Dragoste extraconjugala???
![](images/user_woman.png)
Am ajuns sa o traiesc si pe asta, desi nu credeam ca mi se poate intampla chiar mie.
M-am indragostit de un barbat casatorit, eu fiind casatorita la randul mneu. Nu mi-am propus asa ceva si sentimentul ma surprinde. Nu credeam ca am sa ajung vreodata in aceasta situatie, si totusi, iata ca se intampla.
In prima clipa cand l-am vazut am stiut ca nu e bine. M-a cutremurat. M-am indragostit la prima vedere. Eu, rationala, care nu credeam in asa ceva, eu care am nevoie de timp sa cunosc o persoana, sa-i vad calitatile si defectele, sa vad daca ii pot suporta anumite defecte, s-au dus toate pe apa sambetei. Nu stiu prea multe despre el, nici el despre mine, dar suntem topiti. Sunt foarte speriata pentru ca e ceva nou pentru mine si stiu ca nu e bine, dar parca nu am nici o putere. Nu avem relatii intime, dar ma intreb cat timp o sa rezist, pentru ca in ciuda tuturor problemelor ce s-ar putea ivi simt ca n-o sa-i rezist mult. M-am ticnit rau la cap
Acasa nu sunt probleme care sa ma fi impins la asa ceva, pur si simplu nu inteleg.
Voi ce ziceti, ce sa fac, cum sa scap? Dar parca nici n-as vrea sa scap. Doamne, ciudat mai e. Si pe deasupra mi-am incalcat o groaza de principii de care eram foarte mandra si sigura.
Sper sa pot sa ma opresc la timp, inainte sa fie prea tarziu. Nu as vrea sa-mi pierd familia dar parca nici pe el nu as vrea sa-l pierd. Ciudat, nu?
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
hai sa-mi dau si eu cu parerea.
in primul rand, eu cred ca nu iese fum fara foc. adica daca ar fi mers acasa totul ca pe roate, nu s-ar fi intamplat asa ceva. nu ai mai fi vazut alt barbat in oki, decat pe sotul tau.
in al doilea rand, e foarte foarte posibil ca aceasta noua relatie sa fie un foc de paie care se va stinge tot atat de repede pe cat s-a aprins.
parerea mea: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard (sau invers... cum o fi...)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Si eu cred la fel, daca erai indragostita de sotul tau nu mai vedeai pe nimeni in ochi, si daca totul era bine si nu-ti lipsea nimic... nu te mai interesa nimic altceva!
Sfatul meu este acelasi, stai un pic si gandeste-te daca sotul tau ar afla... ce s-ar intampla? ai putea sa traiesti fara el?
relyana spune:
dragostea la prima vedere nu tine de nici o problema acasa. Pur si simplu te loveste ca traznetul, fara argumente logice. Functioneaza pe baza de "magnetism" personal, ca sa-i zicem asa. Dar ia incearca tu sa-l cunosti pe Fat-Frumos de aproape, adica discuta cu el, una alta, sa vezi ca dc nu corespunde cerintelor tale, zboara dragostea cum a venit, ca fulgerul, parca nici n-a fost (din experienta personala).
mcrmiki spune:
Ti-ai pus intrebarea daca tu esti fericita cu sotul tau? Copii aveti?
Sunt convinsa ca la un moment dat in viata fiecaruia intervine o ispita, dar depinde de noi daca ii rezistam. Daca iti iubesti sotul gandestete bine inainte de a face ceva, de care mai tarziu vei regreta.
Iti doresc numai bine!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad
ankalaura spune:
Eu mi-as trage palme singura in oglinda.
Nu merge, minciuna are picioare scurte. Nimeni n-are dreptul sa isi bata joc de persoana de alaturi, cu atat mai mult cu cat acea persoana are si verigheta pe deget.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Ana68 spune:
Nu stiu ce sa zic...E greu de dat sfaturi in asfel de situatii.Sti ca oamenii zic ca sfaturile sunt ascultate si mai putin urmate...
Si eu am trecut prin problema de genul asta ,in tineretile mele tumultoase,dar am stat sramb si am judecat drept si,vorba Relyanei,am discutat cu Fat-Frumos si am ajuns la concluzia ca nu merita cioara din mana cu vrabia de pe gard....
Trebuie sa fi foarte atenta....noi ,oamenii,suntem supusi greselii.Din greseli invatam.Dar fi atenta sa nu gresesti iremediabil si sa ramai cu parerea de rau pentru toata viata.
Ia o punga cu gheata,pune-o pe cap si.....limpezeste-ti gandurile!Tu esti singura in masura sa descoperi ce vrei,ce iti doresti si ce astepti in continuare sa ti se intample.
Bafta multa si minte limpede!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mariuta spune:
Daca vrei sa scapi, poti s-o faci dand palme strasnice tuturor gandurilor legate de el, evitand intalnirile, si cerand ajutorul lui Dumnezeu. Daca insa vei lasa gandurile sa zboare dupa cum vor, mai greu...
Nu este anormal ce ti se intampla, e o incercare a principiilor in care crezi.
Partea buna e ca nu ii vei mai judeca atat de aspru pe ceilalti,de la inaltimea unor principii, ci le vei intelege slabiciunile. Vei cunoaste mai multe si despre tine.
Chiar daca nu vei putea sa faci fata propriilor principii, nu le cobori stacheta, ci incearca sa fii mereu cat mai aproape de exigentele lor.
april spune:
E usor de dat sfaturi, mai greu sunt de urmat, in special cand sunt implicate si sentimente.
La rece vorbind, nu e bine deloc. Si cum zicea cineva mai sus> doua palme poate ajuta.
Pe de alta parte cand esti implicat emotional nu poti gandi la rece si palmele pot sa nu fie de nici un folos.
Oricum, masoara de doua ori si taie o data.
Antonela &Andrada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ia-l frumos pe sotul tau, pune-l in fata ta, uita-te in ochii lui si fara sa ii inchizi spune-i toate acestea. Poti?
Daca DA, ai o problema serioasa.
Daca NU, du-te pe drumul tau.
Cred ca e singura recomandare care ma simty in stare sa o dau. Eu iti doresc cumpatare si intelepciune.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
.....ma bag si eu aici....ca una care am asistat la povestea de dragoste dintre sotul meu si amanta lui....timp de vreo 3 ani si 4 luni......
Ai idee cata suferinta creeaza minciuna asta in care vrei sa te bagi?! Iti spun eu.....lacrimi,durere,neputinta,disperare,suferinta....si iar lacrimi si iar durere .....si o casnicie distrusa,de fapt doua si copil ramas fara unul dintre parinti......
citeste si povestea mea.........si poate te mai gandesti.
De ce nu procedezi invers: stai de vorba cu sotul tau,spune-i ca ceva nu-i in regula,ca s-ar putea sa vrei pe altcineva,ca simti ca poate.......cauta sa rezolvi problemele de acasa.....si dupa ce l-ai lamurit si pe omul acela care n-are nici o vina,dupa ce vezi ca ai facut totul......distruge casnicia lui......si pe a ta evident!
Bafta!
Elena-V.