Raspunsuri - Pagina 3
papadie spune:
Jaja vilma "orasul îngerilor". am bocit de-am udat cearceaful
päpä
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai câstigat!
Violeta spune:
Subscriu la LEGENDELE TOAMNEI si adaug PACIENTUL ENGLEZ....Eu sunt marcata de aceste doua filme.
La ProTv azi e "Jerry Maguire"... merita, chiar daca pentru a-3-a oara!!!
Violeta
Adela spune:
"Coyote Ugly" mi-a placut. Si muzica e faina, ce mai e dragut.
Da da si Legendele toamnei e un film de film gen Out of Africa (Departe de Africa) cu peisaje f frumoase si povesti romantate.
Si am muuuulte filme pe care le-am vazut in ultimul an si care mi-au placut. Cu ce sa incep? Fac o lista:
Filme actiune si suspans si...si...si....As good as it gets = Mai bine nu se poate!
The green Mile = Mila verde cu Tom Hanks si Michael Clake Duncan
The Client
Sohphie``s Choise cu Merly Streep
Sirop:
Remains of the Day = Ramasitele zilei cu Antony Hopkins si...
Comedie
American Pie 1 si 2
Bridget Jone`s Diary
Legally Blonde
What woman want cu Mel Gibson
Film de film....in categoria Metafora
American Beauty - cu Kevin Spacey 5 stele *********
Pt copii SUPER:
The Grinch
A bug``s life
Shrek
Si ar mai fi dar nu-mi vin acum in minte....
Mai scriu daca mi-amintesc....
Adela & bb Julia
miruna spune:
Sotul meu e cu filmele ( are mai mult timp) , dar mie mi-a placut laa nebunie "Pentru dragostea lui Joshua" si "Frumusica"
Camelia spune:
Am prostul obicei de a uita titlurile filmelor .
Dar sotul meu, dragut ca de obicei , mi-a amintit ca-mi place "Graba strica treaba" (ca tot veni vorba de Hugh Grant ) si "Atat de aproape de cer"
La capitolul comedii, revad cu placere, oride cate ori am ocazia, "Unora le place jazzul" si "Panica la hotel Majestic".
Asa.Si am vazut vara trecuta (cand eram in Ro) la HBO o comedie fff draguta.Nu stiu cum ii zice da' merita vazut!
Veve spune:
quote:
Originally posted by Camelia
.......
Asa.Si am vazut vara trecuta (cand eram in Ro) la HBO o comedie fff draguta.Nu stiu cum ii zice da' merita vazut!
Uite Camelia,chiar m-ai facut curioasa!Comedia asta pe care-o recomanzi sigur o s-o vad!!!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Adela spune:
Daaaa, Atat de aproape de cer ce mult mi-a placut. Si mai era un film.....hm.... Camera cu vedere. Faine filme.
Adela & bb Julia
Camelia spune:
Irina, sa stii ca-i bun filmul ala! In rolurile principale joaca doi tineri draguti , unul alb si unul negru.Nu stiu cum ii cheama.Sa nu-i confunzi cu filmula ala in care joca unul negru si unul alb!
korinna spune:
Coyote Ugly..mie mi s-a parut cea mai mare porcarie siropoasa americana pe care am vazut-o vreodata!!!
Insa mai nou eu imi trag pe blank-uri filemele..le vad cat am chef si gata...altle
Corina Lungu
Veve spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Irina, sa stii ca-i bun filmul ala! In rolurile principale joaca doi tineri draguti , unul alb si unul negru.Nu stiu cum ii cheama.Sa nu-i confunzi cu filmula ala in care joca unul negru si unul alb!
Aaaa!multumesc,Camelia!
acu' chiar m-am descaltat ,sa stii!Eu ma gindeam chiar la ala cu unu'negru si unu' alb.Dar dupa ce mi-ai dat atitea indicii ar fi fost si culmea sa n-mi dau seama!Poate-mi spui ceva si de actiune,nu de alta dar sa fiu sigura ca vorbim despre acelasi film..
Irina & Veve cea cumintzica foc!