Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si in parte si datorita voua am reusit sa ma mobilizez sa ies din pasa proasta in care eram. Bine nu mi-a trecut de tot supararea, dar oricum sunt mai bine decat acum 2 zile.Sper si eu sa fie bine dupa tratament, imi pun mari sperante in el.
Anina_n bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!!!
Cata lasa ca ai sa vezi ca o sa fie bine cu bebicul.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Gata fetele, m-am descurcat cu arhiva!Mercic pt. sfaturi!
Andicu, ma bucur ca te simti mai bine si ca incepi sa iti revii! Fii puternica si nu iti pierde speranta! Doamne-Doamne te va ajuta!
Catrinel, tu esti o draguta ca ai ganduri asa frumoase despre mine!Eu asa sunt :imi place si simt nevoia sa fiu alaturi intotdeauna de oamenii care au probleme mai mult sau mai putin grave! De regula, reusesc sa ii fac optimisti pe cei de langa mine, cu mine insa dau mereu gres:sincera sa fiu mi-au cam pierit toate resursele de a mai spera la !
Sunt cam trista de cateva zile , dar nu vreau sa va indispun deloc!
Voi imi aduceti multa bucurie si de aceea va pupicesc pe toate, toate
.........si
- sunt de ajuns? Sau mai pun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Liliana, 7 zile au durat petele, iar a 8-a zi s-a instalat noul CM, exact in ziua 28-a, ca un ceasornic de 4 luni incoace. Sper ca la tine sa fie bb si nu CM !
Catrinel, Dana si Liliana, sa treceti la gravidute cat mai repede posibil!
Un weekend cat mai frumos, fetelor ! Pe luni !

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess.... Incearca sa nu fi trista… usor de zis, stiu, dar nu-ti pierde speranta!!! S-au intimplat atitea, si va fi si la tine bine, sunt convinsa… Poate ai nevoie de putina vacanta? Incearca sa nu te mai gindesti la asta, fa ceva ce-ti place, du-te in locuri frumoase, sau pur si simplu, uita-te un film frumos cu iubi al tau si cu o punga de popcorn in fatza. Esti o persoana tare generoasa, se vede clar, e timpul sa ai grija si de tine. Ce-ar fi sa mergi prin oras sa-ti iei ceva FRUMOS-FRUMOS? Te pup cu drag

Weekend placut la toate fetele frumoase si foarte curind gravidoase

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Anina, bine ai venit printre noi si bafta pentru bebe nr2. Eu incerc de abia la bebe nr1 si luni voi face un test de sarcina.

Intr-adevar, si eu am de obicei spotting inainte de invazie; ciudat, luna asta nu a aparut nici macar o picatura, in schimb am ceva mucus creamy. O fi de bine? Fetele care sunt gravidute ma pot ajuta?

MRL, poate este de bine ca s-a amanat plecarea; eu de obicei cred in semne, si acesta pare un semn. Iar atitudinea optimista nu face decat sa ajute; atat doar, este bine sa iti pastrezi o "portita de scapare" din butoiul cu melancolie, daca e sa nu fie luna asta(parca zic pentru mine, nu pentru tine)

Mishulina, iti tinem pumnii pentru saptamana urmatoare.
Andicu si Dana, inca putina rabdare; in curand va rasari soarele si pe strada voastra.

Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana mica, dc te ajuta, eu cand am ramas nu am avut nici pete si nici mucus creamy, asa ca se poate fara simptome sa fii gravida, eu nu speram pt ca 5 teste de ovulatie au fost negative, asa ca..
Baftas afie bine!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mercic, Catrinel, asa o sa fac, poate o sa imi mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Mishulina, important este sa stiu ca nu esti trista. Nu sta incruntata sa nu faci riduri. Hai zambeste sau razi in hohote ca face bine la apetit. Princess, este valabil si pentru tine. Cate un special pentru voi. Mishulina, o sa ma gandesc la tine we asta si chiar daca s-a anuntat ploaie pentru mine tot soare o sa fie.
Anina, multumesc frumos pentru raspuns. M-am uitat pe pozele tale si ai o fetita frumusica foc. Imi place gropita ei din barbita, o sa fie iubareata foc. Poza cu coafura la baie este bestiala. Iar cea cu papusile aliniate in pat la somnic este haioasa rau dar ce sa spun de faza cu aspiratorul in care printesa ta mica este foarte atenta la ceea ce face. Poza in care sunteti voi amandoua una lipita de cealalta mi-a placut foarte mult. Sunteti frumoase amandoua. Sa fie sanatoasa si norocoasa iar mami sa ii faca o surioara sau un fratior cat mai repede. Va pup dulce pe amandoua.
Adriana mica si dulcica, sper ca luni sa treci in tabara gravidutelor. Noi suntem inca optimisti amandoi (io cu sotu) si mereu ne-am lasa o mica "potita de scapare" .
Fetelor, va doresc un we cat mai frumos, productiv si distrativ. Eu una am sa las balta toate gandurile mele, toate petele mele si in cateva minute ies pe usa catre distractie. Cred ca in we o sa dansez ca ma cam mananca talpile. Trebuie sa topai. Fetelor va pup pe toate si DISTRATIE la MAXIM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Liliana drum bun si vreme frumoasa! Te asteptam cu vesti bune si o raza de soare de la mare...sau daca nu,cu forte proaspete pentru analiza de la inceputul saptamanii...
Cat despre mine am sa evit sa fac riduri ...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

MirelaV, ma tem ca ai inteles perfect.
Andicu si Alexia, va multumesc pentru gandurile voastre, aveti si voi destule probleme si totusi va faceti griji si pentru alde ca mine.
Iepurila, si tie, sa sti c-o rezolv pentru ca voi lupta pana la capat. Am gasit aici pe forum sustinerea de care aveam nevoie si mai ales o prietena minunata.
Mishulina, draga mea nu stiu cum sa exprim in cuvinte tot ce am in suflet pentru tine. Asa o inima mare ca a ta merita ce-i mai bun de la viata. Tot ce-ti doresc e sa-ti vezi visul cu ochii.
Anina, bine ai venit!
Un pentru toate fetele.

Mergi la inceput