Mamici de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
mamini spune:
Irina, pai stai bine de tot, sau ma rog,nu tu... fata ta are zestre, nu gluma. vreau si eu sa cumpar ce mai e de cumparat...sa fie luate, ca l-as trimite pe tatic la cumparaturi, dar daca ia ceva si nu-mi convine, il bomban, saracul, ca asa sunt eu si nu ma pot abtine. asa ca macar de dragul lui, le cumparam impreuna. pompa i-am aratat-o in magazin, daca o fi sa o cumpere, desi ma mai gindesc.as lua si carutul de voiaj deja, desi as putea sa il iau din Ro...cam cit e acolo un carut?patut de voiaj ne trebuie...
port-bebeul cred ca pt noi e bun prin casa, mai mult, fiindca aici va fi frig cam tot timpul cit e fata mica si afara nu o sa il folosesc, dar daca o sa ma fitzii prin casa sus-jos sa nu car bouncerul, de exemplu, facem papa amindoua, stringem rufe etc.
cit despre faza cu salvarea si sotul meu era disperat, transpiram rece de durere si imi curgeau lacrimile pe obraz si se ruga de mine sa mergem la spital si i-am zis ca nu, sunt ok, uite, Mitzi se joaca si ma bate si de-aia ma doare...adevarul e ca durea groaznic. si el ma intreaba. dar poti sa faci ceva fara sa doara si eu..nebuna cum sunt i-am spus: da, sa clipesc!
asta e, a trecut.
am o experienta f proasta cu urgenta la astia, m-am dus intr-o criza migrenoasa( era a 6-7 in decurs de doua luni) in care vomitasem o noapte intreaga, stateam intinsa pe podea si vomitam in lighean, nici in genunchi nu ma puteam tine si m-au lasat 2 ore sa astept in scaun pe sala, apoi m-au bagat la o asistenta care mi-a zis ca probabil m-am stricat la stomac( si eu nu puteam deschide ochii de durere de cap si sensibilitate la lumina), sa ma hidratez bine si sa maninc iaurt, i-am spus sa cheme medicul ca nu ma pot certa cu ea, m-au intins intr-un pat, dupa alte doua ore in care sotul meu a stat pe hol si a innebunit fiindca nu i-a spus nimeni nimic, a venit o doctorita, mi-a testat reflexele si le-a zis la asistente sa imi faca un calmant intramuscular-vomitam si apa. si mi-a dat trimitere la neurolog, UNDE MI-A VENIT RINDUL PESTE 6 LUNI! intre timp m-am dus la particular-nu va spun ce de bani! plus ca si acolo a durat about 2 luni coada si am facut tratament 8-9 luni(in care nu am scapat de toate problemele,in schimb am "cistigat 8 kg"-dar nu mai conteaza) apoi am oprit pastilele ca sa il avem pe bebe asta scump. si probabil cind termin cu alaptatul revin la tratament, pt ca asta e. deci Dede, cum vezi, ii doare in fund. numai pe mine ma reclama astia si daca le spun ca ar fi bine sa se spele zilnic pe dinti, ca sunt emigranta si cum e posibil sa ii jignesc ( s-a intimplat, pe bune).
M34s
Simonaci79 spune:
Mamini, Irina si Katink - multumesc mult pt urari! Si voua va doresc numai bine pt voi si puii vostri!
Irina- cred ca asta e solutia perfecta! Eu gatesc de obicei ,dar acum.... mai greu!
Mamini- mai stai si tu azi linistita sa te refaci complet si te duci de maine, ca tot vine week-endul! Ai grija de voi!
Simona si Mario 36+
Simonaci79 spune:
Multumesc mult si tie Anda! Si voi sa fiti sanatosi si fericiti! Si dealtfel toate fetele care citesc pe aici! Sa aveti parte de multa fericire si copilasi sanatosi si norocosi!
Irina eu eram cu friptura si cu analizele! (cred ca la asta te refereai, daca nu scuze ca m-am bagat)
Simona si Mario 36+
anis spune:
M-am intors….nu a fost asa rau…de fapt de abia am simtit, de data asta a fost doar un mic tuseu cu betisorul.Acum 1 luna cand am facut analiza secretie a luat din col…si la aia m-a durut ,de aia eram eu speriata.
Ella, Delia,Irina, Katink,Simonaci,andatudor…si toate fetele ..multam de incurajari..acum sper sa iasa si bine analiza.
KAtink , eu zic ca bebelusha ta e f bine la greutate, fetitele oricum sunt mai mititele ca baieteii.
Delia, eu am pompa si biberoane Avent..setu complet…mi-au fost recomandate de mamici ,ca fiind cele mai bune.
AniS si bebelina mea dulce 35+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
bravo, Anis! bine ca ai scapat.
voi stiti deja cit o sa stati acasa cu copilul?
eu am primit azi o scrisoare de accept a unei prezentari la un congres, care va fi in octombrie. si asa m-as duce...lucrarea oricum o trimit cu co-autoarea( sefa mea, care oricum se duce), dar as fi putut merge si eu, as avea totul platit si de obicei e super( anul trecut am prezentat ceva in Portugalia, acum doi ani in Slovenia) si ma gindeam ca as putea plati sa vina si sotul cu Mitzi( ca nu vreau sa o intzarc la doua luni pt glorie si stiinta!), dar:
1.ma gindesc daca nu-i prea mica sa plec cu ea( pt noi doi ar fi super o sapt in Croatia! la juma de pret)-ar sta cu tati cind am eu prezentare si daca ma duc sa ascult vre-un curs, ceva
2.ea nu are pasaport pina cind ajung cu ea in Ro, decit consular si nu stiu cit putem circula cu ala...
sunt nebuna? cam sunt...dar mi-ar place.
M34s
irinabungau spune:
Anis, ma bucur ca a fost simplu, super!!
Mamini, eu cred ca nu are ce sa-i faca rau bebelushei... asa ca da-i accept la scrisoarea cu pricina si daca totul este in regula, meritati si voi o scurta vacanta, prima cu dra Duracell!!
Simona, eu ziceam ca analizele cred ca-mi vor iesi bine pentru ca am papat sanatos...
Irina si bebe 34 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:
Simona, hai ca m-am damblagit!!!! Aveam senzatia ca m-a intrebat Katink, sorry, da, tie trebuia sa-ti raspund!!
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
irinabungau spune:
Mamini, daca vrei sa vezi preturi, intra la buburuza sau t r e i u r s u l e t i.com sau b e b e l u s u l t a u.com, acolo te poti orienta. Preturile in magazine sunt asemanatoare sa stii!!
Gata, ma bag la nani,
Pupici,
Irina si bebe 34 sapt.
mamini spune:
merci,Irina, m-am uitat un pic, unele chestii sunt ieftine, intr-adevar, dar unele sunt ca aici sau mai scumpe( cind sunt reduceri la finlandezi). si voi ziceti ca pompa avent( aici e 60 de euro) e mai buna si decit alea electrice?
cred ca patut si carucior de voiaj luam din Ro. aici carutul cu roti mici e de voiaj, pe aici trebuie din alea zdravene, cu ditamai rotile ca daca ninge in octombrie si se ia in aprilie-mai cu alea mici impingi de te rupi si nu rezista, se strica, ruginesc...
M34s
KULTA spune:
Fetele, buna ziua. Mai intii vreau sa va multumesc pentru urari si incurajari. Vin de la control si e cam asa: 1kg in 2 saptamini(jaleeeeeee), burtikul a crescut cu 2,5cm in 2 saptamini(maleeeeeeeee), in rest totul ok, mi-am luat ovule si unguent pentru ca am candida(iar jaleeeeeeeeee). Ma intilnesc cu doctorul pe 18,07 sa-mi faca iar control ginecologic si sa-mi faca trimitere la eco, iar.
Danuta mea are 76cm inaltime si ma bucur ca a crescut asa frumos.
Dupa cum spune si Mamini, si eu is patita cu urgentele. Anul trecut, gravida in luna a 4 a, singeram de vreo 2 zile si ma durea burtikul. Merg la urgente si ma tin dobitocii pe scaun 4 ORE. Am crezut ca mor de nervi, dupa care sa-mi spuna ca totu-i ok si ca "nobody is comming out of there", tembeli, nu? De aceea prefer sa astept inainte de a ajunge la urgente la timpitii astia SAU, trebuie sa te tavalesti pe jos ca sa ai prioritate.
Acum is obosita si sanse de somnik nu am deoarece Danuta mea draguta a adormit in carut si tre sa se trezeasca de acum si daca ea nu doarme, NIMENI NU DOARME.
Va pupik si va citesc cu amanuntul mai tirziu.
Simona, felicitari si multi ani amindurora.
Irina, ce inseamna ca placenta e ok?
Eu am fost cu placenta jos inserata pina in luna a 7a la prima sarcina si Danuta a iesit asa mika pentru ca dobitocii nu mi-au spus ca daca nu stau in pat intinsa, bb sta calare pe placenta si nu creste cum trebuie. De aia Danuta a iesit de doar 2295g. Fii atenta ce faci ca e in detrimentul lui bb daca nu stai mai mult intinsa.
Pupici,
k33+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"