Endometru,ovulatie,temperaturi, monitorizari 43

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Nina sunt in ziua 20 (6 DPO si dupa Pregnyl) adica in plina perioada de asteptare ! Nu pot face altceva dacat sa stau,sa sper,sa ma rog...e cea mai tampita perioada. Si trece asa de greu......

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catalina sau vreuna din restul fetelor care-si aminteste, aveti idee cu ce doctor a facut Catalina inseminarea? am o amica disperata si la a4a insmeinare,careia nu i-a venit sa creada ca se pot intampla si minuni!drept ptr care vrea sa afle la ce medic a reusit performanta.Va multumesc.

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pup toate fetele si va doresc o saptamana excelenta!
Vad ca la capitolul noi gravidutze lucrati intens, nu gluma!
DANANITA , felicitari si sa-ti traiasca ! Doamne- Doamne sa va ajute si sa fie bine pt. toata lumea! La multi ani pt. ziua ta ! Cred ca un cadou mai frumos decat BEBE nu puteai sa primesti! ... Si nu uita sa ne iei si pe noi dupa tine cat mai repede!
Cata, ti-am vazut samburelul si este nemaipomenit , o minune! Sa-ti traiasca!
Catrinel, ma bucur ca esti optimista, astept cu nerabdare vestea cea mare si de la tine , ca vad ca pe aici e "teren favorabil" gravidutzelor! Te pupic si iti tin pumnii!
Andicu,cum te mai simti? Pupic si tie si ai grija de tine!
Hai ma Mishulica ca m-ai pus iar pe ganduri cu ce ai scris despre pacostea asta de endometrioza( eu am si dureri la ciclu si cam multicel!), dar nici nu vreau sa-mi inchipui ca as avea sau sa fac laparo! Ma ingrozesc numai cand ma gandesc! Dr. meu nu a pus problema pana acum de endometrioza! ...
Irinuca, daca esti pe receptie :ce faci, cum te simti ?Am reusit sa-mi fac alt cont la fertility!

Acuma despre mine ... sunt in ziua 6 , iau acid folic si vit e, conform indicatiilor dr., sotziorul merge cu tratamentul inainte, iar in weekendul care tocmai a trecut ne-am relaxat si am facut o plimbarica la munte ... si cam atat!

Mergi la inceput

Andicule Catalina a facut inseminarea cu Moisa de la Giulesti desi era pacienta lui Niculescu si tratata in prealabil de Dr. Neamtu de la Parhon..Am zis bine Cata?

Ina

Mergi la inceput

Princess,esti o scumpa ca-ti amintesti de mine,merci de intrebare.
Eu sunt bine,dar nu perfect; nu stiu de ce inca am sangerari dupa 10 zile, nu abundent,dar oricum,si ceva dureri de burta ca la rushi,din cand in cand;tot astept sa scap sa pot sa merg si eu la plaja sau macar la cosmetica .M-am hotarat ca saptamana asta sa bag o cura de optimism asiduu,pompand niste bani in el,bineinteles,ca daca nu costa,nu are farmec; asa ca m-am programat la vopsit/tuns,tratament cosmetic,manechiura,tot ce trebuie;sper numai sa ma simt bine ca sa pot ajunge acolo.Si de saptamana viitoare,vreau sa intru la Silhouette,sa-mi fac o programare la o luna de tratamente anticelulitice si masaj,ca sa-mi scot si eu fata pe plaja, fara sa fac umbra soarelui.Cu banii o sa vad eu cum ma descurc,dar am promisiuni de la mama si de la sot,ca vor contribui fara sa cracneasca.Ce nu face familia pentru ca "pisicul' meu sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Mishule, merci mult de ajutor,si poate-mi urmez exemplul sau o parte din el , ca sa treaca timpul ala de asteptari mai repede si cu efect !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by princess
Hai ma Mishulica ca m-ai pus iar pe ganduri cu ce ai scris despre pacostea asta de endometrioza( eu am si dureri la ciclu si cam multicel!), dar nici nu vreau sa-mi inchipui ca as avea sau sa fac laparo! Ma ingrozesc numai cand ma gandesc! Dr. meu nu a pus problema pana acum de endometrioza! ...

Princessita sa nu aud ca te intristezi din asta! Eu nu am vrut sa sperii pe nimeni,doar i-am raspuns fetei cu putinul pe care il stiu...Din cate zici,la tine nu se pune problema asa...Citeste la linkul ala pentru ca,nu-i asa, "un om informat e un om liber"...si ai sa vezi ca (in concluzie) suntem atat de diferite,putem avea un ciclu mai dureros si abundent si sa nu facem boala sau unul cu flux normal si fara dureri si sa apara totusi....E ca o loterie...depinde de mecanismul imunitar si hormonal al fiecareia...Tu nu iti face griji prea mari ca se stie foarte bine ca imunitatea scade si pe fond de stress,ca sa nu mai spun ce dereglari hormonale apar pe fond nervos....Stai cumintica,da?

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

Mishule, merci mult de ajutor,si poate-mi urmez exemplul sau o parte din el , ca sa treaca timpul ala de asteptari mai repede si cu efect !

Andicule bravo tie,fetita! E cea mai buna "psihoterapie" pe care o puteai alege! Doamne-ajuta sa te simti mai bine cat de curand ca sa o poti urma!
Si intr-adevar ar trebui sa-ti urmez exemplul,mai ales ca stiu ca de cate ori am incercat metoda a functionat dar deocamdata eu pana pe 15 nu mai am decat 50 000 de care trag ca sa-i pot da pe un test ozone la sfarsitul saptamanii....Poate doar daca ma "salveaza" sotul si le intra lor banii mai devreme...

Ina

Mergi la inceput

Mishulina,te sustin la faza cu sotul ,oricum mai e putin pana pe 15 (si eu tot 15 astept).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Andicutzu, ma bucur nespus ca iti revii , cred ca esti un exemplu pt. noi toate! Ai grija de fata frumoasa , bucura-te de vara , de soare si de mare! Noi suntem alaturi de tine!
Mishulica, mercic , mai da-mi cate o "palmutza" asa din cand in cand ca tare bine face la inimioara! Despre faptul ca stress-ul dezechilibreaza hormonii si intreg organismul , crede-ma ca sunt patita: am avut acum vreo trei ani o hemoragie (prin ziua 17-18) care nu se mai oprea , cauzata de o lunga perioada de stress! Din pacate pt. mine am dat peste un "istetz" de dr. la urgente care a rezolvat totul printr-un chiuretaj( si acum ma intreb ce o fi chiuretat?)... De atunci am mai "evoluat" si eu un picutz!

Mergi la inceput