Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
AndreaB, felicitari, cum ai slabit?? Eu in timpul sarcinii am luat de la 57kg la 91Kg si acum am 67 kg si taaare mi-ar placea sa plec la mare si io cu citeva chile mai putin... A! Si io-s plina de muscaturi, cum o iau in brate cu isi infinge coltii in umarul meu!
Andreea, i-am pus si leustean, frunza de telina, loboda, etc. si in general ce-mi pun mie ii pun si ei, la verdeata nu exista restrictii. Pupam pe plimbareata Stefania, vaz ca-i place in Copou!!
Lia, sa va fie de bine plimbarea.. vad ca si voi aveti aceleasi probleme ca si noi, ofofof... Despre constipatie discutam ieri cu cineva care imi povestea ca la o perioada isi face clisma. Io personal o detest, singura experienta a fost in maternitate, dar aud in ultima vreme tot mai multa lume care apeleaza la asta.
Fetilii, da` chiar ati avut activitate asta noapte, iaca cum am pierdut io tuica aia a lui papadiq!!!
Si, papadique, v-ati pus deja pe treaba??? Poi, spor la treaba si sa fie cu oki, daca asta va doriti!!
Andreea lu` pupi (incep sa ma incurc in atitea Andreee), felicitari, acusica, acusica o rupe la fuga!
Acum imi explic de ce nu se misca nica pe aici in dimineata asta, ca v-ati chefuit pina tirziu!!!
Sculareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Tot vreau sa intreb ceva de citeva zile si nu mai apuc: citi copilasi au trecut la un singur somn pe zi?
Carmen,Ilinca&Ionut
ANDREEABANICA spune:
Neata!
Andreea,felicitari pentru primii pasi.
Carmen,iata-ma la apel,sa stii ca nu am facut nimic special pt kg respective,nu m-am atins de dulce,fara paine si fara mancat dupa 19,atat.
Alexia,uneori are doar un somnic de trei ore de la 13-14 pana la 16-17,iar daca doarme mai putin perioada asta,atunci mai doarme 1 ora seara afara.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
'Neata !!!
ce liniste a aici in wknd ...
o zi frumoasa va doresc si wknd placut !!!
Andreea, ma doare capul de la cat vin si tuica am baut ....faina petrecere !!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
carmenp spune:
Pai si ai dat 3 kg intr-o saptamina?? Oooo, dar ai dat bine!! Si io am inceput bine, la fel, fara piine si dulciuri, numna` ca noaptea ma infingeam in punga cu napolitane Joe cu capuccino, a lui fii-miu, ca taaaare-mi mai plac!! si de aici stagnarea
Vrea cineva moare de varza?
Carmen,Ilinca&Ionut
ANDREEABANICA spune:
Simo,cred si eu,busuioaca cu tuicomicina,las ca trece cu zama de varza.
Carmen,ce-i aia,moare de varza?
Norocu meu ca nu ma trezesc noaptea sa mananc,barbata-miu nu poate,zice ca moare de foame in somn si se duce si baga la orice ora.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-varsta ei
poze Alexia
kro spune:
ANA si ELISE
Un pentru frumusica Stefania si un pentru smecherasul Luca.
Carmen, noi suntem in perioada de trecere la un somn pe zi ( adica in unele zile doarme de doua ori, iar in altele doar o data).
AndreeaB, felicitari si tine-o tot asa .
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
carmenp spune:
La multi ani, Ana si Elise!!
La multi ani, Fetita!
Moarea de varza e zeama aia care se lasa cind pui varza la murat,de te dregi cu ea dupa betii, asa i se spune la noi, in Moldova; hm, vrei?? poate doale capu` de la chefu` de azi noapte
Carolina, merci de raspuns, mai astept si de la celalalte mamici.
Carmen,Ilinca&Ionut
amironeanu spune:
Carmen, si noi dormim doar o data pe zi, 2-3 ore, de la 11:30-12 pana pe la 14-14:30 (numai azi a dormit o ora si s-a si trezit la 7 )
Revin ca este cam maraita.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ANDREEABANICA spune:
Hihi,asta i-am recomandat si eu Simonei,ca zicea ca o doale capsoru.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-varsta ei
poze Alexia