Ce parfum folosim ?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ratusca1977 spune:
Light Blue - Dolce&Gabbana imi place la nebunie, cred ca mi se potriveste cel mai bine.
http://compage.totalnet.ro/edy/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Fetelor revin si rectific, nu am folosit Chanel, ci DUNE de la Christian Dior, mirositi-l o sa va placa si merge si de zi si de noapte,mai toti ma intreaba cand ma dau cum il cheama, desi e de ceva ani pe piatza se mentine bine.
Sa aveti o zi speciala, ca e ziua voastra!
Denisa11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
Light Blue - Dolce&Gabbana imi place la nebunie, cred ca mi se potriveste cel mai bine.
http://compage.totalnet.ro/edy/
MI TU!
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
pisu_miau spune:
hmmmm...Dune e foarte misto, al meu s-a indragostit de mine pe cand purtam dune, insa il consider mai mult un parfum asa de ocazii speciale, eu una daca il port cand sunt la examen nu reusesc sa ma concentrez prea bine pentru ca are un miros cam puternic si pe mine ma "invadeaza"...
quote:
Originally posted by Denisam
Fetelor revin si rectific, nu am folosit Chanel, ci DUNE de la Christian Dior, mirositi-l o sa va placa si merge si de zi si de noapte,mai toti ma intreaba cand ma dau cum il cheama, desi e de ceva ani pe piatza se mentine bine.
Sa aveti o zi speciala, ca e ziua voastra!
Denisa11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
![](inlove.gif)
Pisu_Miau
Iael spune:
Pisu_miau ai dreptate. Atunci cand folosesc crema de corp se mentine mai bine .Eu am pielea uscata si am problema asta cu toate parfumurile.
Mi-ar trebui un parfum putin mai "gras" sau sa dau inainte cu crema , insa nu prea suport crema .
ellamiss spune:
si eu ma dau tot cu LIGHT BLUE - DOLCE & GABBANA.Are un miros placut , de vara si persista.De 1 an ma dau cu acest parfum si pot sa spun ca sunt multumita de el.
Nunta noastra
badjoke spune:
Imi dau si eu cu parerea.
Mirosul unui parfum nu este asimilat la fel de toate persoanele.
Eu am o slabiciune pentru Givenchy~Hot Couture. Este un parfum tare pe care-l folosesc seara la diferite ocazii.
-Dolce&Gabbana ~ light blue il folosesc cand ma imbrac sport;
-alte parfumuri care-mi plac:Eau de Krizia, Wish-Chopard, Poeme-Lancome dar ma feresc sa imbrac lucruri de culoare alba ca pateaza, Tresor-Lancome
Nu-mi plac urmatoarele parfumuri: Ysatis-Givanchy; O-de Lancome si Roma-Laura Biagiotti care stau in dulap si poate le-o veni si lor randul candva.
Sotului meu ii place in special Fahrenheit-Dior, urmat de Bvlgari cel din sticluta transparenta, Ultraviolet man-Paco Rabanne, Cerruti Image...si lista poate continua.
Acqua di Gio pentru barbati nu pastreaza mirosul toata ziua.
Mai vreau sa cumpar, pentru mine, niste parfumuri tari si nu mai stiu de care marca. Dati-mi niste idei.
Va
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
kriss79 spune:
La nunta m-am parfumat cu christian dior-dolce vita. Este unul din primele mele parfumuri si a ramas si pana acum preferatul meu. Altele super care imi plac>c.dior-tendre poison,Blvulgari-notte, c.dior-j`adore, dolce&gabbana-light blue. Sotului meu ii plac cele de la Armani.
http://yahoo.photos.com/darbyshaw79
pisu_miau spune:
Kriss79, casa de piatra si tot ce iti doresti! Multa fericire alaturi de sotul tau! Ti-am vazut pozele, ai fost o miresica superba, mi-au placut mult si lumanarile...foarte finute din pctul meu de vedere
Pisu_Miau