu e pe aproape deznodamantul. Oricum eu zic sa fi cumintica, desi stiu eu ca te agiti mult orice ti s-ar recomanda.

Ieri am mers cam mult pe jos si cu niste sacose mai grele, ca de: "tara mea-i un santier" si nu mai circula jumate din tramvaiele din Buc., asa ca spre seara am fost cam obosita si am avut contractii nedureroase.
Dar de astazi stau acasa! Sper sa nu vina bb zilele astea, ca eu sper sa ma odihnesc inainte.
Tati ne lasa in we singuri (cu mama) si merge sa se distreze in delta. Daca nastem fara el, nu-l mai primim in casa. Ce rea sunt!
As fi vrut si eu curatenie, ca mai avem de aranjat una-alta, mutat mobila si montat patut, da' acu' mi-e frica sa o mai fac. Daca ma apuca sa nasc?

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta, vad ca esti pusa pe poante azi. Pai iti sade bine cu noua denumire si asa cam bantui de ceva timp singurica pe aici serile

Gabi, iti multumim ca ne-ai dat de vestea despre Dede.

Anis, sa stii ca si eu m-am gandit la Bebestrumfitza ca ne-a spus Monica de ea, dar nu mai tin nici eu minte cand urma sa nasca. Sa le ajute Dumnezeu sa fie bine amandoi!

Irinuca, ce iti mai face burta? Cum te mai simti?

Pupici,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ha-ha-ha, nici eu nu mai vreau sa montez patutul! Ca sa nu ma fac vecina de pat cu Albinutza, ca si eu tot la Pantelimon nasc, nu de alta, dar trebe sa mai creasca gogoshica. I-am zis Albinutzei ca daca mai sta putin si naste in jur de 20 iulie, ma bag sa fim vecine, dar mai devreme n-as vrea. Si vaz ca nu m-a asteptat!

Pupici,
Cati si Alexia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, readuc in discutie un subiect mai vechi: dopul gelatinos. Zic eu ca daca ii zice gelatinos, e pt. ca se intinde ca si gelatina, nu? Nu e doar o solutie vascoasa.

Off, cand intreba Oana_C, ii spuneam convinsa ca e dopul (si a si fost), dar la mine nu mai stiu sa identific.
Parca totusi sa zic ca nu e.

Andy si 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ai dreptate Cati, si eu ma uit ce fata senina si vesela are noastra, vorba ta parca nici nu a nascut ea.
De abia astept sa revina acasa cu bondarelul ei si sa ne povesteasca tot!

Emaaimee, te asteptam sa ne spui povestea cu placenta si cu sotul!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 36+

Fotografii

Mergi la inceput