"Codul lui DaVinci" cu Tom Hanks

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Fetelor, uite ce am gasit pe net:

National Geographic cerceteaza romanul de succes Codul lui Da Vinci
Bazandu-se pe romanul lui Dan Brown de un succes rasunator “Codul lui Da Vinci”, Canalul National Geographic examineaza misterele romanului prin intermediul unui documentar special de doua ore, Dezlegarea Codului lui Da Vinci, cu premiera pe 24 iulie de la ora 22.00. Documentarul analizeaza credibilitatea ipotezelor din carte si urmareste indiciile de la Ierusalim la Paris, prin satele din sudul Frantei si pana in Scotia.

Cred ca va fi interesant de urmatit.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

quote:
Originally posted by axia

N-am zis ca nu, am zis ca imaginatia mea imi proiecta alta imagine. atat tot.

Asemenea... Tom e super si printre favoritii mei, insa il vedeam pe Robert Redford tanar in acest rol...

Cum nu-i posibil, sa revenim la realitate...

http://www.sonypictures.com/movies/thedavincicode/

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ati vazut aseara documentarul? Cum vi s-a parut? Noi l-am vazut, a fost OK, exact cam ce ma asteptam sa fie... adica unele ipoteze ale lui Dan Brown sunt foarte adevarate si demonstrabile, in timp ce in cazul altora pur si simplu a pus cap la cap niste legende/informatii disparate si foarte interpretabile. Nu au insistat deloc pe partea cu "Order of Sion" si Les Dossiers Secrets, eu tin minte (dar s-ar putea sa confund si sa ma insele memoria) ca acele Dossiers Secrets au fost demonstrate ca fiind false -- parca a fost un documentar pe Discovery, l-a vazut cineva?

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Super documentarul!!!!!Am urmarit aseara pe National Geographic...Mi-a placut!Mult!Eu nu am citit cartea,din nefericire pentru mine....Tare as mai vrea s-o citesc....Mi-am zis ca cu prima ocazie ,cand voi avea ceva banuti in plus, am s-o cumpar.Aveti idee cam care e pretul ei pe tarabe sau in librarii in Romania?
Kehleyr,eu am urmarit ceva dintr-o emisiune ,pe Discovery,despre aceste dosare secrete si parca,intradevar,spuneau ca ar fi false...Era acolo un tip care abera ceva despre apartanenta lui la una din listele din dosare printr-un stramos de al lui...o chestie cam incurcata.
Ma rog,pe mine ideea documentarului,despre carte si povestea cartii...m-a impresionat.Mi-a placut mult si faptul ca au fost intervievati atati istorici si preoti si autorul cartii si ca ideile au fost pro si contra.....ce mai?Excelent!Am stat pana dupa ora 1 dimineata sa vad si in reluare.
Abia astept sa pot sa-mi cumpar si eu cartea!
Cat despre Tom Hanks.....ce sa spun?Eu cred ca poate juca foarte bine si roluri mai dure.Amintiti-va de el in filmul "Soldatul Ryan".Eu cred ca a fost destul de dur rolul.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Ana68eu am vazut carea acum vreo 3 saptamani in piata Operei la tarabele de carti.
Eu am imprumutat-o de la o colega cand am citit-o.
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Ana68
Kehleyr,eu am urmarit ceva dintr-o emisiune ,pe Discovery,despre aceste dosare secrete si parca,intradevar,spuneau ca ar fi false...Era acolo un tip care abera ceva despre apartanenta lui la una din listele din dosare printr-un stramos de al lui...o chestie cam incurcata.
Ma rog,pe mine ideea documentarului,despre carte si povestea cartii...m-a impresionat.Mi-a placut mult si faptul ca au fost intervievati atati istorici si preoti si autorul cartii si ca ideile au fost pro si contra.....ce mai?Excelent!Am stat pana dupa ora 1 dimineata sa vad si in reluare.

Deci nu am visat respectivul documentar . Si eu am apreciat ca au prezentat mai multe puncte de vedere si mi-a placut foarte mult de parintele acela mai in varsta care spunea ca si in cazul in care Iisus si Maria Magdalena au fost casatoriti, asta nu influenteaza cu nimic maretia lui, si nu ii diminueaza meritele. Mi s-a parut o opinie de foarte mult bun simt si exact ceea ce simt si eu .

Chiar si numai pentru faptul ca a redeschis perspectiva prin care o privim pe Maria Magdalena si rolul ei in viata lui Iisus, si tot are un merit incontestabil cartea. Ce poate face un om, in acest caz ma refer la papa Grigorie acela care a declarat-o ca fiind prostituata in sec VI (parca), si uite ca abia in sec. XX au revenit asupra acestui aspect...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Super documentarul!!!!!Am urmarit aseara pe National Geographic...Mi-a placut!Mult!Eu nu am citit cartea,din nefericire pentru mine....Tare as mai vrea s-o citesc....Mi-am zis ca cu prima ocazie ,cand voi avea ceva banuti in plus, am s-o cumpar.Aveti idee cam care e pretul ei pe tarabe sau in librarii in Romania?
Abia astept sa pot sa-mi cumpar si eu cartea!
Cat despre Tom Hanks.....ce sa spun?Eu cred ca poate juca foarte bine si roluri mai dure.Amintiti-va de el in filmul "Soldatul Ryan".Eu cred ca a fost destul de dur rolul.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Cartea costa in jur de 300.000 - eu am luata din Cora, dar cred ca se gaseste si in alte parti.

Am ratat documentarul , au spus cumva daca il reiau ? Ei de regula reiau documentarele de genul asta.

quote:
Chiar si numai pentru faptul ca a redeschis perspectiva prin care o privim pe Maria Magdalena si rolul ei in viata lui Iisus, si tot are un merit incontestabil cartea. Ce poate face un om, in acest caz ma refer la papa Grigorie acela care a declarat-o ca fiind prostituata in sec VI (parca), si uite ca abia in sec. XX au revenit asupra acestui aspect...

Trebuie sa recunoasteti ca este cel putin ciudata atitudinea bisericii fata de femeie. Indiferent ce crezi despre carte, sau teoriile ei, sunt de acord ca ofera o alta perspectiva asupra unor lucruri. In ultima instanta, e clar ca autorul pune cap la cap niste cercetari si le lega cumva folosindu-si imaginatia. Cartea este totusi un roman si nu un documentar stiintific.

Cat despre Tom Hanks....tot nu mi-l imaginez, oricat as incerca. Eu proiectasem in mintea mea ceva gen Jeremy Irons.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by White Pisana

Si eu ma gandeam la altcineva pt rol...De exemplu Harrison Ford. Probabil din cauza seriei Indiana Jones unde el e profesor de arheologie (cred). Tom Hanks mi se pare ca are un aer oarecum prea copilaros.

mie mi-ar fi placut un Pierce Brosnan, de ex, si o Sophie Marceau (probabil pt ca, daca tin bine minte, pe eroina o cheama Sophie, nu?!)

chiar sunt curioasa sa-l vad pe Tom Hanks; imi place de el, dar, sincer, nu-l prea vad in rolul asta

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

documentarul de pe NG se reia pe 27 iulie, ora 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

quote:
Originally posted by buli

documentarul de pe NG se reia pe 27 iulie, ora 22

Multam

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput