Dragoste extraconjugala???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Era o manea in voga cu "toate femeile e perverse"...Hihi!
Ileana,ai transformat-o pe montanna intr-un mic monstru devorator de suflete nevinovate si nu cred ca e cazul.Io-te se-ntampla ca unii sa fie mai lipsiti de ratiune si mai plini de suflet;nu e o crima!E vorba de personalitate si de micile surprize pe care le are pregatite viata pentru fiecare-n parte.Da' am vazut atatia "hotarati" cu principii invincibile chicati cu nasu-n pacat,incat nimeni nu ma mai poate convinge ca exista perfectiune din acest punct de vedere.Cum am mai spus,fii fericita ca viata e atat de simpla pentru tine,da' nu judeca prea aspru,ca nu se stie niciodata...

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Hai ma, Veve, ca nu am vrut sa fiu rea ! Dar eu ma pun in pielea bietului om si ma intreb cu tristete cum s-ar simti el daca ar sti ce "pasarele" are nevasta-sa in capusor... In fond, daca nu sunt probleme intre ei acasa, nu merita asa ceva din partea ei! Zi-mi ca gresesc!

Si inca ceva...viata mea nu e atat de simpla...poate "simpla" daca ma gandesc ca am un sotz minunat, o fetitza dragalasha si imi vad de familia mea!

Daca te gandesti la altele...oho...muncim (eu acum mai am pauza pana in ianuarie 2006) de ne sar capacele...de la 9 dimineata pana la 10 seara cel putin...si in weekend de multe ori...venim acasa si tot mai facem ceva pentru serviciu...cand avem timp liber colindam in lung si-n lat...ca doar simtim si noi nevoia sa ne mai destindem, nu?

Atata doar ca eu sunt total impotriva duplicitatii in cuplu.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

observ ca cine se simte cu musca pe caciula...
eu cred ca suntem toti la o varsta la care gandim, si suntem responsabili pentru actiunile noastre. asa ca daca montanna vrea sa fie cu acel fat-frumos este numai si numai decizia ei, care a rezultat din functionarea unui anume organ- creier, sa speram.
asa ca, cel mai corect ar fi sa-i spuna in fata sotului ca sunt probleme, ca nu mai vrea sa fie cu el,ca e indragostita de altul...hmm..are curajul sa spuna asta?
dragelor, cand o femeie este inselata face ca trenul, drama, tragedie, dar un barbat..chiar nu sufera? sotul montannei poate o iubeste la nebunie, poate viata lui nu va mai avea nici un rost cand va afla de amant, poate ranile nu se vor vindeca niciodata. ii este sot totusi, poate si tatal copiilor ei, si cred ca nu merita sa fie mintit asa..
in concluzie. fiecare suntem singurii responsabili pentru soarta noastra. montanna poate face ce va crede de cuvinta, dar toata responsabilitatea este numai a ei. durere, lacrimi, scandaluri,fericire, amor nebunesc, pasiune etc etc etc, orice va veni, se datoreaza numai actiunilor ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ileanacz

Hai ma, Veve, ca nu am vrut sa fiu rea

Eeee,n-ai fi vrand tu,da-ti reuseste de minune!Fie vorba-ntre noi,ma amuza crunt situatia,pen' ca ma regasesc asa de bine-n ideile tale!!!Noroc cc c-au mai trecut ceva anisori de-atunci!
quote:
..daca nu sunt probleme intre ei acasa, nu merita asa ceva din partea ei! Zi-mi ca gresesc!

Nu,nu gresesti!Da' noi nu stim ce probleme sunt acasa,in ciuda faptului ca pana si ea sustine contrariul;uneori lipseste ceva fara ca macar sa realizezi asta.E destul o fisura cat un varf de ac si hopa poasiunea-si face loc!
quote:
...viata mea nu e atat de simpla...poate "simpla" daca ma gandesc ca am un sotz minunat, o fetitza dragalasha si imi vad de familia mea!

Pai atunci chiar e simpla;in cazul de fata e de-ajuns acel "sot minunat";minunat in sensul ca ti se potriveste tie;poate fi "minunat" si sa nu fiti pe-aceeasi lungime de unda totusi...
quote:
Atata doar ca eu sunt total impotriva duplicitatii in cuplu.

Io-te ce usor cadem de acord!In situatia de fata insa,cand nici ea nu-si da seama ce se-ntampla,cred ca-i mai bine sa se abtina de la sinceritate excesiva;pen' ce sa distruga o relatie (destul de) reusita si s-aduca suferinta omului drag,pentru cateva momente de incertitudine?La urma urmei poate fi doar o perioada de criza existentiala determinata de...nu stim ce....

Montanna,imi pare rau ca discutam ca si cum n-ai fi de fata;da' macar ne-am incins "on topic"...

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvia_c

observ ca cine se simte cu musca pe caciula...

Cu-alte cuvinte,e imposibil sa gasesti intelegere pentru situatia cuiva daca n-ai fost in aceeasi barca cu el?
quote:
....dragelor, cand o femeie este inselata face ca trenul, drama, tragedie

...Sau sade mumos si-ncearca sa descopere ce a determinat asta;se cheama respect pentru celalalt si,de ce nu,intelepciune

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Observ ca s-au incins spiritele.
Ileanacz eu chiar nu accept ideea ca sunt perversa. Parol ! As vrea uneori sa fiu, dar nu-mi iese. Cred ca eram in Herastrau si traiam iubiri platonice si navalnice cand s-a predat lectia asta la scoala de femei.

Montanna eu nu inteleg un lucru, care m-ar lumina putin : Esti obligata sa-l vezi pe Zburatorul periodic ? Adica, este coleg, vecin, prieten de familie sau alceva similar ? Ca daca da, e nasol sa-ti stapanesti sentimentele, vazandu-l mereu. Daca iti mai face si ochi dulci, e si mai rau. Daca nu, atunci nu depinde decat de tine.
Mai am o intrebare. Cu EL ai discutat ?????
Toata lumea te indeamna (sau nu) sau vorbesti cu sotul tau. (Eu sunt in clubul celor care zic sa nu, pana nu te hotarasti ce vrei), dar cu Marele EL ai vorbit ? El ce zice ? Ce-ti propune ? Ce parere are ? Are aceleasi probleme de constiinta ?
Ca daca nu-ti propune nimik, sau daca te consumi de una singura, mi se pare ca toata discutia e inutila.
Cu riscul sa par rautacioasa, eu cred ca tu ai vrea sa incerci "fructul oprit", dar te mustra constiinta si sperai sa fie aici o multime de lume, care sa-ti spuna ca e OK.
Nu e OK sa-ti inseli barbatul. Este posibil sa te indragostesti de altul, este posibil sa vrei sa-ti lasi barbatul pentru altul, dar nu este OK sa joci la dublu ca viata nu e un meci de tenis.
M-as feri din principiu sa zic "eu niciodata..." ca nu stiu ce-mi rezerva viata, dar tot cred cu tarie ca nu e acceptabil sa inseli.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

eu pur si simplu mi-am spus punctul de vedere. asa gandesc eu, si n-am incercat sa dau de inteles ca detin adevarul absolut.
m-am aflat si eu o data in situatia montannei, asa am judecat eu lucrurile atunci, si ce-a fost in mintea mea am prezentat aici.
este doar o parere. fie ea si contra a ceea ce credeti voi, merita sa o respectati. asa cum respect si eu celalalte pareri. fiecare facem observatii, pe care altii le ignora, altii le apreciaza, altii se ghideaza dupa ele...
in definitiv, ma repet spunand ca fiecare face absolut ce vrea.

Mergi la inceput

Stop si de la capat!

Aici nu e vorba doar de un moment de incertitudine...aici e vorba de o femeie cu o casnicie aflata in parametri destul de normal (doar singurica spune ca "acasa nu sunt probleme") careia ii sta gandul numai la printzul de dupa coltz... Normal ca nu vrea sa isi strice casnicia...cine ar vrea?...nici alea care au o aventura sau doua in viata nu vor sa isi strice mariajul...am dreptate, asa-i?

Asa cum spunea cineva mai sus, la toata situatia asta s-a ajuns SI din cauza ei. Sa fim seriosi...daca unul se da la tine, iar tu nu ii acorzi atentie, isi cauta pe alta, nu?

Hai ca mi-am amintit o vorba... "Pe cateaua care nu ridica coada, nici cainele n-o miroase" ...FARA APROPOURI! Sau... "Nu iese fum fara foc".

Asa ca...daca printzul ii tot da tarcoale, o face si pentru ca ea i-a dat apa la moara. El casatorit, ea casatorita... Ce minunat! Dar s-a intrebat macar o clipa ca si ea, poate vreodata, va fi in situatia in care se afla acum sotia printzului?

Am mai zis eu...cuvinte din astea...m-a vrajit, m-a zapacit, mi-a luat mintile, m-am pierdut in spatiu, nu pot sa respir fara el...aiureli...cand iubesti cu adevarat, nu e loc de al III-lea!

Dilema ei este daca sa continue sau nu cu printzul cel frumos, daca sa-si insele sotul sau nu, daca sa se arunce in bratele unuia de care nu stie prea multe...eu cred ca ii e teama...teama ca se va lasa purtata de val si va ramane cu un gust amar in gura... Deh...asta e riscul cand nu stai in banca ta!

Nu e nici pe departe ceva de genul...sunt prinsa in mrejele dragostei, nu mai pot respira fara el, scapati-ma de aceasta ispita!...ba din contra..."nici nu vrea"!

Mie cuvintele astea imi spun tot...NU VREA sa inceteze jocul asta! Normal ca ii place...asa e la inceput...emotii, intalniri, povestiri, amabilitati...bla bla bla...totul e frumos la inceput...dar, asa cum spune vorba, nici o minune nu tine mai mult de trei zile.

Orice relatie are urcusuri si coborasuri. E imposibil sa fie altfel! Iar atata timp cat iubesti si esti iubit, trebuie sa stii sa faci fata tuturor acestor situatii...si de criza, si de agonie, si de extaz, de ce vreti voi... Eu asta consider ca e dragoste adevarata.

E simplu sa fii nemultumit si sa te arunci in bratele altcuiva. E simplu sa te lasi purtat de valurile lui Cupidon...mai greu este sa intretii ceea ce ai: dragostea!

Poate o sa aud...pai daca nu se mai iubesc asa de mult... Ei, pai si atunci cin' te tine langa celalalt? Un copil? Banii?

Parerea mea este ca numai o casnicie aflata in declin te indeamna la "a calca stramb", dar..."ce tie nu-ti place, altuia nu face".

Stiu...cele care au calcat stramb macar o data pot spune multe, se pot scuza in fel si chip, dar mie imi e innaceptabila orice scuza!

Am mai citit mesajele date Montannei inca o data...si am vazut atatea pareri/sfaturi...nu faci bine, mai gandeste-te, fii inteleapta, poti sa ai o aventura si sa-ti continui linistita viata, spune-i sotului adevarul...

Dar s-a gandit cineva sa o intrebe mai multe despre casnicia ei, despre motivele care au adus-o in situatia asta? Toata lumea vorbeste numai de printzul fermecator, despre principii... Ea cum se simte cand stie toate astea si se duce acasa, la barbat? Cum se simte cand face dragoste cu el si poate, fara sa vrea, se gandeste la celalalt?

Am fost la fel de rea sau mai putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:
Originally posted by ileanacz

Aici nu e vorba doar de un moment de incertitudine...aici e vorba de o femeie cu o casnicie aflata in parametri destul de normal (doar singurica spune ca "acasa nu sunt probleme") careia ii sta gandul numai la printzul de dupa coltz... Normal ca nu vrea sa isi strice casnicia...cine ar vrea?...nici alea care au o aventura sau doua in viata nu vor sa isi strice mariajul...am dreptate, asa-i?

...

Dar s-a gandit cineva sa o intrebe mai multe despre casnicia ei, despre motivele care au adus-o in situatia asta? Toata lumea vorbeste numai de printzul fermecator, despre principii... Ea cum se simte cand stie toate astea si se duce acasa, la barbat? Cum se simte cand face dragoste cu el si poate, fara sa vrea, se gandeste la celalalt?

Ileana, peste postarea asta ai sarit?

quote:
Originally posted by montanna

Si eu am fost o femeie cu principii f solide, nici nu puteam concepe ideea unei relatii extraconjugale si mai mult am condamnat nu o data persoane implicate in astfel de relatii. Uite ca mi-a venit si mie randul sa platesc. S-au dus naibii principiile.
Cred ca carmita are mare dreptate. Intr-o casnicie de lunga durata intervine si rutina, pasiunea dispare si poate ca aici e problema. Suntem tot timpul stresati de problemele zilnice, casnice si profesionale si nu mai avem timp pt noi. Totul e robotizat. Nu mai e tandrete, o vorba dulce, alintari, totul e robotizat. Facem sex nu dragoste. Ori eu am nevoie de dragoste nu de sex. Fara sex pot, fara dragoste ba.

Eu din prezentarea situatiei am dedus ca e ceva de data recenta si ca Montana e data peste cap de avalansa de sentimente, si ca incearca sa obiectiveze ceea ce traieste. Si noi tragem de ea din ambele parti.
Eu nu vreau sa dau nici-un sfat insa nu o data m-am intrebat cum ar fi sa fiu in pozitia partenerului inselat si ma gandesc ca daca vreodata voi ajunge in aceasta postura va fi din cauza mea (cauza mai mult sau mai putin clara, inclusiv faptul ca n-am stiut sa-mi aleg partenerul fidel sau alte si variate motive) sau pentru ca lectia vietii mele ar include si astfel de probleme. Si, da, probabil ca as fi in stare si sa iert o astfel de "iesire" in functie de context.

Sper ca n-am fost prea off-topic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandrina

quote:
Originally posted by montanna

Intr-o casnicie de lunga durata intervine si rutina, pasiunea dispare si poate ca aici e problema. Suntem tot timpul stresati de problemele zilnice, casnice si profesionale si nu mai avem timp pt noi. Totul e robotizat. Nu mai e tandrete, o vorba dulce, alintari, totul e robotizat. Facem sex nu dragoste. Ori eu am nevoie de dragoste nu de sex. Fara sex pot, fara dragoste ba.

Nu, nu am trecut peste aceasta postare, insa cu fiecare postare pusa mi se pare un lucru din ce in ce mai evident...femeia este plictisita de sotz, si s-a gandit ca o micutza aventura ar scoate-o din starea asta!

Ei bine, pentru asta ar trebui sa il foloseasca pe sotz, NU pe printz! Ca daca fiecare ar insela de cate ori se simte plictisit de consoarta...

Si inca ceva...a disparut doar pasiunea? Sau si dragostea? Ca vad ca spui ca "fara sex pot, fara dragoste nu".

Atunci "unde dragoste nu e, nimic nu e"

Deci scuza ei este plictiseala, rutina, lipsa alintarilor, mangaielilor...ehe...

"Dragostea e ca un foc...trebuie intretinuta". Cine a impiedicat-o sa faca asta?

Mergi la inceput