Constanta la apel(41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

gata mi-am rezolvat si eu problemele tehnice cu netul...Am facut taraboi la RDS si m-am mutat la canal s...E much bine..Viteza ca pe autostrada...

Tardiv,da'mai bine mai tarziu, sa va urez si eu sarbatoritelor la multi ani impliniti...

Iar pentru voinicii care au luat-o din loc cat mai putine cazaturi...

Eu n-am ce sa laud...Delia face tot la fel...Doarme ziua din parti iar seara imi mananca ficatii pana adoarme de obosita ce este...De halit nu se pune problema...la greu...
Bianca -curge lenea valuri valuri pe ea...Are lecturi pe vacanta la greu da'n-ai sa vezi sa puna mana pe carti...
Iar pe draga de sot al meu il vor paste niste zile nasoale...MAine poimaine fac trei luni de la nastere si el nimic cu ajutatul... Vineri avem botezul da'sambata sigur imi va fi raude la oboseala si va trebui sa aiba grija de fete...NasolViata-i dura ...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineatza si va urez o duminica placuta!
sper ca azi sa avem parte de soare!

azi ma duc sa completez cu sormea enspe mii de hartii ptr adimtere la faculate sper sa intre unde vrea ea mai mult si mai mult.

va pupicesc

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, sa inteleg ca cele care aveti net-ul la rds-rcs nu sunteti multumite?ca eu vroiam sa fac prin ei.spuneti-mi daca nu sunteti multumite ca sa stiu.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu sunt multumita de rcs rds (mai ales ca de cand am net vad si hbo)
dar asta dupa vreau luna de telefoane zilnice si dupa ce am schimbat un modem (primul s-a prajit).
acum e totul ok.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni

Mergi la inceput

Neatza...

Nastasie eu una nu am mutltumiri de adus celor de la RDS ...La inceput probleme cu factura,apoi cu semnalul iar de viteza nu mai zic...Net inferioara celei de la Canal S...Parerea mea...Eu una mi-s patita asa ca m-am mutat...

Fetelor ma puteti ajuta cu o lamurire...As vrea sa-mi mut copilul la dr.Munteanu Eugenia...Stiti ceva despre ea? A mea dr. vad ca nici acum nu a venit la cabinet si as cam avea nevoie de dr...pediatru ...

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am intrat sa va salutam!
Mi-a venit masina, asa ca plecam la plaja!
Jone, mult succes surorii tale!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
Felicitari Madalina! S-o stapaniti sanatosi si sa nu aiba parte niciodata de nici un eveniment rutier.Pai asteptam o ocazie s-o !
Loreen! , dr. Munteanu orl-ista? banuiesc ca nu....
Si fetele mele sunt la plaja cu tati.Eu ma odihnesc la...calculator.
O zi super tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Jone , bafta surorii tale!
Mada, sa stapaniti sanatosi masinuta.
Am mai pus si noi poze noi in album, ca nu-l mai upgradasem de mult...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tania cum se simte mama ta?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Madalina sa o stapaniti sanatosi...fara evenimete ...
Vleau si eu masina noua...Am un Tico amarat din 2001 si vreau si eu un Opel corsa...Da' nu pot sa-mi iau...ca mi-am luat casa mai mare ca de' mi-a trebuit plod ....(replica lu'domnu sot)

Tania nu stiu daca sunt mai multe dr.Munteanu...Eu stiu de una care are cab.pe Soveja...Pe 26 face Delia 3 luni si eu dupa mintea mea as incepe diversificarea insa am oarece retineri din cauza varsaturilor ei frecvente...Ma tem sa nu fie prea devreme pentru ea...As fi vrut opinia unui dr,binenteles dupa o evaluare...
Am avut o sarcina tare problematica ,cu multe pastile si injectii,cu echo care-mi spuneau ca fata nu are stomac sau este prea mica conform standardelor si ma cam tem sa nu aiba copilul ceva...
Cred ca inainte de pediatru ar trebui sa ma duc la psiho

LA Bianca priveam lucrurile cu mai multa usurinta...Aveam 22 de ani si inconstienta too much...Acum parca as fi uitat cum este si la fiecare stranut daca nu cumva a racit,daca tuseste aoleu sa chem salvarea si numai tampenii de-astea...Mama disperata

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput