Mamici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 11

mamini spune:
mamini spune:
 Kulta, chiar deloc nu ne plictisesti , dimpotriva...
, dimpotriva...
Anda, da, asa e faza cu hormonii, eu rid acuma, dar era un mare chin mai ales pt ea saraca, suferea ingrozitor ca "nu-si gasea puii"- adica tricourile lui barbatu-meu, de ex sau jucariile de plus ale cumnata-mii, dar trebuiau luate si pitite, fiindca facea lapte in continuare si le pazea, era f agresiva. cind am venit cu catelusa lup acasa ( Alma)-era cit o palma, plina de viermi si pureci si tragea sa moara, Kitty numai i-a simtit mirosul si innebunise-nu am lasat-o sa o atinga, ca sa nu ia si ea paraziti. cind Alma a fost deparazitata si a depasit perioada critica, a fost "infiata" de Kitty care aducea mincare pina la botul Almei si ii dadea sa manince- mamoasa rau de tot. acum sunt amindoua imense,latra in tandem si mai avem si 3 maidanezi. si doua mitze-una birmaneza si una maidaneza. si la ai mei acasa un porc de Guineea. cind eram in Ro aveam si pesti si testoase(5, la un moment dat), acum nici macar o planta n-am( mi-au murit toate ).
).
mi-e dor de acasa clar...nu mai termin de povestit...
M

anis spune:
anis spune:
 Mi-am adus aminte..acum cateva zile Monica_elena, ne zicea ca bebestrumfitza....e programata pt cezariana ,zilele astea..Stie cineva de ea?? 

AniS  si bebelina mea dulce 35+
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

KULTA spune:
KULTA spune:
 N-a observat nimeni, nik? Mi-am cumparat un titlu . Ce ziceti, mi se potriveste?
. Ce ziceti, mi se potriveste?
K33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Off, greu va mai prinde omu' din urma. Data viitoare sigur imi iau sa notez cui sa raspund, ca uit tot. Azi am preferat sa imi iau mancare in fata calculatorului.
Andreea si Oana, imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat cu puitutii vostrii. Impresionante povesti! Ma bucur ca sunt bine acum. 

FELICITARI NOILOR MAMICI: ORCA, PISI_ELLA SI ALBINUZZA! Multa sanatate puiutilor mici si voua refacere rapida!
FELICITARI NOILOR MAMICI: ORCA, PISI_ELLA SI ALBINUZZA! Multa sanatate puiutilor mici si voua refacere rapida! 
Orca ne bucuram ca ai gasit timp sa ne anunti si pe noi si te mai asteptam cu vesti despre bb.
Emmaaime inca o data felicitari pentru bb Oana! Sper ca te simti mai bine cu sanii. Te asteptam cu povesti despre nastere si despre Oana mica. , super nasterea ta! Ne bucuram ca sunteti bine cu totii si va asteptam acasa.
, super nasterea ta! Ne bucuram ca sunteti bine cu totii si va asteptam acasa.
Andy si  36+
 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

KULTA spune:
KULTA spune:
 IAR:
Intrebare la Radio Erevan:
-Zebrele sunt negre cu dungi albe, sau albe cu dungi negre?
-Da.
Un ascultator sovietic intreaba Radio Erevan, unde si cand a fost inventat step-ul.
Radio Erevan raspunde:
Stepul a fost inventat in Uniunea Sovietica si a fost pentru prima data folosit in familia lui Stepan Stepanov Stepanivici care avea zece copii si o singura olita de noapte.
intrebare la Radio Erevan:
-M-am maritat cu un vaduv, iar el nu conteneste sa-mi vorbeasca de fosta lui sotie. Ce sa fac?
-Vorbiti-i despre viitorul dvs. sot.
Intrebare la Radio Erevan:
-Ce este un celibatar?
-Un om care a pierdut ocazia de a face nefericita o femeie.
k33+
Poze cu noi

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Anis, tu ce Glow ai? Ce culoare si ce intensitate?
Gabirus, tu?
Andy si  36+
 36+

anis spune:
anis spune:
 Andre_ea...eu una nu mai tin minte ...[:D[ neuronii astia lipsa 

AniS  si bebelina mea dulce 35+
si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Kulta, si tu ai glow. Ce fel?
Am facut si eu rost de puncte sa-mi cumpar unul, da' nu stiu ce. Cum nu exista preview, mi-e teama sa nu ma aleg cu ceva urat. Asa ca spuneti-mi si mie voi ce aveti? Multumesc!
Andy si  36+
 36+

KULTA spune:
KULTA spune:
 Eu am la fel ca a lui Gabirus . Imi pare rau, dar nu mai tin minte.
. Imi pare rau, dar nu mai tin minte.
Mamini, se potriveste, nu? 

k33+
Poze cu noi