Bebelusi de martie - aprilie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Buna fetele. Azi am avut ocazia sa ajung la un calculator. am nascut prin cezariana pe 17 martie suntem sanatoase si voinice va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

janib, da-ne ceva mai multe detalii daca pozti, sau cel putin numele copilei,
felicitari si bine ai revenit

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Andira M-ai speriat si pe mine...Mergem azi la doctor pentru vaccinul de 4 luni Speram ca o sa trecem bine peste el...

Ma bucur pt tine si Irinuca ca sunteti sanatoase

Am mai pus si noi pozici noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Madalina si bebe Sonia
http://www.babiesonline.com/babies/s/sonia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - 10 mil??? Cred ca-mi ieseau ochii!... Da, mi-a zis si doctorita ca bacteriile astea se gasesc in mod normal in kk, de-aia ziceam ca e posibil sa le fi luat din scaun (dimineata se face pana-n gat - vorba vine, asa ca ajunge si la zona cu pricina, indiferent cat de atenta sunt eu sa o schimb imediat). Numai ca in ultimile zile si-a schimbat mirosul si aspectul la kk, de-aia astept eu nitel cu inima stransa rezultatul de la coprocultura.

An-k - ti-am zis ce mi-a zis dr de familie, ca ii face rinichii prastie pana la un an daca se lasa netratata. Acum, cred ca mai poti astepta sa ajungi aici, ca doar e numai de test, nu te agita.
Si mi-a mai zis ca e concludent rezultatul uroculturii numai dupa ce se face de 3 ori, si chiar ma gandeam cum naiba ii conving pe astia de la Medicover sa-mi dea trimitere de 3 ori pt urocultura - numai ca n-a fost cazul, a iesit din prima pozitiva

Ariadna, mult succes la vaccin, multi !

Marox - mai tii minte povestea aceea pentru care ai intrat tu sa ma incurajezi? ei bine, nu e cu final fericit, bietul copil se pare ca are intr-adevar sindrom Down... Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor lui.
Si saptamana asta m-a mai impresionat ceva: la spital, cand am fost marti cu Irina pt analize, am vazut un baietel roscat, de 2 luni, care plangea de rupea in patutul lui. La 2 luni si ceva era cat jumatate din Irina mea, care are 2 luni jumatate, aproape 3, mititelul fusese abandonat de mama lui intr-o cutie de carton. Era botezat de asistenta-sefa si am inteles ca urma sa fie adoptat de o doctorita.
Era ora mesei si plangea de foame, mai rodea nitel la manuta, apoi isi dadea seama ca nu iese nimic si iar plangea. O mamica din salon, care era pesemne exasperata de urletele lui, mi-a zis ca cica era rau, obisnuit prea mult sa fie tinut in brate. Cina sa-l obisnuiasca pe bietul copil in brate, daca el nu avea pe nimeni? A venit o asistenta si l-a luat putin in brate, a tacut mediat desi era infometat, cred ca avea si el nevoie de afectiune, pur si simplu.
Apoi au venit cu biberoanele - m-am ingrozit. Cred ca spitalele la noi, in afara de cateva mai rasarite, sunt la limita supravietuirii. Niste biberoane de sticla ordinare, cu un cauciuc in forma de tetina, unele legate cu nu stiu ce ca sa tina tetina. Nu i-as fi dat Irinei sa manance din alea nici sa ma pici cu ceara, dar va dati seama ce festin pentru bietul copil..

am fugit nitel, ca m-am apucat sa fac fursecuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Fetelor,Alexutu plange de vreo 4 ore(scartait-plans-scartait-plans)de m-a innebunit.Daca ii dau sa manance(ceea ce am facut in aceasta perioada tot la 1h(ia 70-90)sau il iau in brate,se potoleste,cum l-am pus jos incepe.Azi a vomat o masa,dar era zambitor,kk normal,am mers in parc 1,5h,totul ok pana la 2,5 can a inceput tambalaul.Febra nu are.Acum scriu cu o mana,in cealalta tinandu-l pe el,care doarme linistit ca un ingeras.Cum il pun jos,iar incepe.Aveti idee ce-o mai fi si asta?
i-am dat sab,debridat,nimic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Mamacita, si mie mi-a facut asa Irina ieri. Probabil ii e somn, dar nu poate / nu vrea sa adoarma. Iti spun ce functioneaza la mine 100%: culca-te cu el in pat, da-i putin sa suga, lungit, sa stea pe o parte cu fata la tine, cu mana ta sub capsorul lui (de fapt sa stea cu capul pe unghiul cotului). In fine, pozitia normala de alaptare in pat (nu stiu cat de coerenta sunt). Va manca nitel, dupa care adoarme - la Irina e garantat pentru ca se linisteste automat la san, si daca mai e si culcata in pat si stie ca sunt langa ea, e tot ce ii trebuie .
Vezi daca functioneaza.

Mergi la inceput

Am uitat: dupa ce adoarme asa, mai intai ii scoti mana de sub cap, mai stai nitel sa adoarma la loc, si pe urma poti sa pleci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

azi n am putut nici sa respir...asa ca va scriu si acum pe fuga .
andira,oricum maine merg la pediatru si cer si urocultura.nici bubu n are simptome dar numai ca face pipi mult.adevaru ca a mancat f bine in ultimele zile:bibi cu cate 130-150/masa de cate 5 -6 ori pe zi-ceea ce inainte nu papa.nu l am mai cantarit dar am observat ca e mai dolofan ca inainte.observi cu okiu liber...ca sa ma linistes mai bine merg la dr.pupici irinei,ma bucur ca e ok acum!mersi de raspuns.
gabrianah,sanatate lui natha,multa multa!ne auzim zilele astea sigur.pup
mamacita,
si baiatu meu are crize de astea de plans,dar nu mai sunt asa de intnse si in general dupa luat in brate se linisteste.e rasfatat raunu stiu mai mult ce sa ti zic...sorry.

va pup si fug ca e soacra mea cu bb si are inca de impachetat ca azi pleaca.
p.s. a vazut si sora mea invitatiile "minunate" si -cum ma asteptam-nu i au placut neam

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Andira, ma bucur tare mult ca a iesit rezultatul bun la urocultura. Sper ca si analiza cealalta sa fie OK.
Ultima data cind am intrat la topicul respectiv Guhr zicea ca alti 2 medici i-au spus ca baietelul are SD, dar inca nu avea rezultatele testelor. Cum se pare ca fizic este sanatos, nu putem decit spera ca are o forma mai usoara de SD.
M-ai impresionat tare mult si cu povestea despre baietelul din spital. Offf, chiar daca mai exista copii abandonati, macar de-ar fi bine ingrijiti...

Mamacita, stiu si eu...ai incercat cu suzeta? Eu am incercat-o ieri dupa aproape 2 ore de plinsete si am avut succes. Astazi insa n-a mai tinut. Singurul lucru care a calmat-o a fost tinutul in brate si in plus, voia don'soara sa fie plimbata.

Ariadnabr, tinem pumnii sa treceti cu bine peste vaccin. Noi mergem miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

andira,
am vb acu juma de ora cu moasa si a zis ca maine dim vine si mi aduce ea un test-n am inteles bine ca era busy si n am vb mult-pe care i l pot face ori cu ea ori singura,pt linistea mea.parerea ei a fost"e f bine ca face atat "si sa nu mi fac griji ca nu e cazul sa merg la medic.iti zic maine dupa ce vine ce a mai zis.

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput