femeie de serviciu de incredere in Bucuresti?

femeie de serviciu de incredere in Bucuresti? | Autor: alexandrasova

Link direct la acest mesaj

Pana acum nu am mai scris pe acest forum, desi citesc de multisor mesajele voastre.

Apelez la acest forum cu o intrebare-- aveti cumva o femeie de serviciu de incredere pe care puteti sa o recomandati? stiti cumva pe cineva care vrea sa ajute la curatenie macar o zi pe saptamana (8 ore) la un apartament de 3 camere in care sta o singura persoana? unde as putea sa gasesc o femeie de serviciu?

caut pe cineva sa o ajute pe mama prin casa....ea are 65 de ani.

Daca cunoasteti pe cineva interesat va rog sa imi dati numarul de telefon sau orice ce altceva...astept sfaturi si sugestii...multumesc mult, mult de tot!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

eu stiu pe cineva insa spune cit oferi?in ce zi sa vina si care sunt conditiile?

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrasova spune:

Multumesc mult!

Am nevoie de cineva care sa vina 8 ore/ 1 zi pe saptamana, in orice zi a saptamanii (flexibil). Ofer 300.000/zi, negociabil. Este un apartament cu trei camere, doua holuri mici, baie, bucatarie, la o vila in zona Decebal/Calarasi. In apartament locuieste o singura persoana (mama), deci nu se face mare mizerie nici deranj. Am nevoie de curatenie de intretinere (dat cu aspiratorul, sters praf, curat bucatarie, baie- gresie) si, o data la cateva luni, curatenie generala (spalat geamuri, batut covoare, sters faianta). Caut pe cineva de incredere, pe timp lung.

Daca imi poti recomanda pe cineva, ar fi minunat. Multumesc mult de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Bine ai venit pe !

Referitor la intrebarea ta, ti-am trimis un mesaj privat

Lai

ps acum mi-am dat seama ca, fiind membru nou, s-ar putea sa nu ai inca activata casuta de mesaje; spune-mi, te rog, daca l-ai primit.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

o sa vb cu prietena mea .si iti spun

nistor gabi

Mergi la inceput