Constanta la apel(41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bey sinzi , da cine e colegul lui David de "joaca"...cel din ultimele poze??!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Sar'na pentru urari, sunteti toate foarte dragute (dar asta stiati deja ). Am fi venit si noi la petrecerile de piticuti, dar Tibi e cam mare... Oricum distractie placuta!
Tania, la cate "urari de bine" i-am facut individului de deasupra noastra... nu cred ca imi accepta Sefu' cel mare nici o sfestanie ...

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna ziua, fetelor.am fost si eu cu razvan azi la plaja ca se trezise de la 6.30 si ne-a luat tati si la 8 eram acolo.i-a placut enorm.am facut si poze dar nu am apucat sa le pun.
distractie placuta maine, fetelor!

albumul meu
poze noi
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si noi ne-am intors de la gratar/plaja
eu prajita bine, alex a stat bine mersi la umbra umbrelei care statea sub o alta umbrela de frica sa nu o prinda cumva soarele ca ea e prea alba si ca sa dau cu crema mi se pare totusi prea mica.
nu stiu cum se face dar alex e plina de nisip si vad ca nu zice nimik. si se pare ca ei chiar a i-a placut.
noroc cu avem cine sa ne mai si care.
multumim prietenilor!

va pupam

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
cand vreti sa va amuzati intrati aici:poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am pus poze de azi de la plaja!

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna, fetelor. Eu am ramas singura, Paul a plecat la bunicii paterni pentru 2 saptamani, nici nu stiu ce sa mai fac. Greu cu copil, dar greu si fara. Deja mi-e dor de el, dar mai am de asteptat o saptamana. Cine face plaja in Mamaia, si unde anume. Ca la Modern e prea departe pentru mine.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetelor, iar am nevoie de ajutorul vostru, ca de fiecare data cand intru aici.
MA intereseaza preturile apartamentelor din Constanta zona TOMIS 3 pana la Dobrogea. Apartamente cu 3 sau 4 camere.
Si desi nu cred intreb macar, cei care locuiesc in strainatate pot lua credite la banca in Ro?
Are cineva idee de toate astea?

http://community.webshots.com/user/luithardt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna! Se vede treaba ca va distrati bine si n-aveti timp de povesti...

Noi am fost la ziua Biancai si ne-am simtit f bine. Dupa ce am plecat, Sebi a inceput sa strige Bia, Bia, Bia, desi cat timp am petrecut acolo, nici n-a bagat-o in seama, fiind foarte preocupat de jucariile ei.....
Am fost impresionata sa descopar ca Tatiana picteaza!!!! Iar tortuletul preparat de ea a fost foarte gustos! Am s-o las pe Tatiana sa va povesteasca ce a ales printesa de pe tavita dupa ce nasica i-a taiat "motul".

De abia asteptam sa ne intalnim la plaja!!! Sebi este fericitul posesor al unei barcute, de care este f mandru. Azi, cum am ajuns pe pe plaja, si-a luat barcuta si a tulit-o cu ea la apa. Nu stiu cum voi reusi sa car barcuta atunci cand nu vine si tati cu noi, dar e belea mare daca vom merge la mare fara ea!

Tania, incercati sa ajungeti pe plaja mai devreme si sa plecati cel tarziu la 11,30 de acolo, folositi si lotiune cu factor de protectie mai mare si nu veti mai avea probleme! Noua ne place crema cu fp 30 de la Avon! Cum de luni va veni si Adinutza cu copiii tot la Modern, noi vom incerca sa fim pe plaja macar de la ora 9. Sebi infuleca acolo, acasa nu vrea sa pape nimic, asa ca.... noi venim cu multa papa la noi!!! De obicei, ne asezam in stanga postului de observare al salvamarilor, chiar pe mal, caci Sebi sta oricum numai in apa.

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am intrat sa va pup pe toate...noi plecam...
Distractie placuta pana sapt viitoare!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by dady68

Ei Mav, si tu acum ....nu te baga nima' in seama?! Te bagi si singura, ca doar de-aia suntem o familie maaaaare si cu bune si cu rele...Nu ne vaitam noi aicisea care mai di care...??????

Tania, cred ca a ramas o "chestie" nelamurita intre noi, desi nu ar fi cazul. Uite, eu am avut senzatia ca ma iei peste picior cand am citit mesajul tau (sunt eu mai ...sensibila, asta e!), apoi m-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca ai dreptate: aici chiar suntem ca... in familie, iar familia o accepti asa cum o ai, si cu bune si cu rele, ca este imposibil sa fie numai cu bune!
Ca sa fie clar: nu sunt suparata pt faza cu mersul la Sanziana (si probabil ca toata lumea stie despre ce vorbesc). Atunci, chiar am avut de terminat ceva urgent, de la munca, oricum n-as fi putut ajunge, oricat m-as fi straduit!!! Dar m-a intristat (si atunci chiar in acest mod m-am exprimat!) felul in care ai pus tu problema: ca nu stii daca ai benzina, ca nu stii zona (desi ti-am expicat ca la noi se ajunge f usor, pe strada principala, pe unde merge autobuzul si alte scuze care la momentul respectiv mi s-au parut aiurea).
In fine, atunci am simtit ca nu vrei sa faci gestul respectiv pt mine. Dar, repet, de suparat nu m-am suparat, pt ca era dreptul tau sa ma refuzi si am inteles asta, ca nu-s batuta in cap!
De altfel, ulterior, ai fost destul de clara cand ai afirmat ca n-ai nici o obligatie fata de nimeni si chiar asa si este!
Deci, nu am motive de suparare si cred ca nici tu!
Noi am mai vorbit la telefon, de atunci, de multe ori, dar nu am atins subiectul acesta si poate ca ar fi trebuit?! Acum cred ca am lamurit "problema".
Aveti grija de voi sa nu va mai prajiti la soare!!!! Si muuuulti pupici, in special Bibicai!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput