Oltencele, poftiti la povesti! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Oti, la multi ani si sa-i faci fericiti pe parintii tai si surioara ta!
Pe la noi niika deosebit.
Eu m-am apucat cu tata de noptiere sa le refinisam, sotul e plecat in Australia pentru 3 saptamani, Luca e un cumintel. Ne tot exaspereaza cu Cartea Junglei. Cred ca vede filmul de tznspe mii de ori. Stiu toate replicile, secventele ce urmeaza, asta e.
Acum are o perioada foarte buna cand mananca bine. Dar stam tot la 13 Kg.
E foarte cuminte cand se joaca cu altii copii, chiar e generos in impartirea jucariilor, ceea ce ma bucura foarte mult si sper sa fie asa si cand va fi mai maricel.http://community.webshots.com/photo/394127716/412378707wEWOxd
Bunicii i-au luat jucaria asta:
de care este foarte incantat. Pana s-o plictisi de ea, ca de mulkte altele, care zac acum prin cutii. Pacat ca e scump transportul ca le-as expedia rapid in Ro la copii sarmani.
Nedda, mi-era dor de tine. Ce mai faceti? Ce mai e nou pe la voi? Mai pune si tu poze cu Lara.
Pupici la toata lumea,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

nu va mirati fetelor, asa o tin intr-una decand am fost azi la dr. Daca pana acum "parea" a fi baiat, azi cand ne-a facut iar ecograf, e 90% fata. Decand am auzit numai asa o tin, mai ales ca sotul isi dorea f mult baietel, acum este foarte multumit si cu fetita de o fi sa fie. Nici nu stie el ce mult or sa se iubeasca unul pe celelalt daca o sa fie fetita.
Analizele de lama sunt bine, nici un streptococ, deja incep sa merg saptamanal. Pe drumul de intoarcere am avut niste junghiuri ca niste cutite de la vezica pana la uretra de am crezut ca mor. Apoi cand am ajuns acasa am dormit vreo 4 ore ca azi noapte am reusit sa dorm numai 3 ore jumate. Iar dupa ce m-am trezit a inceput distractia cu junghiuri de burtica si usturimi de uter.Nu prea intense, nu regulate, le-am calmat cu No-Spa.
Oti, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI, sa cresti mare, frumoasa si cuminte, sa-ti asculti parintii si sa te intelegi bine cu surioara ta.
Rodica, frumoase fotografii. Sa-ti priasca acest concediu, chiar daca e mai scurt.
Nedda, ma odihnesc cat pot, stau foarte mult culcata in pat. Asa e..nu a mai ramas mult dar a ramas ce e mai stresant. Pupicei Larei.
Fug repede la somn pana nu fuge el de mine.

Oana D - saptamana 35

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare, fetelor!

Andreea, am vazut pozele de la nunta voastra si imi pari f cunoscuta, dar nu stiu de unde. Unde ai facut liceul? Ma tot gandesc, dar nu reusesc sa imi dau seama unde te-am mai vazut.

Ciuf, am vazut jucarie lui Luca, e interesanta, desi n-am inteles mare lucru, robotii astia ma ingrozesc, dar important e ca-i place lui si, mai ales, ca sta cuminte! Nu nea-i mai povestit nimic despre catelul tau. Ce mai face? Te mai supara?

Rodica, drum bun, sa ai parte de o vacanta superba si de un copil cat se poate de acultator (daca se poate)!

Doris, iar te-ai "evaporat"? Mi-am amimntit ca ziceai ceva de-o nunta la TG. Jiu, dar nu mai retin data.

Fetelor, mai stie cineva ceva de Anda? O fi nascut oare?

Pupici!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

bertha, eu am terminat liceul in 2000 in Elena Cuza si apoi am facut litere, engleza-italiana, pana in 2004.
stau pe severinului, la geamuri....
tu pe unde stai? cine stie de unde ne cunoastem...

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Andreea, am elucidat misterul, si eu am fost 12 ani in Elena Cuza, dar sunt mai batrana, am terminat in 1997, mate-fizica. Acum stau la Ciuperca, pana la 11 ani, am stat aproape de Casa Tineretului, dar inspre Brestei, nu spre Severinului.

Oana, spre rusinea mea, tocmai pe tine te uitasem in mesajul anterior! Te-am tot batut la cap cu sexul bebelusului si acum te ignor! Te rog sa ma ierti!
Va sa zica, exista mari sanse sa mai avem o fetita in gasca! Buna treaba! Sa fie sanatoasa! Sa stii ca ai dreptate, ce-o s-o mai iubeasca sotul tau! Am intalnit la mare o familie care avea un baietel si o fetita. Ne sfatuiau sa mai facem si noi o fetita, sotul meu tot zicea ca-s mai simpatici baieteii, la care dna resp a zis o chestie care mi-a ramas in minte: "fetitele sunt mana dreapta a lui mami si inima lui tati". Cred ca o sa tin minte mereu cuvintele astea.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Oti -cu intarziere- iti urez LA MULTI ANI !!! si o viata plina de bucurii si impliniri!!

Bertha-nu am nascut inca!! Am programare de cezariana pe 10 august deci...mai e asa de putin!!! Am fost fff suparata din pricina acestui lucru-pt. eu doream din tot sufletul sa fie o nastere normala dar..copilul are dubla circulara de cordon asa ca...dr. a zis ca nici nu se pune problema!
Sunt extrem de emotionata si nerabdatoare ,abia astept sa-mi tin puiul mic in brate!!!

Rodica-concediu placut si sa aveti parte numai de vreme frumoasa!!

Anda si buburuzu' dinh burtica 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Oti, la multi ani (cu intarziere ce-i drept) , sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mamica, taticu si surioara ta!!!!

Anda, bafta si sa scapi repede. nastere usoara. Si eu am nascut prin cezariana, nu-i dracu chiar asa de negru (doar in primele 3 zile...).

Despre Oana ati aflat asa ca..... wellcome unei printese in gasca!

Rodica, concediu placut, desi vad ca s-a stricat vremea!

Bertha, n-am disparut, stiu de la oana ca ai intrebat de mine, doar ca bulina mea e foarte agitata si deja nu prea mai doarme ziua. Plange de se rupe cand ies din camera si in brate nu vrea sa stea mai mult de 2-3 minute.

Despre noi: am crescut (avem 6 luni si o saptamana), ne-am mai cumintit parca, o idee- nu va imaginati prea mult, parca ne-am mai linistit cu alergatul, asa ca o sa incerc sa fiu mai des pe aici.

Am o intrebare la voi: Are cineva un patut din lemn care sa mi-l poata da imprumut pana plecam in State (adica pana prin februarie-martie)? Bulina mea are tendinta sa se ridice in picioare agatandu-se de ce apuca,dar patutul meu este din material textil si nu are acele gratii de care sa se apuce si ridice. Ne-ar fi de mare ajutor un patut de lemn clasic. Ca sa cumpar unul pentru cateva luni nu-mi vine ca oricum nu pot sa-l car cu mine acolo. Asa ca am dat sfoara in tara poate gasesc unul de imprumut.

O sa fiu mai des pe-aici acum ca ne-am mai linistit, asa ca va pupam dulce.

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Anda, iti doresc nastere usoara si intalnirea cu bb sa fie fara probleme. Profita pana atunci de odihna si mai rezolva din ce mai ai de facut prin casa. O sa fie cineva langa tine care sa te ajute in primele saptamani?
Cornelia, mai-mai-mai, acusica te vad cu stegulet de USA. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu patut, eu cat am fost in Ro, Luca a stat in pat textil.
Davidutza, ma bucur ca pana la urma David nu a avut decat o alergie de la mancare si ca analizele au iesit bine, in afara de proba aceea. La ce dermatolog te-ai dus?
Bertha, jucaria aia e un robotel mecanic care te invata cum sa bati un cui, cum sa tii o surubelnita, un ciocan in mana, chestii din astea basics pentru baietei. Adevarul e ca Luca cand a vazut cum isi misca ala capul, isi ridica sprancele sau deschidea gura, parca ii era un pic teama. Dar acum nu mai are nici o frica. O sa-i placa pentru un pic de timp. Dupa aia ... alta jucarie.
pupicei la toata lumea,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca
Fetelor, care au plecat in vacante nu le doresc decat drum buna, vreme buna si sa le auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

bertha, mai mult ca sigur ma stii din cuza, chiar daca esti mai mare cu 3 ani..eu am fost acolo din clasa a 5-a...

bebe alex la purtator

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

AM REVENIT!
Multumesc mult de tot pentru urari, vi le intorc inzecite!Ma bucur din suflet ca nu ne-ati uitat.
Am revenit acasa exact pe 2 august, de ziua Maxiplodului, frinti de oboseala...la tgjiu nunta fratelui meu+'distractiile aferente'ne-au cam stors!Dar marti am picat in canicula craioveana si Irina urla ca din gura de sarpe in casa(seara la 9 cind ne-am intors din parc)asa ca ne-am facut paket si am plecat la soacra-mea sa dormim(sta la curte si nu avea 32 de grade in casa ca noi).Miercuri tot acolo, joi am avut program administrativ, vineri am pregatit petrecerea cu plozi pt ziua lui Oti, ieri ne-am kefuit(tot la curte ca nu puteam sa ingramadim 6 plozi in sufragerie si 12 adulti in bucatarie!...dormitorul era exclusiv al Irinei!!!)...si azi ne dam in reveneala!
Cam asta am facut eu de cind nu am mai scris...dar acum sintem ACASA...si mi-e dor de voi!Cind se termina cu ploile astea ne intilnim?Sau cind va adunati toti de prin concedii...
Anca - ma bucur ca revenisi muica printre noi!
Pupice multe, ma duc sa prepar laptele Miniplodului...ca am ajuns la lapte praf...

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput