Constanta la apel(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia, felicitari ptr botez!
Vic, cum pisici era apa curata la perla si la modern? bfff, ce urat!
fug ca tre sa-l scot din dulap, mai nou acolo se inchide...cred ca spion se face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

BUNA SEARA!

Gata cu plimbatul! Ne-am dus, ne-am intors de la Bucuresti.... inapoi la munci!
Suntem porumbei, cuci as spune, ca-i casa goala fara Alexia..... iar e in turneu pe litoral! Sa n-o recunoastem cat de bronzata e!
Cateva zile fara ea si vreau sa va spun ca s-au observat progresele: a venit cu cuvinte noi, cu dorinte noi, fitze!

Madalina (Figuelle) mii de km fara opriri! Sa o stapaniti sanatosi!
Cornelia, felicitari pentru crestin! Cum s-a comportat?

Va pup pe toate, sar si bb-ii vostri!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Cornelia sa va traiasca micul crestin.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.ieri mi-a fost super greata si am crezut ca am ramas gravida.am facut testul dar a iesit negativ.nu eram inca pregatita pentru un bebe, mai ales ca am tras cu razvan ca a fost mic la nastere.sotul meu era cam dezamagit, desi stie ce greu este.ma intelege ca nu sunt pregatita, dar i-ar mai fi placut o bebica chiar daca ne-ar fi fost greu.eu am fost usurata, dar parca imi transmisese starea de dezamagire.
poate mergem si noi la plaja azi ca vad ca e destul de cald afara.mai pe la 6.pe unde este apa curata in mamaia?

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
Cornelia-sa fie intr-un ceas bun.D-zeu sa-l ocroteasca!
Roxi,plaja Modern este curata si doar langa dig sunt alge. Nisipul pana la ora 10 este deja uscat.
E o zi superba de plaja.Va asteptam la plaja Modern in timpul saptamanii si ola mamamia sambata si duminica....oferta fara limitare....

Azi sper sa ne intalnim cu Narcisa , Adinutza si kinderii.
O zi minunata tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Mi-a venit si mie cupilu' acasa!
Mey, ce misto de voi fetele astea in concediu de copil ca lenevitzi toata ziulica la plaja, noi astealalte in campia muncii mergem la plaja doar in week-end...
Cornelia, pupici proaspatului crestin! Ceva poze nu ne arati?

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

buna dimineatza!
noi din pacate nu putem ajunge la modern si tare ne pare rau!
am vorbit ieri cu Simona (liris) care a venit si ea. propun o intilnire pe vineri...ce ziceti? la o cafea pe dupa-amiaza? poate la crazy....sau un loc cu terasa.
noi fugim la plimbare. pupici si distractie placuta la plaja!

Mergi la inceput

Roxi,da,da,da....dar parca sambata ar fi mai bine...fetele sunt la serviciu pana mai tarziu vinerea...dar cum hotarati voi pana la urma... Eu sunt prezenta cand vreti!

Poze IULIE!

Mergi la inceput

Tania, eu nu prea pot in week-end-uri....daca vreti voi atunci, ok, dar eu nu poci, ca-s super aglomerata.

Mergi la inceput

Lumeee, lumeee,... azi Bibi a facut prima oara la olita kk. Am pus-o vreo 2 zile sa se imprieteneasca cu ea(olita) si i-am tot repetat cand ii schimbam scutecul, ca face kk sau pipi dupa caz. Azi a inceput sa zica kk si la oha am pus-o pe olita. In timpul asta vb cu Caty pe messenger. A participat in direct la ...eveniment. Sper sa se repete cat de curand. In orice caz am facut onorul pe la toata lumea din casa cu aplaiuzele de rigoare...aplauda si ea...si apoi am facut botezul in...WC.
Roxi, eu sunt de acord cum vreti voi...nu am nimic in plan...pana acum.

Poze IULIE!

Mergi la inceput