Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ina, intr-adevar, ultima saptamana este cea mai grea perioada si care ai vrea sa treaca si cel mai repede. La fel ca si prima sapt., de altfel. Dar aici, cu fetele, iti trece mai usor si mai repede.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Multumesc fetelor,asa am de gand si sa fac:sa stau cu voi pe aici.Dar sunt hotarata:fara teste (pana luni),fara smiorcaieli,fara depresii...Sunt curioasa daca oi putea sa ma tin de "plan"...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Mishulina, si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Bravo andicu, e o solutie excelenta!!! Sa vezi ca o sa te simti mult mai bine!

Princess, multumesc, abia astept sa treaca perioada – io ma tzin cu Mishu de mina, si io-s la a 6-a zi dupa Pregnyl, ca ea!!! Ce-ti ziceam io, Mishule…

Oricum, Princess, si io saream ca arsa cind auzeam ca cineva are o boala cu simptome cum aveam si io din intimplare… evident ca nu era nimica. Dar in perioada asta, asa suntem noi, mai panicarde. Stai linistita.

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Am deschis capitolul 44:
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16" target="_blank">Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 44

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17
abia astept sa treaca perioada – io ma tzin cu Mishu de mina, si io-s la a 6-a zi dupa Pregnyl, ca ea!!! Ce-ti ziceam io, Mishule…

"After all, tomorrow is another day!!"

Catrinel chiar ma intrebam de dimineata...aveam o presimtire cum ca am fi in aceeasi zi dar nu mai stiam sigur...E clar,ne tinem de manuta ca mie taaareee imi mai tremura . Da' de ce vrei tu sa te intepi pe miercur? Nu e prea devreme?

Ilenya multumesc ptr. ,uite si de la mine
Iepuricule,mi-e dor de tine!

Ina

Mergi la inceput